Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P33a38v58e30l 76V90é41b66r

31. 5. 2021 8:26

No, paní Dano - koukám (až čučím). To s tím vodíkem mě překvapilo, ale nemělo by, protože jakožto laika by mě při studiu daného oboru čekala celá lavina nových poznatků a z překvapení bych nevyšel (což mně připomnělo dávný vtip z výpovědi poškozeného: "Překvapil mě fackou, já jsem mu ji vrátil a pak už jsem z překvapení nevyšel!").

PS. Čumákova ranka se zaceluje a tričko nese Čumák důstojně. Takže máme pěkné dny, očekává se oteplení a já přeji pěkné i vám a vašim blízkým (Čumákovi obzvlášť. Ať nestrká čumák k sousedovic Čumákovi!)

0 0
možnosti
DT

Je samé to taky překvapilo. Otevírají se nové možnosti výzkumu (díky nové technologii) a tak se víc a víc skládá ta velká mozaika. Kdoví, co na nás ještě čeká za pokusy a následná zjištění.

Jak se teď oteplilo, tak má náš Čumák problémy - přeci jen musí v tom vedru nosit kožich. Včera z procházky vyloženě spěchal. Je to problém, když se čumák musí rozhodnout mezi čenicháním a dýcháním. A doma jsou tak krásně chladné dlaždice a za keříky u plotu tajně vybudovaná letní díra v zemi (na ochlazení). Čumák myslí, že o ní nevím... :-)

Krásný den Vám i Vašemu Čumáčkovi. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 972
  • Celková karma 19,07
  • Průměrná čtenost 1325x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.