Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Tedy, ne že bych kopíroval, že palestinci mají zacasto žádost z útoku na izraelce, včetně civilistu..

Ale z té ilustracni fotky ( mladik nabizi nejake pochutiny dvema muzum v modrych bundach, všichni se tváří celkem neutralne) bych to rozhodně nepoznal.

Rodině zavražděného Izraele samozřejmě soustrast.

0 0
možnosti
JH

,,rozporoval,, , ne ,kopíroval,, , ,,radost,, , ne ,,zadost,, zas ten dotykac :-((

0 0
možnosti
Foto

Martine, nemyslím si, že zrovna Češi jsou ti, kteří to přehlížejí ( až na pár jedinců, kteří se chodí se svými názory realizovat i pod Vás ).

1. Jeden důvod bych viděl v tom, co píše pan Bárta níže. Svět reaguje vždy na situaci, kdy je těch obětí najednou hodně. Je to samozřejmě smutné, ale svět je takový.

2. EU až na výjimky (zejména nás), má pro mne nepochopitelnou afinitu k palestinským teroristům. USA to měla tak nějak taky, ale tam se to láme a pevně věřím, že se tak brzo stane i u nás. (také až skončí Frederica Mogherini).

13 0
možnosti
Foto

Čím víc mrtvých, čím větší pozornost,to je snad logické.Nic víc bych za tím nehledal.

2 2
možnosti
JL

Na přelomu ledna a února povraždili v Nigérii islamisté z Boko Haram nejméně 60 lidí, některé zdroje uváděly přes 80, každopádně to bylo hodně mrtvých. Na tomto serveru o útoku nenajdete ani zmínku. Média vybírají, kdo stojí za pozornost, truchlení, případně rozhořčení (třeba když běsnící palestinci schytají pár gumových) a nehrají v tom roli jen počty, ale také lokalita a kdo byl obětí. Vražda pár desítek Afričanů nevyvolala zájem pisálků, po vraždě slovenského novináře jsme byli bombardováni desítkami článků týdně.

6 0
možnosti
JZ

J70a34n 79Z33í71m20a

18. 3. 2019 4:34

On ten Australan nebyl žádný hrdina. Při prvním pokusu o odpor utíkal do svého auta. Jestli je tam někdo, kdo zaslouží obdiv, tak ten Afghánec co ho přetáhl tím platebním terminálem. Díky Martine, hezký článek.

6 2
možnosti
JU

J23i79ř54í 19U56r32b75a29n

18. 3. 2019 5:44

Zímo, Zímo, ty klaune ;-D

1 1
možnosti
ZH

Všechny oběti teroru by měly mít stejnou pozornost a stejné úsilí o řešení. Spokojeni s tím být nikde nemůžeme. Na druhou stranu jsem rád, že u nás je snaha brzdit nějaké pudové reakce, abychom se za chvíli nepodobali těm šílencům v Palestině.R^

6 0
možnosti
Foto

souhlas pane Hornere- před časem u hranice protestovali Palestinci zapalováním pneumatik-několik desítek zabitých a stovky zraněných a Izrael je všechny označil za teroristy-přesně v tom tisícovém davu rozpoznali na dálku ty teroristy a pak odmítli vstup komise OSN aby to vyšetřovala...a autor nestále tvrdil, že k žádnému masakru nedošlo a že postup ozbrojenců proti lidem s holýma rukama je v civilizovaném světě běžná věc-jak správně říkáte, jak jsou ve hře pudové reakce tak je s civilizovaným chováním konec:-/

0 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy