Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Z vás by měl Pavlov radost jak reagujete na slova Miloš Zeman.

6 0
možnosti
AS

A32d98a16m 35S35t69a88v23a

16. 1. 2015 11:12

"Zemanova separace postižených..."Rudlo, mrkněte se do slovníku cizích slov a nebuďte za hloupýho jak ti novináři.

3 1
možnosti
AS

A31d44a42m 84S94t59a19v89a

16. 1. 2015 11:17

"....a zavřeme je do něčeho podobnému vězení?...": Ministerstvo školství by na vás mělo podat trestní oznámení!

1 1
možnosti
MR

Být ředitelem školy tak bych byl opatrný už z důvodu, kdyby se dítěti  něco stalo, tak by vypukla mašinérie a odnesl by to jak ředitel tak učitelský sbor.  Zde hodně záleží na postižení a vytíženost učitele. Děti jsou dnes hodně roztěkané a sobecké, a rozmáhá se šikana v kolektivech,tedy řešit to individuálně ne plošně a všichni mají na to nárok. Vyčlenit opět jednu základní školu a tam investovat ... .

Pak je tu druhý fenomén že rodiče to neunesou a budou své děti převádět do jiné školy.

Spíše bych finance věnoval do připravené smíšené základní školy na město a investice do asistenta a úpravu školy věnoval na speciální pedagogy a psychology a věnoval se šikaně na školách a tak aby učitel měl jen určitý počet

1 1
možnosti
JC

Jo, přesně.

Syn se ve speciální základní škole naučil lyžovat. Sjezd i běžky. Dobře. (Jezdili každý rok.) A na střední ho tělocvikáři odmítli vzít na lyžařský kurs, protože se báli nést za něj odpovědnost. Přitom uměl lyžovat lépe než oni všichni dohromady (fakt nepřeháním). Prostě se báli zodpovědnosti za postižené dítě.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
LP

Rýpnout si do Zemana, to vám jde, ale zamyslet se hlouběji nad problematikou smíšené výuky na to prostě nemáte dost argumentů!

9 3
možnosti
JC

Zkuste slepé dítě naučit zeměpis nebo geometrii... Ve speciální škole to dokáží, v základní škole to možné není.

Vy jste, pane Polanecký, jeden z těch, které přiměje ke změně osobního názoru až situace, která se Vás osobně dotkne. V případě názoru na vzdělávání postižených dětí třeba až to, až Vám oslepne syn či se narodí slepé vnouče. Chybí Vám empatie. Přesto ale byste se mohl vždy nejprve zeptat těch, kdo tu bolestnou osobní zkušenost již mají, jak to vidí oni, než začnete kopat do presidenta.

10 1
možnosti

J20i73ř95í 85Č37e96r46n67ý

16. 1. 2015 11:05

Tady nejde o slepé, ale mezi postižené patří např. lidé na vozíku, kteří mají ostatní smysly a hlavně rozum úplně v pořádku.

2 0
možnosti
BM

Všem dnešním oponentům pana Polaneckého:

Stačila jediná věta pana prezidenta něco ve stylu: "To se samozřejmě netýká mnohých tělesně či smyslově handicapovaných, jejihž nezlomné vůli si vážím..." a nemuslo dojít k těmto mnohdy vášnivých disklusí a polemik..

Avšak pan Zeman zůstane Zemanem....

4 0
možnosti
JC

Co pan Zeman řekl, to je uvedeno třeba zde:

http://domaci.eurozpravy.cz/zivot/111164-sikana-myslenky-prezidenta-zemana-kdyz-hovoril-o-integraci-handicapovanych-deti/

Každý si mohl zjistit, co pan president řekl, a také se mohl zeptat těch, kterých se to týká - tedy rodičů postižených dětí.

3 0
možnosti
Foto

Chlape, co se to s Vám děje? Vidíte "Miloš Zeman" a jak kdybyste přepnul. Takového Vás neznám. Vždyť ten jeho proslov byl podstatně delší a měl hlavu a patu. Každý případ nechť je posuzován individuálně. Plošná inkluze, z jakýchkoli důvodů, je pro řadu dětí (na obou stranách), jejich rodiny (na obou stranách) i pedagogy trestem, přestože nic neprovedli, jen se stali obětí pachatelů dobra.

14 2
možnosti
MM

Plošná inkluze neexistuje, nefungovala by a nikdo jí nenavrhuje ani neuplatňuje. Tak proč se vyjadřuje k inkluzi jako takové?

1 0
možnosti
BK

V životě by mě nenapadlo, že zrovna já se budu někdy zastávat Zemana, ale  není zbytí. Zeman prohlásil, že není příznivcem inkluze ve školství. A co se z toho udělá? Že se budou hendikepovaní někam zavírat, internovat, nepouštět ven popř. přímo házet ze skal. Názor, že inkluze je minimálně problematická, není vůbec ojedinělý a mezi těmi, kdo s tím mají co do činění v praxi dokonce převažuje.  

Ale tady vůbec nejde o inkluzi. Jde o to, tu slinu pro Zemana zabalit do něčeho vznešenějšího.

Jak ubohé!

14 1
možnosti
MC

SouhlasR^. Ach ten plíživý socialismus už i u p.Rudly.

4 0
možnosti
MC

Bohužel jste špatným lektorem, přestože se domníváte, že znáte intelektuální zkratku.

Pomohla by vám rekvalifikace. Dejte si, ale pozor!

Rekvalifikaci může provádět pouze akreditované zařízení a vzdělávací nebo zdravotnické zařízení, které má akreditované vzdělávací programy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon