Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Tak jsem věřil, že díky očkování u nás už nikdo nemůže umřít na tetanus.

Bohužel, někteří rodiče si přejí úmrtí svých dětí aniž by to tušili!

!!

3 2
možnosti
Foto

Máš pravdu. Některé lidi nechápu, nejen, že jsou nezodpovědní a bezohlední vůči třeba cizím lidem, ale oni se chovají stejně i ke svým nejbližším. Neúcta k druhým je jeden z největších problémů dnešní doby.

8 0
možnosti

ja si pichnu do vosiho hnizda taky

mozna ze misto straseni a represi by pomohlo, kdyby se poradne mapovali vedlejsi ucinky ockovacich latek. Ono je to samozrejme tezke, protoze kdo ma vedet, ze to dite kokta po ockovani a ne z neceho jineho a ze tejden predtim bylo ockovane je jen nahoda.

PS: moje dite je naockovane vsemi povinnymi ockovanimi (jen u jednoho jsem zvolili jinou vakcinu)

5 0
možnosti
RK

R18a77d34e33k 55K41o70h49u95t

28. 9. 2019 12:09

Jsem se uklikl na plus... Ani mínus jsem nechtěl dát. Kolik vašich dětí koktá, má autismus, roztroušenou sklerózu kvůli očkování? Nebo vy a někdo z rodiny má prokazatelně trvalé následky po povinném očkování? Když již pícháte do hnízda...

3 0
možnosti
JP

Já do toho vosího hnízda píchnu.

- Spalničkami se v současnosti nakazí i očkovaní. Ne kvůli neočkovaným, ale kvůli tomu, že se s nemocí dlouho nepotkali. I mezi nově přeočkovanými zdravotníky došlo k případům, že se protilátky nevytvořily. Ale lynčovat odpůrce očkování je samozřejmě větší sranda než přiznat, že nás příroda trochu převezla.

- V případu tetanu mi některé informace chybí. Přijde mi divné, že dítě má v nose erodovanou a nekrotickou tkáň, dostane ATB a matka ho nepodá. Doufám, že informace od lékaře erozi atd. obsahovaly, a to ve srozumitelné formě.

1 8
možnosti
JS

J46o89s32e35f 21S33u88k

27. 9. 2019 14:21

obranyschopnost vznikne aktivní imunizací - očkuje se oslabeným virem, na ten si organismus vytváří protilátky..Existují jedinci, jejichž imunitní systém nefunguje dobře - nevytvoří si tedy protilátky - a očkování je neochrání..Je to ale vzácná situace..O to důležitější pro tyto jedince je, aby společnost byla imunní a virus neměl šanci se v populaci šířit a dorazit tak k takovémuto jedinci..

Podobně jako toto jednoduché vysvětlení je pro zdravotníky frustrující neustále opakovat fakta, která jsou desítky let známá a prokázaná...a narážet na fanatismus srovnatelný se slepou vírou v informace typu "jedna paní povídala"

Z celosvětového pohledu patří toto onemocnění mezi nejčastější příčiny úmrtí dětí do 5 let, dané je to především státy, kde není očkování dostupné.

Při současném přístupu některých pomatených rodičů je jen otázka času, kdy dojde k zcela zbytečnému úmrtí dítěte na spalničky i v ekonomicky a medicínsky vyspělé ČR.

13 0
možnosti
Foto

Perfektní!!! R^R^R^

Děkuji Ti za tento článek.

6 0
možnosti
Foto

Věř mi, že z podobných článků nemám žádnou radost.

2 0
možnosti
KL

Mě spíše děsí to, jak uvádíte, že se lékaři nedostali do styku s tetanem. Takže vidím to konzilium nad capartem a až nějakého zkušeného, čti staršího, lékaře napadne...

2 2
možnosti
KL

Jen, nemyslela jsem to zle. Ale nejdříve se vyloučí od epilepsie až po meningitidu vše. A nikoho nenapadne tetanus. To děcko mohlo umřít, nebýt fakt někoho, koho to napadlo. Klobouk dolů.

1 0
možnosti
TT

Nojo, co na to říct. Leda že hloupost je ve finále asi ta nejsmutnější nemoc.

13 0
možnosti
Foto

Na tom je šílené, že to dítě za to nemůže. Odskáče to kvůli své matce....

9 0
možnosti
Foto

J60a46n 18Š71i12k

26. 9. 2019 22:06

Nevážíme si toho, co máme. Co by daly matky v jiných zemích za to, aby mohly své dítě přivést k lékaři, jako to může udělat matka u nás. Zejména u tetanu nechápu odmítání očkování a myslím, že by takový krok inteligentní české ženy nikdy nepochopila ani obyčejná nevzdělaná žena-matka z africké vesnice.

21 1
možnosti
TT

Tím bych si tak jist nebyl. U africké ženy závisí na tom, co řekne kouzelník. Ti se v Evropě sice taky vyskytují dost hojně, ale běžně se jim říká šarlatáni apod.

2 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,78
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá, s nikým nesoutěží a nepotřebuje tím pádem nad nikým vítězit. Příležitostný herec, nejčastěji v roli starého, protivného Žida.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz