Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nač si stěžujete? Je na Vás, jaký zvolíte životní styl. Chcete-li využívat školky, patří k tomu i očkování. Ale klidně můžete žít i bez obojího.

8 0
možnosti
HP

No a chtela bych videt jak si vas imunitni system poradi s tetanem. Moje praprateta na to jako dvacetileta umrela kdyz se skrabla do prstu pri sberu sipku - nebyla to hezka smrt.

11 0
možnosti
LS

No jo ... autore ... ale uvědomte si, že prostředí ve školce je pro mladý a dosud ne zcela odolný organismus úplné semeniště všech možných nákaz a viróz ... kdo tam děti měl, ví své ... děti si projdou školkou a pak se stanou odolnější, ale ty první měsíce či roky bývají náročné.

A teď k vlastnímu problému. Vy se odvoláváte jen na to, že když jsou ve školce všechny děti očkované, tak nic nehrozí ... to máte víceméně pravdu, ale pokud by takový příkaz nebyl a do školky chodily děti (převážně) neočkované, dovedete si představit jak rychle by se nákaza mezi nimi rozšířila a jakou paseku by tam napáchala? Věřte mi, že by stačila jediná školka, ve které zemřou 4 neočkované děti a byl byste asi první, kdo by křičel. Takové nařízení by vzniklo pak zcela jistě a ještě byste ho chválil.

10 0
možnosti
HP

Presne tak - sobecke spolehani se na proockovanost populace.

10 0
možnosti
HP

V clanku mate plno nepresnosti. Mimo jine ockovani neni ochrana na  100%. Takze i ockovane dite muze samozrejme onemocnet ale ta pravdepodobnost u nej bude vyrazne mensi nez u ditete neockovaneho, pripadne u nej bude mit nemoc lehci prubeh. Takze pochopitelne rodice ockovanych deti nechteji aby jim tam nejake neockovane dite, ktere ma vetsi pravdepodobnost omocneni nejakou nemoc zavleklo. Nektera ockovani mohou byt zbytecna, ale mnoha proste jsou nutnosti a je od neockovanych trochu sobecke spolehat se na kolektivni imunitu.

12 0
možnosti
DT

Přesně R^ Pán tady účelově smatlal nepotřebná očkování proti chřipce a základní ochranu před silně nakažlivými smrtelnými nemocemi.

5 0
možnosti
DK

D92a60v64i57d 92K63r74á51l

17. 6. 2014 11:03

a to je samozřejmě v pořádku

3 0
možnosti
TM

Myšlenka na blog zajímavá, ale článek obsahuje tolik blábolů, že je to spíš propagace očkování, protože zjevně nemáte tušení, jak vakcíny fungují...

13 0
možnosti
Foto

Kdybys jedl maso, věděl bys, že vakcína s chorobou nebojuje. Proč si vlastně alternativci nevybudují někakou bioškolku u lesa....mohli by si tam zřídit vlastní kompostavač, pěstovat mrkev a učit se batikovat....etc. Krása, úplně to vidím;-)

12 0
možnosti
Foto

J91a57n 95C18e42m79p52e47r

17. 6. 2014 12:55

Samozřejmě, že ty školky existují. Ale neočkováných dětí jsou 3-4% a netýká se to jen "alternativců".

0 4
možnosti
MK

Pokud ho naočkujete, tělo si zvykne, že s chorobou si poradí vakcína///co to je za kravinu, vakcína chorobu neléčí, vakcína stimuluje tělo vyrobit si protilátky...

12 0
možnosti
Foto

J34a53n 96P18a92v18e28l42k16a

17. 6. 2014 10:52

Zapoměl jste zmínit, že vakcíny obsahují i jinou nebezpečnou látku - dihydrogenmonooxid. Tato látka je hlavní součástí kyselých dešťů, je obsažena v nádorech, každý rok zemřou stovky lidí na její vdechnutí. V USA už běží petice na její zákaz.

5 0
možnosti
RP

Zapomněl jste na chemtrails, do těch se taky přidává.

5 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.