Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Naprostý souhlas!

Z boje proti korupci se stala hysterie, policejní zvůle a bohorovnost státních zástupců. To vše s minimálními výsledky, ale s mnoha případy ponížené lidské důstojnosti.

8 4
možnosti
JS

Třeba paní Nagyová musela být ponížena když ji brali policisti kabelky a šperky za desítky milionů. A to připomínám, že si na vše poctivě našetřila, neboť " dřela jako kůň"

2 1
možnosti
MS

Jestli není pes zakopán v tom, že poslanec nejprve schůzku přislíbil, ale pak začal dělat mrtvého brouka. Kdyby na rovinu řekl, že nemá o žádnou spolupráci zájem, možná by ani nikoho nenapadlo mu udělovat nějakou anticenu za špatnou komunikaci.

5 5
možnosti
Foto

M11a90r11t88i24n 41Š19i38k

21. 2. 2014 17:53

Stejně, jako jsou součástí této společnosti komunisté, jsou její součástí nevládní "samozvané" organizace. Pokud se komunisté rozhodnou zaujímat určitá politická stanoviska, nebo navrhnou zákony, nebudu se z nich hroutit, protože jejich reálná síla je dlouhodobě poměrně nevýznamná. Podobně zanedbatelná mi přijde nějaká anticena, udělená případně nevládní organizací komunistickému poslanci. Nemyslím si, že by komunisté své návrhy nemohli předkládat, nebo nevládní organizace by nemohly rozdávat anticeny. Ať si to každý přebere jak umí. Nedělal bych z toho silné závěry, že jde o vydírání nebo uzurpování jediných spravedlivých, nikým nevolených. Jde prostě jenom o společenskou pestrost. A tu přece skoro každý chtěl. Nebo ve skutečnosti ani ne? A mimochodem... Ten co chce stát řídit jako firmu a který vám tak leží v žaludku, tak ten prošel volbami a je řádně zvolen nemalým počtem hlasů. To je realita, se kterou se budete muset smířit.

4 4
možnosti
PH

souhlas. pravdoláskaři a neziskové organizace jsou mor. o janečkovi básnily i kolegyně v práci. po určitých článcích zde na idnesu o jeho volnočasových aktivitách už nebásní.

5 5
možnosti
PM

Aha, takže když někdo chce prosadit standardní protikorupční zákony, tak je hned "fuj pravdoláskař"?

Radši budu mít nálepku "pravdoláskař" (ještě mi prosím dodejte co to vlastně tak strašného znamená, ano?) než vidět jak zde politici korumpují co se dá a blbí voliči jim to odkývají..

1 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon