Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

40 % členů ČSSD bylo komunisty. Kolik % členů ODS bylo taky komunisty? Nezlobte se, ale kdysi se říkalo, že poturčenec horší Turka. Členové ČSSD se aspoň za svou komunistickou minulost nestydí, zatímco členové ODS ji různě skrývají. Co Petr Nečas? Nebyl on svazák, tedy člen Socialistického svazu mládeže? A co další? Nejlépe, když všechny, se kterými nesouhlasím, nazvu komunisty, bolševiky nebo kryptokomunisty.

11 8
možnosti
RA

A já byl pionýr, když mi bylo v roce 1988 jedenáct let... Sem bývalý komunistický agent a přisluhovač... Co tam máte dál?

9 5
možnosti
Foto

M49a67r92t19i96n 63Š30i84k

15. 4. 2013 19:09

Tak už to začalo. Mobilisace. Je třeba se s rudooranžovou budoucností vypořádat řádně včas a dopředu. Nečas je v tomto opravdu solidní hysterik (pozor, ne historik!), ale vám nesahá ani po kotníky. Vy v tom zápalu kroutíte fakta, jak je potřeba. Ano, v ÚSTR proběhly personální změny. Ale kde prosím vás máte to úplné rušení instituce, o kterém píšete? Kdo a kdy řekl, že ÚSTR úplně zruší? Pokud jsem si všiml, zatím vše proběhlo řádnou demokratickou cestou. Je podle vás u nás svobodná a volná soutěž politických stran? Jsou senátoři zvoleni řádně a podle Ústavy? Pokud si odpovídáte ANO, pak "mobilisujete" sice vášnivě, ale se svobodnou a demokratickou soutěží politických stran (ano, i levicových!) nenaděláte naštěstí vůbec nic a legitimitu senátorů taky budete zpochybňovat jen velmi obtížně. I když...... Oni mají tu drzost, že se nechovají podle vás. To těžce přehnali, co? Zvykejte si už konečně na demokracii. Jednou to tu táhne doprava, jindy zase doleva. Vy jste si opravdu nevšiml? Je každému jasné, že vy byste chtěl JEN doprava, zpátky ni krok. Ale takto to nefunguje. Nechte voliče, ať svobodně posoudí chování svých senátorů a ať jim to případně u příštích voleb spočítají.

10 5
možnosti
RA

Za to vy jste demokrat tupej jako poleno... Když už jsme si je zvolili (mimochodem já je nevolil, protože jsem protistátní živel), tak jim odvážeme otěže a ať si dělají, co chtějí na stanovenou dobu, a ať se třeba bůh pose**e..

2 8
možnosti
LK

Nechápu postoj paní Šustrové.

Karma za článek.

7 5
možnosti
MC

Havlistka by to měla jasně vysvětlit.

0 0
možnosti
MT

M88a20r24e79k 88T59ů79m60a

15. 4. 2013 18:57

Naprosto s Vámi souhlasím. Je mi líto, že z takových míst musí být vyhazováni právě ti schopní.:-(:-(

10 6
možnosti
MH
Foto

Jediným výsledkem dosavadní činnosti ÚSTR, pro nějž sympomatické snaha o podporu vyznamenání bratří Mašínů, je oranžový Senát. Voliči tím dali jasně najevo, že chtějí jiný Senát, a tedy i jiný ÚSTR, zaměřený na zkoumání zločinů kapitalismu.

8 11
možnosti
SL

Za mě karma jako hrom!R^

11 9
možnosti
RK

Rudooranžová budoucnost je hnus, jenže modrofialová budoucnost není o moc lepší...

7 7
možnosti
LP

Doposud se zdá, dle reakcí Nečase, že z toho mají noční můru hlavně vrcholní politici ODS. Proto je nejlepší pozurážet všechny opoziční strany, zmobilizovat média na svoji podporu a vytřískat z toho politický kapitál. Potápějící se ODS to potřebuje.

13 19
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon