Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan statistik Dušek podezřívá odpírače roušek, že jimi cloumá pubertální vzdor. Ovšem sám na jejich nošení trvá, což připomíná vzpurné děcko, dupají nožkou - já chci, já chci, - bůbůbů;-D

A čím se tedy řídit? Existuje u nás skutečně důvěryhodná studie, která popisuje mechanismus přenosu viru, účinnost užívané desinfekce, účinnost domácích roušek oproti profesionálním atd. Ale něco se dělat musí, aby náhodou někdo něco neřekl.

8 0
možnosti
Foto

Mechanismy přenosu virů jsou dávno známé, koronaviry nejsou výjimkou. Účinnost jednotlivých dezinfekcí na viry, bakterie a plísně jsou také dávo známé. Toptéž se týká roušek, které se velice osvědčily nejen ve zdravotnictví.

Co ještě chcete? Myslíte, že je covid v tomto ohledu nějakou výjimkou?

2 0
možnosti
Foto

Tak až to chytnete, dbejte, abyste nenakazil někoho dalšího.

2 0
možnosti
LC

Inu, hrdina a neohrožený bojovník proti zvůli vlády. To se hned pozná.

0 4
možnosti
ZZ

souhlas, tato selektivní opatření proti jen určité skupině občanů - v hromadné dopravě v obchoďácích a asi na úřadech nejsou k ničemu pokud se např. na rok nezavřou hranice, nepřestanou se provozovat kolektivní sporty a pod. tak co? partija bude jezdit autama aby se nám to živ. prostředí fakt zlešilo, gréto, kde jsi?

0 0
možnosti
PD

no, já být vámi, tak bych se bát možná začal...vlastní sebestřednosti, můžete se stát protivným svému okolí

1 2
možnosti
Foto

Nebojte se o mne. Já jsem na nesouhlasné reakce zvyklý celý život a tudíž mi je šumafuk co si kdo o mne myslí. To je jejich problém a nikoli můj. Není mi to ale jedno u lidí, kteří mi jsou blízcí, které mám rád a na jejichž názory, postoje a hodnoty jsou mi blízké.

2 0
možnosti
OU
DH

D33a94v61i80d 85H20o19r64á50k

18. 8. 2020 10:01

Uznávám, že Vaše poslední věta by si zasloužila do kamene tesat.

Konečně Vy sám jste přímo zde v diskusích dokonale předvedl, co všechno nevíte.

Jen jako příklad bych připomněl třeba vaši zmatenost v pojmech "antiperspirant" a "deodorant" a třeba nedávnou záměnu pojmů "Krysař" a "Krysařík", kterou jste pobavil řadu zdejších čtenářů, jak se můžeme přesvědčit v následné diskusi:

https://blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A200806_755354_blogidnes

1 0
možnosti
Foto

Nikdy jsem se viru nebál co se týká mé osoby. Ale bál jsem se že bych nevědomky mohl nakazit někoho jiného. Proto jsem roušku nosil, a budu ji nosit vždy když to bude situace vyžadovat.

6 2
možnosti
OU
  • Počet článků 250
  • Celková karma 23,56
  • Průměrná čtenost 1175x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik