Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Já bych s nějakým vítězoslavným jásáním raději počkal až bude jasné, jaké dopady bude mít aféra Volkswagenu na "naší" Škodovku.

2 2
možnosti
VV

vsak oni vam to z Kremlu ohlasi.

8 3
možnosti
Foto

I19v94a71n 76M41a90r83e64k

9. 10. 2015 19:10

P.Ziegler,  při vší úctě k Vám, kdyby zněl  název Vašeho blogu "Jak antiruská propaganda utrpěla pořádné fiasko" tomu by se dalo snad věřit.

Jinak, raději napište jak jste zachránil od hladu ruského chlapce druhý díl či pokračování >>>>to mělo alespoň na rozdíl od dnešního blogu "šťávu" 8-o;-(Rv

12 13
možnosti
Foto

Platí totéž. Jak jsem uvedl níže a před několika minutami kdo té ruské propagandě věří :-)R^:-)

6 1
možnosti
Foto

Hanzi, ty furt vychaziš z čehosik nekonkretniho, jako su makroekonomicka data. Ja ti povim mikroekonomicka data z naši firmy. Vyvoz softwaru a harwaru česke vyroby do Ruska a na Ukrajinu diky sankcim, ekonomickym obavam a kurzovym ztratam poklesl o 80%. Nečekame zlepšeni ani v přištim roce, ztrata dosahla několika milionu českych korun a dva lidi museli byt propuštěni. Možeš si byt jisty, že jim je pokles nezaměstnanosti v ČR a zvýšení HDP uplně ukradene.

18 7
možnosti

Rusák kupuje nějakej software? Já myslel že ho jen krade...

10 5
možnosti
Foto

Prudká konjunktura prostě nezaměstnanost snižuje, a pokud se tak neděje, je něco v nepořádku. Výpočty a analýzy je proto nutno provádět pečlivě, nesčítat jabka s hruškami a hrušky s rohlíky.

Za normálních okolností současné konjunktuře odpovídá nezaměstnanost 4%, je-li 6%, pak to prostě něco zavinilo a to něco jsou právě sankce, které Česko zcela nesmyslně a v podstatě na nátlak zvenčí a proti vůli většiny  zavedlo Rv

7 16
možnosti
Foto

Vždyť to uvádím o pár řádků níž kdo té propagandě věří:-):-):-)

9 2
možnosti
Foto

Tady tomu nikdo nevěří, tedy až na Hermánky, Marky, Macky a podobné. Problém je, že tomu věří desetitisíce Rusů a stávají se tak zmanipulovanou masou, kterou lze použít na cokoliv. A to je právě strašně nebezpečné.

16 1
možnosti
MV

Mate pravdu...ruska ekonomika je velmi zavisla na exportu ropy a plynu......nezdrave zavisla.......ale uprimne,muzeme byt spokojeni ba az stastni z toho,ze ruska ekonomika slabne?.

3 0
možnosti
Foto

Správně položená otázka. Kdyby Rusové byli demokraté, civilizovaný národ nesnažící se povyšovat a expandovat, pak bych jim popřál s chutí vše nejlepší. Ale za dané situace je lepší když budou žrát hlínu. Pouze nízké ceny ropy a následný hospodářský pokles je zadrželi v dalším postupu na Ukrajině.

9 7
možnosti
VV

Tem vy ale preci neverite.

1 0
možnosti
PM

R^ ruská propaganda řádí jako divá, ale ničeho v praxi nedosáhla...

13 0
možnosti
VS

U některých ano. Mrkněte třeba na takového Petříka, Olšera, Cvalína a Kašuku.

15 2
možnosti
  • Počet článků 3323
  • Celková karma 25,52
  • Průměrná čtenost 1807x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz