Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

L62i35b16o31r 46S61y98n81e64k

14. 8. 2013 14:04

Jo já se ztotožňuji a souhlasím. Strany, které již parlamentem prošly nevolím a spousta lidí v okolí rovněž ne. Možná pokus omyl, ale proč to nezkusit, když ve větších sr..kách už být nemůžeme.R^Karma

5 0
možnosti
Foto

Výchovný dopad by to mělo, to přinejmenším R^

Že by se hádali? Ať se zastupitelé učí demokratickému vyjednávání! Když se jen většinově schvalují dopředu vylobbované zákony, je to horší, než kdyby se nedohodli na žádných.

4 1
možnosti
JL

Tak budeme volit malé strany a propadne 40% hlasů. Nejvíc křesel dostane KSČM - ti mají voliče nejstálejší.

0 8
možnosti
Foto

Ano strašit (a vy osobně vždy i překrucovat fakta) umíte. Rv

Jenže ten strach z propadlého hlasu právě způsobuje propadnutí hlasů. :-(

8 1
možnosti
JS

Naprostý nesmysl. Podobné problémy s vládami mají všechny okolní post totalitní státy. K demokracii musíme dospět. Ve vyspělých dobře fungujících zemích je jen několik vetších stran a fuguje to. Bohužel v postotalitních zemích se na politické strany nabalují různá individua, která by na západ od nás společnost smetla. Malé strany vůbec nic neřeší, protože zde jsou zájmy jejich zakladatelů. Takže by se v parlamentu na ničem nashodli a byl by to jen kocourkov. Jako odstrašují příklad jsou Zelení a VV nebo kdysi Sládkovci.

2 5
možnosti
Foto

VV, ale i Sládkovce asociací se Zelenými urážíte.

I ve světě kolem probíhá hra na pravici a levici, přitom skoro nikde už nic takového neexistuje. Za nitky tahají finančníci a zlobbovaní byrokrati, kteří ohlupují lidi politickou "korektností" a multikuluralismem.

Neidealizujte si, že ve vyspělých zemích to dobře funguje. Vy nevidíte ten úpadek EU i USA, které nasvěcuje své velvyslanectví na duhové barvy, ale jejich hlavním akcionářem už je Čína?

7 1
možnosti
PH

Pouze sdělím svůj pohled na věc. Jsem pro americký systém. Nedovedu si totiž představit koalici třeba šesti stran, když se nejsou schopni dohodnout ani tři strany. Dle mého je změna na většinový systém žádoucí.

2 3
možnosti
Foto

Dát kmotrům ještě více moci? 8-o

Máme nastoupit do vlaku, který právě začíná nabírat zpoždění?

Vám by vadilo, kdyby rozdrobenost neumožnila schválit solární energetiku, bionaftu nebo církevní "restituce"? Mi ne. Mi by stačil průnik. Čím méně z parlamentu i vlády vyleze, tím lépe pro občany. Žádné legislativní smršti nevyhlížím. Spíše to chce koště.

6 1
možnosti
SN

:-) Jsem první diskutující, tak to vezmu zkrátka! Článek pěkný, tak by to mělo být! Profláklé nevolit a hlavně snížit % pro vstup do parlamentu! Bylo by to pestřejší a i malé strany by se dokázaly určitě mezi sebou domluvit, aby to těm zaběhlým natřely. Na VV stejný názor!  Fandil jsem jim, ačkoli se ještě dnes někteří pošklebují, ale ti prostě co si v tendenčních novinách přečtou, tomu věří. Bárta dával opravdu ze svého! Nastoupil, začal dělat pořádek s dálnicemi. Pamatuji se na plakát,....tuto zmršenou dálnici za drahé peníze postavila xy firma. Soud se státem. Radek John. poradil Michalíkovi, jak doběhnout Drobila. Udělali to dobře! Ten se sice stal (Drobil), hlavní ideologem ODS, KNetig to také přežil, ale kdyby to neměl Michalík nahrané, tak z něj udělali blbečka, protože Martinů se hned za tepla chodil radti s Nečasem, co s tím! John prosadil Lessyho proti vůli Nečase a začalo tóčo. Casa, rozhovor Lessyho s Kalouskem, vymyšlen zástupný důvod a Lessy mazal od policie. Tohle nemohlo fungovat . Tluchoř, Kočí, Škárka to prostě vymysleli. Požádáme velkorysého Bártu o půjčku a hotovo! Tak to také dopadlo, z veverek udělaly hlupáky, odstavili je, aby neškodili a šmytec.Příznivý vítr chytla Karolína a bylo vymalováno!  To je prostě ta neoliberální demokracie, které má plná ústa Kalousek a madam Němcová ! R^R^R^

7 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...