Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Ten článek, na který reagujete, byl hloupý a povrchní. Čišela z něj taky hlavně závist strárnoucí ošklivé tlusté ženy na všechno, co vypadá líp než ona - a touha si to okecat tak, aby u toho vypadala morálně na výši. 

Váš článek to téma povznesl zase do lidských výšin - díky! R^

2 1
možnosti
JG

no jo no, a nenaděláte s tím nic

1 0
možnosti
Foto

Dobře Jitko! Máte štěstí, příroda z Vás udělala nejen KOČKU, také Vám nadělila vlohy a Vy je umíte využívat. Ať se Vám VEDE!:-)

2 0
možnosti
JG

Vy jste hrozný lichotník;-D, ale děkuji. Taky přeji ať se Vám vše daří

0 0
možnosti
Foto

Asi tak nějak podobně :) R^

1 0
možnosti

No jo, jenže v první řadě jsou debilové opravdu ti, kteří se všem odlišnostem posmívají, a nic na tom nemění ani to, že je jich absolutní většina - kvůli které se teď bude holčičce zapařovat hlava až dostane třeba ekzém atd.

3 0
možnosti
JG

souhlasím, debilové jsou ti, co se posmívají, jenomže chce-li v tom člověk přežít, musí si poradit. Ale té holky je mi líto i kvůli přístupu rodičů - měla takovou radost a oni jí v takový okamžik seznámí s finanční stránkou věci, takže to nakonec obrečí - to taky fakt normální není (no, on celý ten jejich přístup moc normální není).:-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy