Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN

V každé úrovni společnosti jsou lidé dobří a špatní. Neznamená tedy, že gay nebo lesba dokáže být v partnerství lepší než rodina tvořená mužem a ženou, tedy tradiční rodina... Ano, spojení muže a ženy je tradiční rodinný vztah, ať už se vám to jakkoliv nelíbí. Člověk patří mezi savce a prvotní a vrozenou potřebou savců je zplodit potomky. K tomu byly stvořeny (podle vašeho vyznání přírodou nebo bohem) dvě pohlaví - samec a samice. Cokoliv jiného je přírodní anomálie, protože nespadá do přirozeného vývoje. Každý lékař Vám sdělí, že příroda (či bůh) obdařil člověka pouze dvěmi kombinacemi chromozomů - které ho přísně bipolárně rozdělují na muže a ženu. Pokud se tedy někdo cítí být někým jiným, jde o vadu, nikoliv přirozenost... Pokud jde o člověka, který se necítí být mužem ani ženou, odpověď na váš blog, zejména co je a není “normální” lze najít v krásně odůvodněném rozsudku nejvyššího správního soudu, zde: http://nssoud.cz/files/SOUDNI_VYKON/2018/0199_2As__1800037_20190530150822_20190530160022_prevedeno.pdf

2 0
možnosti
BG

Kdybychom se řídili vrozenou potřebou zplodit potomky úplně všichni, pak bychom se sem nevešli. Navíc homosexualita neznamená, že je člověk neplodný. :-) Když spermie (tedy spermie jakéhokoliv plodného muže, třeba gaye) oplodní vajíčko (tedy vajíčko jakékoliv plodné ženy, třeba lesby), vznikne nový potomek. V dnešní době je ale úplně jedno, kde se toto spojení odehraje - v děloze ženy, ve zkumavce. Je to fuk. Ale vznikne nový potomek.

Navíc když je ten sexuální pud tak silný, pak nevím, proč se zabýváme různými antikoncepcemi, aby ženy neměly děti.

3 1
možnosti
ŠŠ

Pane, jestli je vaše pravda přirozená, proč žádáte zásah státu?

2 0
možnosti
JK

J29a84n 60K58o67z91á94k

5. 8. 2020 23:36

Tak jsem ten blog přečetl celý a potom jsem se musel podívat, jestli to psal pan Turner nebo Horner. Argumentace na úrovni patnáctiletého homosexuálního aktivisty. Nejubožejší je ta o rozvrácených manželstvích. To je o tom, že vztah lidí stejného pohlaví, by vždy byl krásně harmonický, i když promiskuita je větší. O tom, jak se bude cítit dítě ve stejnopohlavní rodině, to tyto rádoby tolerantní idividua nezajímá a to, že jsou postižení neschopností přirozené reprodukce, je chyba těch, kteří toho schopní jsou. Omlouvám se, jestli byl pan Turner splozen v homosexuálním partnerství. Vždyť to všechno, co pan Turner píše, je sice krásně a líbivě odůvodněné, ale úplně blbě. Je to postavené na hlavu, jako celá dnešní tolerantní společnost se svým multikurtismem a dalšími nesmysly.

16 5
možnosti
BG

Všechno, co jste doposud napsal, je dost postavené na hlavu. Nenapsal jste žádný rozumný důvod, proč bych si já nemohl vzít partnera za manžela. Naštěstí máme takové uspořádání společnosti, že o tom Vy ani rozhodovat nebudete. :-)

Když tedy homosexuály nezajímá, jak bude vyrůstat jimi vychovávané dítě, zabýváte se Vy současnými dětmi, které vyrůstají v neutěšených poměrech? Objevují se tady v průměru dva články týdně, jak je dítě v heterosexuálním páru zanedbáváno. Takže buď Vás zajímají všechny děti, nebo Vás nezajímá žádné. Ale vybírat si, do koho budete kopat, je prostě dvojí metr.

1 3
možnosti
JK

J91o78s35e81f 18K35l44a63t

5. 8. 2020 22:03

Myslíte si pane Turnere, že potomci těch lezeb a homosexuálů nám někdy budou platit důchody?

