Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

s psychoterapií na ženy s těžkým velkým poprsím nechoďte..podprsenky na ně nedělají, ramínka se zařezávají,záda bolí, kalhoty potřebují 44 a halenku 56 kvůli prsům a zbytek nějak přešít...a doktoři raději zvětšují než zmenšují....:-/

6 0
možnosti
FS

Píšete: "...našlo by se i na mně jistě semo tamo něco k přiříznutí či zapošití." 

Mohla byste být konkrétnější, paní Dianová?

2 0
možnosti
PS

P41e55t10r 68S47k78á19c86e90l

25. 5. 2014 23:33

Karma. Netrapte autorku takovou otázkou, nikdo nejsme dokonalý. Líbí se mi závěrečná otázka, právě o tom to celé je. Tyršovo "ve zdravém těle zdravý duch" je úplně obráceně! I ten největší svalovec/kulturista se sesype, když přijde domů a manželka mu jednou větou řekne, že se s ním rozvádí. Hmota napěstovaná za roky v posilovně je mu k ničemu. Holt ještěže máme odkaz našeho velikána J.A.Komenského a ani po roce 1990 jej nevyužíváme. Proč asi?R^

0 0
možnosti
Foto

Ženy už odpradávna touží být krásné, líčí se, zdobí a své případné nedostatky se snaží zamaskovat. Dnes se v tomto ohledu stále častěji prosazují i různé chirurgické zákroky. Špatně je to tehdy, pokud se žena k takovému zákroku odhodlá nikoli kvůli sobě samé, ale kvůli někomu jinému. Solidní kliniky plastické chirurgie ovšem spolupracují s psychology a slušný lékař neprovede zákrok třeba tehdy, když zjistí, že motivem pro něj je snaha získat zpět partnera. Je-li však žena (a nejen žena) na sobě s něčím skutečně hluboce nespokojena, žádný psychoterapeut jí nepomůže.

Někomu třeba nevadí, když má uši jako plachty a dokáže s tím spokojeně žít. Já bych si je v takovém případě určitě nechala přišít. Je to stejné, jako že někomu nevadí, že je tlustý, a klidně svá nadbytečná kila vystavuje jako přednost, zatímco jiný bude cvičit a udělá vše pro to, aby byl štíhlý.

9 0
možnosti
Foto

Já myslím, že nejde až tak o vadí - nevadí. Vady na kráse i malý vadí minimálně v určitém věku každé ženě:) Spíš jde o to co dál, pokud ten nedostatek vadí. Jestli to hnát nepřirozeně k dokonalosti a nebo se s tím prostě přijmout. A tím možná posunout k blíž k dokonalosti něco jiného. Mluvím tedy samozřejmě o tom, co neohrožuje zdravotní stav.

Je -li žena se sebou skutečně hluboce nespokojena, žádný psychoterapeut jí nepomůže....pokud máš na mysli tím "se sebou" fyzický vzhled, je samozřejmě  jednodušším řešením navštívit plastického chirurga, než začít pracovat se svou psychikou, ale myslím si, že on by psycholog byl schopný pomoct. Tedy pokud by ta osoba nebyla enormně povrchní a enormně zabedněná:) Mrknout se na to jinak a srovnat hodnoty - tak, aby pochopila, že odstátý uši prostě nejsou pupkem světa...a když to pochopí, tak to pak člověk vidí plno jinejch věcí a to za to stojí přeci.

Přijmout se s tím nedostatkem je podle mně trvalejší hodnotou - jednou stejně budeme všichni staří, vrásčití, šediví, plešatí....

3 1
možnosti
Foto

Do zbytečný plastiky bych nešla (fakt si ten svůj rypák nechám, je totiž můj). Jen v případě, že by z toho defektu vzešly nějaké zdravotní komplikace.

2 0
možnosti
Foto

Tak pokud jde o zdraví, tak to je něco jiného. Nebo o nějaký naprostý extrém. Ale ty holky mi přišly naprosto normální...

1 1
možnosti
MP

Byla jsem v nemocnici s paní, které odebrali jeden prs kvůli zhoubnému nádoru. Protože měla prsa enormní, nastala nerovnováha a ona by chodila nahnutá ke straně jak s batůžkem. Nechala si tedy odebrat i druhý prs a cítila se líp. Psychoterapie by ji na plotýnky moc nepomohla.

6 0
možnosti
Foto

O těhle případech jsem nepsala. Tady je plastická chirurgie samozřejmě na místě. Měla jsem na mysli mladé holky, které se samy sobě tak moc nelíbí, až jdou radši "pod kudlu". Psychoterapie by jim spíš pomohla naučit se mít se rády, i když v něčem nejsou dokonalé, což je relativní.

1 4
možnosti
MJ

Taky jsem to shlédl. Ta ženská lhala! Jediná vada byla, že měla povislé prsa a chtěla plastiku zadarmo.

1 0
možnosti
EK

Holky diskutérky, které máte Ivču Dianovou rády - pomožte jí: Je za 5 minut 12! :-/

4 0
možnosti
FS

Máte na mysli Janu Ndrle? :-)

Kdyby tak raději pomohly našim hokejistům, já propadám malomyslnosti. Zbývá poslední třetina na vyrovnání. Třeba Adla by jim mohla poradit, ona rozumí prakticky všemu.

4 0
možnosti
DV

A opět ten autorčin zvlástní způsob zpracování reality. Čemu nerozumí, to zpochybní, zabarví černě, doloží krvavým obrázkem a modrým užaslým pohledem. A rychle udělá uzávěr. To je příliš snadný přístup, a proto nefunguje.

16 0
možnosti
JK

J77a12n 39K27ř45í89ž

25. 5. 2014 20:05

Přesně tak !

Ale je to její blog,tak ať si píše co chce.

1 0
možnosti
JL

Není to problém jen ulítlého Západu? Myslím, že v islámských zemích, v Africe, v Asii, v Jižní Americe tohle patologické uvažování nikdo nemá.

1 2
možnosti
EK

V islámských krajích se dělává plastika hymenu - panenské blány...Jen se o ní nemluví a pro chudé je nedostupná...

1 0
možnosti
JJ

J56a37n 59J22í98l35e28k

25. 5. 2014 13:23

Psychoterapie je pro ty, co ji chtějí podstoupit, nikoliv pro ty, co ji potřebují. :-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 631
  • Celková karma 32,96
  • Průměrná čtenost 2030x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy