Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Palestinské úřady se k možným obviněním zatím nevyjádřily. Naopak Izraeli nabídly v boji s požáry pomoc. Jak uvedla palestinská agentura WAFA, Palestinci by mohli poskytnout tým hasičů, kteří by se zapojili do mezinárodního úsilí o uhašení plamenů. Podle zástupce palestinské civilní obrany představuje nabídka „humanitární gesto“. Palestinci Izraelcům pomáhali i během požáru v roce 2010.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/izrael-pozary-zharstvi-haifa-evakuace-dhd-/zahranicni.aspx?c=A161124_163001_zahranicni_ane

2 1
možnosti
JN

J22i89ř55í 15N37o26s10e42k

26. 11. 2016 9:52

http://www.breitbart.com/jerusalem/2016/11/25/inside-fire-intifada-raging-across-israel/

Bez této informace je článek na idnes zcela nesdělný. Stejný muslimský jásob jako po 11. září. Zatýkání žhářů - Palestinců. Je to součást celosvětové ofenzíry militantního islámu, ne drobnost nebo náhoda. !!

10 0
možnosti
SB

Nejvíce mě fascinují ti lidé, kteří například v těchto diskusích budou tvrdit, že tohle se jim nelíbí, ale jinak budou papouškovat hesla o blahodárnosti EU, o tom, že ten a ten zlý politik nás posouvá na tu nesprávnou světovou stranu, apod.

Nás na nesprávnou stranu (a ona by skutečně byla nesprávná, kdyby nás tam skutečně posouval) nežene ten nebo onen politik. Nás tam žene totální rozvrat Evropy, ke kterému se schyluje, a který tu Evropu zničí natolik, že příslušné mocnosti ze zmíněné světové strany toho zmatku budou moci využít.

Tvrdit, že takové věci, o nichž píše tento článek, se jim nelíbí, ale že jinak je v EU a v západní civilizaci vše v pořádku, je stejný nesmysl, jako když zarytí bolševici stále ještě tvrdí, že se jim nelíbily ty nebo ony excesy doby 1948 - 1989, ale princip samotný byl v pořádku.

Nebyl.

Tehdy byla chyba už v principu tehdejšího režimu a dnes je chyba už v samotném principu součané evropské politiky.

18 0
možnosti
SB

Omluva za jednu přebytečnou čárku v souvětí.

Původně jsem to formuloval trochu odlišně a tam ta čárka byla v pořádku, ale potom jsem formulaci opravil a tam už ta čárka být neměla, avšak já jsem to přehlédl.

0 0
možnosti
JN

J60i12ř11í 89N37o60s87e77k

26. 11. 2016 8:44

Včera v 19.17 článek i fotky na Novinkách. V diskusích občas padne podivení, proč je ta tragédie ignorovaná, když jinak máme info i o 1 mrtvém na benzínce kdesi v Nigérii.

Že by mlčení bylo kvůli mohutnému jásotu muslimů (Dej Alláh, ať prší benzín), který odporuje verzi o mírumilovné a sluníčkové víře (ideologii?) V USA se jako první o jásotu zmínil FOXNews a Breitbart, čili ne zrovna vlajkové lodi mainstreamu.

Vám R^, mainstreamu Rv

31 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy