Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Děkuju, mějte krásný den, Josefe. :-)R^

0 0
možnosti
OF

Max Panck Institut je v Goettingen, to vím nikoli proto, že bych tam byl, k vědě mám velmi daleko,ale proto,že tam pracoval Angličan, který mě vezl stopem do Frankfurtu a v jehož autě jsem zapomněl pas.Byl to ještě před rokem 1989.

Ty instituty jsou tam dokonce 4. Díky hessenské policii a Banhofmission jsem pas dostal další den zpátky. A ještě jsem dostal lístek do Schirndingu zdarma.Pamatuji

si,že tam bylo vyraženo : Gestunden, což prý znamená,že zaplatím až bu mít peníze.

Dodnes jsem to nezaplatil. Jen se divím, jak ti Němci mohli prohrát válku, při tak skvělé organizaci. Asi neměli Lízu pustit do Švédska.:-(

Karma,pěkný článek.

1 0
možnosti
DT

Ano, on tam bydlel. R^ I on měl nelehký osud,přišel postupně o všechny děti, posledního syna mu zabili nacisté a nepomohlo žádné přimlouvání ani známosti. :-/

Děkuju za zájem a za návštěvu, krásný den, Ondřeji.R^

0 0
možnosti
Foto

Láska k vědě ji zřejmě ochudila o lásku lidskou. Láska lidská by ji pravděpodobně ochudila o tu k vědě, na tu by neměla čas. R^R^R^R^ Dano, Ty ale zvládáš OBÉ!!

1 0
možnosti
DT

R^ Já ne, ale znala jsem jednu, která to ovládala.R^ Krásný den, Horste.:-)R^

0 0
možnosti
DT

Já děkuju za návštěvu, mějte krásný den, Jano.:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Poučné, zvláště ten konec. Nobelovou cenou bych určitě odměnil někoho, kdo by formuloval standardní model Nobelovské komise. Pak bych třeba pochopil skutečný důvod, proč Nobelovu cenu nedotala Lisa Meitnerová, Joycelin Bellová, Fred Hoyle, Arnold Sommerfeld a proč Einstein dostal jen jednu.

Také je z toho vidět, jak pošetilé jsou Nobelovy ceny za mír nebo literaturu, když ani v exaktních oborech nepanuje shoda.

6 0
možnosti
Foto

Nobelova cena za mír má zápornou hodnotu.

1 0
možnosti
ZB

Karma.Velmi zajímavý blog

5 0
možnosti
DT

Děkuju, jste moc hodný. Přeju krásný den, Zdeňku. R^:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 972
  • Celková karma 19,79
  • Průměrná čtenost 1325x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.