Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

S tou gynekologií a očním jste mi připomněla, jak u mámy v práci ženské málem popraskaly smíchem, když jedna jejich kolegyně si odskočila na gynekologii a vrátila se s předepsanými brýlemi ;-) ... (Rozluštění hádanky: gynekoložka tam nebyla, tak si zašla alespoň na oční.)

2 0
možnosti
Foto

Praktická to žena!;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak ...byly doby, kdy jsem chodila na nuda pláž na Šeberák, zavzpomínala jsem na mládí!;-DJenom doufám, že mi zítra nepřivedou dítě do školky! To by bylo po autoritě!;-D

0 0
možnosti
Foto

R^ Otevřené dveře v nevhodné chvíli jsem zažila jednou na mamografii. Jeden by řekl, že tam budou jen ženy, nikoli i muži.;-):-)

1 0
možnosti
Foto

Muži taky mohou mít nádor prsu. Taky jsem zírala, když jsem tam byla...Z mamografu ani člověk neuteče nebo se neotočí, jak do želez lapen, to je brutální;-(:-)

2 0
možnosti
JJ

Ve všech ordinacích by měla být povinně vyvěšena práva pacienta. Podobně pitomou sestru měli na jedné urologii, kde byla společná čekárna pro ženy i muže.

3 0
možnosti
Foto

;-DR^ Já nevím, proč u doktorů člověk vždycky oněmí, jakoby to nebyli lidé jako my. Něco se v nás šprajcne. Měla jste nahlas zvolat, aby někdo zavřel dveře, a té čarodějnici vyčinit, že do světa vytrubuje něco, o čem se má mluvit diskrétně. Já bych ale také nebyla žádné obrany schopná. Oni to ví a podle toho se chovají, dobře nám tak.

4 0
možnosti
JJ

Tak to já si zase dupnu, když se mi něco nelíbí. Mnohdy jde jen o to, že si to doktor nebo sestra pouze neuvědomí.

1 0
možnosti
Foto

;-DTo snad né! Mě by z takového zážitku asi trefilo. Stačilo, když se přes čekárnu gyndy chodilo k zubaři. Někdo známej tě vidí, druhej den seš těhotná, třetí s dvojčatama a čtvrtej se ví už i kdo je otcem.;-) Nebo jak MUDr. na vedlejším obvodě dokázal tak maximálně plnit rozkazy. Po přestěhování do nových prostor neměli předpokoj, takže si ho sestra prostě zřídila v čekárně. Když pak prodavačka ze sámošky, kterou všichni znali, šuškala sestře do ucha, že na gyndě maj dovolenou a ona se vyspala s majitelem a potřebuje, aby nebyly následky... Nechtěla bych být v její kůži!

4 0
možnosti
DS

Tedy Ivuš, to bych asi vážně sešplhala z okna po hromosvodu 8-o. Jsi dobrá, jaks to s grácií ustála. To my máme granda pediatra, co dcerku předtím, než jí nechá si vyhrnout tričko, aby jí mohl poslechnout, posílá zhasnou světlo, aby nebylo nic vidět z ulice. A na rovinu říkám, že gyndu ze Tvé zkušenosti bych nedala ani jednou ;-D

1 0
možnosti
Foto

Tehdy nešlo odejít pryč, spadala jsem tam

0 0
možnosti
Foto

R^Teda Ivano, ti doktoři a sestry jsou někdy fakt zlatíčka. Ale podala jsi to skvěle a s noblesou:-)

4 0
možnosti
Foto

už jsem se z toho leknutí oklepala, díky

:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 630
  • Celková karma 32,50
  • Průměrná čtenost 2033x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy