Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Pěkné, opravdu líbilo! Jen moc nechápu ty fingované svatby. Většina Čeček ve VB jsou přeci holky, které tam jedou za prací, tudíž nemají občanství. Svatbou s takovou dívkou si tedy Pákistánec, Afghánec atd. moc nepomůže - tedy ne k britskému občanství, snad tak k českému :-)

1 2
možnosti
DK

To fingovane svatby se tykaji zejmena Romek. Normalni Ceska do takove veci nejde, samozrejme se najdou pomatene vyjimky. JInak hodi se kdokoliv s obcanstvim EU...Samozrejme idealni by byla Britka, ale tak Britce neco takoveho nestoji za to (pokud to neni rovnou nejaka naplava s britskym obcanstvim)...ale tak samozrejme i tam se najdou vyjimky.

17 0
možnosti
AO

Řekla bych, že je člověk od člověka jiný...Zajímavý příběh, díky za něj.. :)

2 0
možnosti
MO

Nějak mi nejde do hlavy ta dvanáctiletá dívenka ze Slovenska.... tipuji že to nebyli etničtí Slováci ale příslušníci minority, která se tam cítí diskriminována - divil bych se kdyby to bylo jinak:-)

39 0
možnosti
KV

Asi jí přestalo bavit, že to musela dělat pro příbuzné zdarma a chtěla si holka také trochu přivydělat. Pokud to tedy neorganizoval zase někdo z její rodiny, což je mnohem pravděpodobnější. Takže už byla doma ve dvanácti zkrátka okoukaná...

10 2
možnosti
DK

Je videt, ze mate prehled...Muzu se vas na neco zeptat? Kolik procent z tech Cesek byly Romky? A ta dvanactileta...byla to take Romka? Dekuji za odpoved.  ;-)

34 2
možnosti
JR

J30a84r78a 74R69a45n10k

6. 3. 2015 9:22

Ja znam jen ty, ktere se vdavaji za Kanadany;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com