Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Škoda že angláni nepovolili komentáře k tomu článku. Chtěl jsem je upozornit na skutečnost  že to nejsou Češky ale Morgošky.

23 1
možnosti
JN

Ta Jamajčanka má na vás pozitivní vliv, to bez debat ;-)

2 2
možnosti
MV

ulovit Pákistánce nebo Afghánce bývá až trapně snadné....novinářka Petra Procházková?;-)

7 2
možnosti
DF

ziju v Londyne dva roky, v Anglii 5 let. Kdyz potkam Cesku-Slovenku s pakosem,jakymkoliv Muslimem a podobnou spinou, vrazil bych ji hned jednu po tlame. Je to ostuda a ty holky jsou spiny.

17 6
možnosti
PK

Tedy to same, co Ty pro anglany...

7 2
možnosti
ZJ

Pakistánské elektrárny jedou na hnědé uhlí :)

3 2
možnosti
MP

Vy děláte na sociálce v Rotherhamu? Tam, co muslimské gangy dlouhodobě zneužívaly přes tisíc dětí a úřady to celé kryly?

12 0
možnosti
JN

Jsem xenofob a rasista a nestydím se za to. Kdysi jsem chtěl žít déle v Anglii, ale nyní do Britanistánu nepojedu ani jako turista...At si to tam s těmi opicemi, co jsou tam načerno (proč je nepochytají?), či s hordami muslimů, co podřezávají za bílého dne vojáky na ulici užijou sami...

21 2
možnosti
EB

hrdla rezou v Anglii hordy muslimu???8-o Jeden pomatenec muslimske  iry nejsou hordy! vy demamgogu...  

 A mistni puvodni obyvatele nevrazdi? Serial jako vrazdy!!! z Midsauru jsou inspirivane cim? Zajimave ze zatim zadny muslim tam nevrazdil kupodivu z tech vasich... hord...

 Jo a Anglie neni jen Londyn!

5 16
možnosti
FL

No, vidíte. Pivo kladne nepôsobí ani na Čechov, ale ani na Slovákov! Zato ich ženy sa obracajú na divoké kmene mužov alebo černochov. Pozrite sa - Óxbamba jexibe celý svet !!!

2 2
možnosti
EB

ich??? zeny?... Nejsou to nikoho!! zeny. Jsou to svobodne!!! obcanky a je to jejich svobodna! volba jakeho a odkud cloveka!!! si vemou. A kdyz uz tak ne ich zeny ale pouze nektere!!! zeny. Mozna si nektere!!! berou mirumilovnejsiho cloveka! nez mistni ozralce , zlodeje i nasilniky a taky vrahy!

 Starejte se pouze o sebe!!! koho si vezmete

4 0
možnosti

Tak ještě větší svinstvo je, když by si ho brala dobrovolně RvEURvRv

13 1
možnosti
EB

to neni svinstvo ale svobodna!!! volba svobodne!!! bytosti.

3 5
možnosti
EB

Opravdu nejde napsat nebulvárně - nezobecňujíc hloupě navíc nebezpečně nacionálně;-€, např: Některé!!! ženy! z CR se provdávají za muže z Pákistánu? :-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com