Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Brat si ceska holka ze zapadni spolecnosti Pakistance muze jen podvodnice, ktera na tom chce vydelat, a nebo uplne holka na palicku, ktera ma mentalni problemy.

16 3
možnosti
BZ
RJ

Proč zase lžete! Jaké češky ! Cikánky to jsou to je přeci jasné!!!

43 3
možnosti
VR

aby ti nepraskla cevka...

0 0
možnosti

Mali ich zosobášiť a potom manželov odoslať do manželovej domoviny. To by boli nevesty prekvapené :-P

16 0
možnosti
JB

Pokud jsou všechny ty Češky a Slovenky, i ty šťastně provdané nebo žijící s Pákistáncem, původem z oné indické nízké kasty, vysvětluje se tím i to, že jednak mluví blbě anglicky a jednak občas se jim podaří kápnout na chlapa, který je pro ně opravu možná lepší, než prolhaný, prochlastaný a nepracující příslušník vlastního etnika. A pro Pákistánce pak zas jeho žena nepůsobí příliš odlišně, co se týče fyzického vzhledu. Současně se tím pak možná i ona mladá žena vymaní z neblahého vlivu svých příbuzných.

35 0
možnosti
JR

J30a83r66a 57R22a59n16k

18. 3. 2015 4:21

Kdepak, dostane 30 pribuznych navic z Pakistanu.....za sloucenim rodiny. Tak to delaji vsude i Aziate.

2 0
možnosti
SA
MV

...protože mají místo mozku z islámu kostku!!

5 4
možnosti
VR

tu tam mate vy. tyhle damy se snazi toliko vydelat penize. abozenstvi je jim uplne ukradene. coz je porad lepsi pripad nez o nejakem mluvit (navic negativne) a prd o nem vedet ;-)

0 0
možnosti
JS

já asi nechápu, jak může sňatek češky/slovenky/polky.. s pakistáncem/afgáncem.. pomoci k jeho legálnímu pobytu, když i ona je imigrant. Možná to je hloupý dotaz, nikdy jsem se o to nezajímala, ale když si čistě hypoteticky budu chtít zajistit občanství v Anglii, tak si vezmu angličana a ne pakistánce, který žije v UK, nebo ne?

3 0
možnosti
JP

Oni chtějí občanství některého státu EÚ, proto jim stačí i české nebo slovenské. Když žijí Češky a Slovenky ve Velké Británii stále jsou občanmi EÚ. To Pakistáncům, Afgháncům apod.stačí.

9 1
možnosti
JK

J94o50s72e92f 18K40l27a52t

6. 3. 2015 15:48

Krásný holky;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com