12 2
možnosti
MP
EK

Já nevím, chlapi, proč vás to tak vzrušuje. Na celé věci mě štve jen , že na to dal houba peníze. Jestlipak už jste, pánové, rozmnoženi, pokud možno tradičně s jednou ženou?;-D

1 1
možnosti
JK

J16a34n 75K58o66z59á98k

5. 8. 2020 23:44

A proč s jednou ženou? My se totiž můžeme rozmnožovat i s více ženami, což je docela velký rozdíl, oproti těm, kteří se rozmnožovat ve stejnopohlavním vztahu vůbec nemůžou. Nebo snad máte dvě maminky(táty) bez zásahu druhého pohlaví?

2 0
možnosti
JK

J58a21n 76K85o14z68á91k

5. 8. 2020 23:46

Napadlo mě, jestli jste na tomto blogu nespolupracovali, protože to je blbost na druhou.

3 2
možnosti
LH

Čím ??? Přehlídkou nechutností, holými prdelemi, čili jako obvykle!

2 1
možnosti
BG

Tak to o svoje potěšení přijdete, protože letos průvod nebude. Smůla, co?

2 0
možnosti
ZD

Jednou z důležitých funkcí státu je starost o rozvoj společnosti a tím i podpora směrů vývoje směřujících k úspěšnému rozvoji vlastních občanů. Podporou chtěných směrů rozvoje logicky přinese diskriminaci ostatních směrů vývoje. Zákony upravující dohodnutou podporu musejí být napsány jednoznačně a nárok na tuto podporu musí být zcela jasně definovatelný. Jak chcete podobného stavu dosáhnout pokud budete tolerovat libovolně se orientující jedince. Libovolně i ve smyslu, že dopoledne a odpoledne se budou cítit jinak. Stejně tak platnost a vymahatelnost souvisejících zákonů o rodině nemůže být orientován na "libovolný" počet jakýchkoliv osobních pocitů identity.

Takže i z pohledu norem k udržení právního stavu státu nemůže být dána naprostá volnost osobním pocitům každého jednotlivého. Jestli stát podporuje rodinu ve smyslu podpory dvojice schopné plodit děti - nemůže podobnou podporu směrovat dvojicím (skupinám) bez této schopnosti.

Stav po kterém v blogu voláte - naprostá volnost a průchod momentálním náladám a pocitům - nemůže být ani v souladu s legislativou. Nehovořím již o zdravém rozumu.

14 1
možnosti

"Jestli stát podporuje rodinu ve smyslu podpory dvojice schopné p l o d i t děti...". A co bezdětní manželé, to není rodina, schopná vychovávat děti?:-P

0 0
možnosti

Jedinou smysluplnou podstatou rodiny je totiž kvalitní a spokojený život všech jejích členů... Demagogie dnešního světa. Podstatou rodiny je rodit. Pokud by uměla zvířata mluvit, tak vám to řeknou. Člověk není 88 bytostí na světě, ale savec jako ostatní... Rozhodně není prioritou dvou opičáků vést spokojený život bez reprodukce. Pokud by k tomu takto jiní savci přistupoval, již zde nejsou. Bohužel zde nejsou díky ničení jejich domovů a přirozeného prostředí a díky člověku, který v podobných bludech označuje sebe jako pána tvorstva. S podobnou argumentací mají právo na svazek s dítětem i pedofilové. Tím by se možná zamezilo bestialním vraždám dětí... Trochu jsem to přehnal, ale je to parafráze vašeho názoru, že neexistuje jediný slušný argument, že je tradiční rodina lepší, než jakákoli netradiční....

22 3
možnosti
Foto

K tomu musím zase přidat: A co my, co máme nějakou zrakovou vadu a musíme nosit brýle? Víte, jaký je to handicap a co vše kvůli tomu nemůžeme dělat, nebo jen s obtížemi? A víte, co musíme vysolit, když potřebujeme nové?

A děláme kvůli tomu Optic Pride? A nikdo se nás nezastane! ;-(

25 0
možnosti
Foto

Do postele si ty brýle klidně vezměte, Češi jsou tolerantní. Ale tu fotku hoďte do Macochy...;-)

3 1
možnosti