Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Vy patrite mezi ty bloggery, kteri se rozhodli, ze budou za kazdou cenu stat na konkretni strane a naopak budou kritizovat stranu druhou. To, jaka jsou fakta, uz vas ale tolik nezajima...nebo mozna vubec nezajima. A nebo jste pak nechapavy, dalsi moznost. Je uplne jedno, jestli mate nebo nemate Zemana rad, podstatne je to, ze vas clanek neni o tom, o cem Zeman mluvil. Stejne to bylo pred casem s Bendou, ktery prohlasil, ze deti z domova jsou nepouzitelne. Jestlize se pretvarujete a chcete v takovem sdeleni videt neco jineho nez ta osoba myslela, pak je to jen a jen vas problem a vy jste ten, kdo si zaslouzi kritiku.

12 1
možnosti
SB

Byly doby, kdy jsem si Vás vážil nejvíce za všech blogerů, snad ještě s paní Šichtařovou. Líbil se mi Váš euroskepticismus, islamospepticismus a rusoskepticismus.

Od Vás bych věru nečekal, že se snížíte k tomu, že budete psát články na základě překroucených smyslů výroků kterékoli osoby jenom proto, že ji nemáte rád.

Samozřejmě můžete mít jakýkoli názor. Nejde o názor jako takový. Jde o to, že vycházíte z překrouceného smyslu výroku příslušné osoby.

Kdybyste vycházel ze skutečného znění a to podrobil v rámci svých názorů kritice, neřekl bych ani slovo, i kdybych měl názory jiné. Prostě bych si řekl, že v 90% názorů se shodneme, nyní však ne. Ale vycházet z překorucené sluníčkářské vědomě zmanipulované verze a na základ toho napsat článek, to je v mých očích hluboko pod Vaši úroveň.

16 2
možnosti
BM

Tak se má pan prezident vyjadřovat jasně a srozumitelně. Zvláště, když média hltají každé jeho slovo... Je směšné, že pan Ovčáček musí pak trapně vše uvádět na pravou míru....a to ještě blbě.

4 8
možnosti
BM

No to skutečně nejlépe napsaný blog na toto téma!!! R^R^

Velká karma a návrh na umístění do výběru!!!

3 12
možnosti
MC

Pane Marjanko vy, ale máte nabito. Nezavání to přetvářkou?

2 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon