Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Matky, které mají místo mozku marmeládu...

3 0
možnosti
Foto

No jo, ale co jejich děti? Není to na odebrání z "mateřské" péče?

0 0
možnosti
Foto

R^Právě očkování proti tetanu je odmítači považováno za jedno z nejzbytečnějších, neboť se nejedná o nemoc přenosnou z člověka na člověka, tedy padá argument kolektivní imunity a co si dělám já, je přece moje věc.

Před časem jsem četla poněkud zmatený článek, kde kdosi vypočetl, že při incidenci jako před sto lety a současných možnostech léčby by zemřel na tetanus jeden člověk za dva roky, kdežto na následky očkování zemře deset lidí ročně. Zkusím to najít, nepochopila jsem totiž, z jakých údajů se tam vycházelo. Třeba to zvládne někdo jiný.

4 0
možnosti
Foto

Oprava, mělo by jít jen o jedno úmrtí v důsledku očkování ročně (i tak dvojnásobně víc, než na tetanus), ovšem "vycházíme z oficiálních dat, která jsou extrémně optimistická" a pro jistotu je ještě trochu upravíme, aby se nám dobře počítalo. Vůbec ta práce s čísly ve stylu "jak se mi to hodí", řadí tento článek do kategorie poněkud zvráceného humoru.

(https://www.vitalia.cz/clanky/8-ockovani-proti-tetanu-a-jeho-otazniky/)

Notabene ani údaje o úmrtnosti na tetanus v dobách před očkováním neodpovídají relevantnějším zdrojům. Leda by autor pracoval s počty mrtvých ve 30.-40. letech 20. století, uvádí ale zcela jiné období.

(http://www.szu.cz/uploads/Epidemiologie/3_Trendy_ockovacich_nakaz.pdf?highlightWords=poliomyelitida)

1 0
možnosti
Foto

Tome děkuju, karma jak vyšitá. Sama jsem byla dnes dopoledne tím článkem,co rozpoutal debatu, tak šokovaná, že jsem nebyla schopná slov. Ještě víc mě pak dostaly některé reakce v diskusích, ideální stav na to, sepsat blog. Ale nebyla jsem toho schopná. Nebyla. Nedokázala jsem myslet na nic jiného, než na to dítě, stejně staré jak to moje. Byla jsem doslova paralizovaná frustrací z toho, že řvát je málo. Co všechno musí ještě nevinní vytrpět, abychom se postavili idiotům, pro které se točí svět. Je mi fyzicky zle, jak už dlouho ne. Díky, žes o tom napsal.R^

9 2
možnosti
Foto

Podíval jsem se na ty diskuse. Navrhovaná "léčba" některých našich občanů naplňuje beze zbytku definici stupidity či navádění k trestnému činu.

5 1
možnosti
Foto

J44a42n60a 30M96a20j15o50v65á

26. 9. 2019 19:20

dalo se čekat, že to přijde, ale...

5 0
možnosti
Foto

Vím, co chceš dodat, Jano. ;-(

0 0
možnosti
BH

Také je možné, že to biomatky zkoušek, že to buď vyjde, nebo budou doživotně pobírat dávky. Čím větší postižení, tím větší dávky.

Asi inspirace mexickým otcem co těžce znetvořil kojence aby víc vyžebral...

2 1
možnosti
MK

Ty biomatky jsou také kapitola sama pro sebe. Pamatuji si před dvěma lety, kdy se dvě přihrnuly na zahrádku u Fénixu, obě díte zabalené alá Incké rodičky, jedna měla ještě dvouleté dítě a obě byly tak nějak těhotné. Řešily vše, od biomenstruačních vložek, od té doby vím, že stačí obvaz co se pak opakovaně pere, až po bio nahrážky masa a mléka. Vrcholem bylo, kdy si daly pivko, protože to je od počátku bio a zapálily si joint. Nejdříve jsem myslel, že kouří cigarety a bylo mi to divné, těhotné a kouří a navíc jsou bio, ale ne byly bio, to jsem poznal vůně kouře.

6 0
možnosti
Foto

R^Tome, obavam se, ze tyhle "bio" rodice nepresvedci nic.

8 0
možnosti
Foto

Možná účet za záchranu života jejich dítěte. Jistě půjde o statisíce. Jeden takto dotažený k soudu a vymožený třeba i exekucí možná přesvědčí.....

8 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,70
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz