Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Diskutující, pište proti panu Streitovi - to je taky jediné, co můžete dělat. Hodnocení článku hovoří v jeho prospěch.

4 3
možnosti
PS

A máte nějaký argument k diskuzi? Nebo nám chcete jenom naznačit, že hlavní motivací autorova snažení je touha po vysoké karmě? Nebo, že vysoká karma je důkazem toho správného názoru?

9 0
možnosti
LN

..válečné štváče jsem našel..kde jsou vrazi z wallstreetu...???,

9 2
možnosti
VK

To asi slyšíte trávu růst. O tom to vůbec nebylo.:-P

1 1
možnosti
VK

Postoj EU  k Ukrajině  pomáhá rozdmýchávat  nevraživost  mezi  opozicí a doposud legální vládou. Ve svých zemí by se chovali podobně jako vláda v Kyjevě, pokud  by se demonstranti podíleli na podobných akcích . EU  má plnou ,,hubu "  demokracie  , ale  jen sleduje své cíle  ať to stojí co to stojí. Ukrajinu sice pomůže destabilizovat  klidně dostat na pokraj krachu , ale oslabíme Rusko a zároveň dostaneme Ukrajinu  a tím na dlouhé roky do ekonomického  područí.  Co na tom , že  Ukrajincům to určitě ze špatné ekonomické a sociální podmínky nezlepší.

5 4
možnosti
AT

Nechce se mi polemizovat s obsahem, jenom bych si dovolil upozornit na váš pokus o demagogii. Ve větě " Když podpis asociační dohody padl, začali stoupenci EU dělat bordel, ......     ....... V televizi dokonce byly vidět lynče starostů, policistů a jiných osob ..."  se snažíte podsunout, že reakcí na nepodepsání dohody bylo mimo jiné i lynčování osob. Sám dobře víte, že demonstrace byly nejdříve klidné a přitvrdily až po zásahu státní moci. A k vybíjení zlosti na jednotlivcích došlo až po nejkravějších akcích policie a armády.

Rovněž mě pobavilo, že pokládáte Ukrajince na barikádách za naivní. Nemyslím si, že jsou víc naivní, než chytrolíni a všeználci, kteří Ukrajinu znají jen ze zeměpisu a chtěli by poučovat.

14 3
možnosti
JZ

Přesně tak, Streit je demagog, protesty byly skutečně nejdříve pokojné a přitvrdily teprve tehdy, když byly protiústavně schváleny represivní zákony.

9 6
možnosti
RK

Autore, situace na Ukrajině je daleko složitější, než píšete a už vůbec né tak jednostranná, jak to vidíte Vy .....Třeba lié na východě, sic inklinují k Rusku, ale rusáky nenávidí za to, jak se museli pokořit ....prostě složité

13 1
možnosti
Foto

psal jsem to již jinde.

Celý svět tápe ve vysvětlení, co se vlastně děje na Ukrajině, jenom pánové Streit a Matějka mají jasno.

Mít jejich analytické schopnosti, nezahazoval bych se diskuzemi na IDnes.

15 5
možnosti
AS

A73d76a88m 64S45t51a64v19a

21. 2. 2014 11:00

"....jenom pánové Streit a Matějka mají jasno.": Sím, Stava taky!

3 1
možnosti
PS

Už v samotném názvu blogu autor poodhaluje svoji míru "vstřícnosti" k případným odlišným názorům. Má prostě ve všem jasno a kdo nesouhlasí, je prostě a jednoduše zaslepený. Zcela nepochybně na majdanu řádí i všehoschopní extrémisté. Ale snad i autor tohoto blogu připustí, že proti "politice" Janukoviče tam protestují i normální lidé - lékaři, učitelé, dělníci, studenti atd. Je možné vést debatu o geopolitických hrách jak ze strany Ruska, EU, či USA. Bohužel autor tohoto blogu a jemu podobní "experti" mají předem jasno a nepotřebují o ničem přemýšlet. Natož vést věcnou debatu.

11 3
možnosti
JL

Z celého článku mě zaujal hlavně první odstavec, kde autor vlastně říká, že žádné alternace neuznává, ve své podstatě tvrdí, že kdo si myslí něco jiného než on, tak je dement. No a pak mě velmi zaujala poslední věta článku, ale ono to s tím prvním odstavcem dost silně souvisí.

15 2
možnosti
JK

Dalším děsným vedlejším produktem tohoto stavu je legalizace molotovových koktejlů jako legální prostředek demokratické diskuze. Lidi probuďte se, myslete!!

4 3
možnosti
JC

Teď nerozumín, kamže se to řadíte?8-o

1 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...