Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Ahhhh kdy Cesi prestanou byt xenofobnim narodem? Podle reakci v diskuzi to jeste chvili potrva... :(

7 28
možnosti
Foto

A proč jezdí evropské paničky se nechávat obletovat egyptskými plážovými chlapíky ?A evropští muži jezdí do Thajska za děvčaty a transvestity.Chcete snad omezovat lidská práva,tak nerovně v Evropě nastavená ?To byla ironie.Pokud se za názvoslovím českých děvčat skrývají cikánky,co si berou Palestince,nepobuřuje mně to,začíná mně vadit ta lživá korektnost,je to horší,než  mezičas pětiletek a plněním plánu,je to lezoucím krkem.

8 3
možnosti
RK

R76a17d46e24k 44K24l13o10s

16. 3. 2015 19:47

By mě zajímalo kterej zase Don z Ostravska nebo Mostecka vymyslel tuhle vyfikundaci se zákonem aby vykešoval prachy na zlatý řetezy. Je jasný že ty ženský z obrázků, co tady někdo posílal by se k něčemu takovému samy nedostaly. Určitě zase nějakej jejich Baron co jim dělá ''poradenství'' v oblasti ždímání sociálních dávek vymyslel s nějakym chytrym právníkem jak vydělat. Naverbujou pár ženskejch z komunity nabídnou jim 20-30 tisíc což žádná neodmítne a oni seženou ''manžela'' a vykešujou z něj minimálně 100-200 tisíc. ženská dostane minimum a běda jí jak by si stěžovala... Funguje to tak se všim chytrej Baron kterýho se v komunitě všichni boji si k sobě vezme právníka specialistu na sociální právo a peníze se už točej je to zlatej důl a tohle je jedna z možností jak vydělat.

5 1
možnosti
JR

J70a25r58a 42R89a83n27k

18. 3. 2015 4:17

Ztech Pakistancu toho asi moc "nevykesujou"

1 0
možnosti
PP

P27e92t15r 97P44o17l20á30k

16. 3. 2015 19:30

To je zase multikulti soap opera! A vsichni spolu zili stastne a v multikulti harmonii az do skonani sveta. ;-D Hlavni je, ze k sobe s tema "Ceskama" a "Slovenkama" barevne ladej...

24 2
možnosti
MN

Proč si hnědočešky berou Pakistánce? = Každá koruna dobrá a Jiřík Dienstbierů navíc ještě blahem nad šířením mutli-kulti prožívá extázi.

25 5
možnosti
FK

Když řeknu nebo napíšu "češky", tak si představím pěknou blondýnu nebo brunetu, ale rozhodně si nepředstavím čistokrevnou cikánku, kterou má autorka na mysli. To, že se narodila v česku na tom, že je cikánka absolutně nic nemění.

64 3
možnosti
AT

A jak jsou ty "Češky" opálený. Neměli by chodit tolik do solárka.;-D;-D;-D

18 2
možnosti
JC

J14i61r65i 50C44e24e

15. 3. 2015 10:15

Mě na článku nevíce zaujala tato věta:

"Ale do mešity nechodí, nemá na to čas a zaměstnavatel, ač taky Pákistánec, by ho vyhodil, kdyby se kvůli modlení ulejval z práce."

Dovedete si představit ten jekot, kdyby na místě toho zaměstnavatele byl hinduista, buddhista, taoista, křesťan, nebo nedejbože ateista?

47 1
možnosti
MP

na to je ejdna metaforická odpověď. Potkaj se dvě kamarádky v  parku a ta jedna říká:  "Hele ty ses seznámila na inzerát... Jaký to s ním je ?"  A ta druhá povídá .. " No... víš.... dobrý , ale ....."

" Co ale  ?"  naléhá první..

"No on v inzerátu psal, že má nastřádáno za 20 let. A já kráva si myslela že to jsou úspory.... "

26 0
možnosti
JK

Navštívil jsem Pakistán před mnoha lety a potkal tam mnoho pohostinných lidí, tedy mužů. S ženami je to jiná záležitost. Ti dobří muslimové dodržují poctivě zákon šaria. Pokud si žena bere muslima, musí automaticky konvertovat k islámu. Když se chová jako dobrá muslimka, tedy mlčí, sedí doma a nevyjde bez přikázaného doprovodu, je svému muži zcela poddána, tak to může fungovat. Jakmile ale zlobí, tak Korán nejen dovoluje, ale přímo doporučuje, ženu fyzicky trestat. Inu dobrá to medicína pro feministky. A jestli žena zlobí nebo ne, to ví nejlépe jen Alláh.

35 6
možnosti
TH

Bit zeny, je dobra medicina na feministky ? To ej ubohost.

9 10
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com