Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Jen drobnost: I v rámci zákonného oprávnění mohu provést zrůdnost.  Například amnestovat všechny vícenásobné vrahy a násilníky (pokud byl počet znásilnění  10 a více).

Přitažené za vlasy? Jistě.  Jenže prezident má i k takové amnestii zákonné oprávnění.

    Už chápete, že i v rámci oprávnění lze provést zrůdnost?

   Teď už jde jen o to, od jak velkého nesmyslu nám naše morálka řekne: toto  je zvrhlé. Například proto, že podkopává (i tak slabou) víru v právo.  A ještě nakolik zvážíte, kolik takových zvrhlostí bylo.

5 2
možnosti
VH

Potěšilo by mě, kdyby autoři záporných kliknutí uvedli důvod.  Například: "Není pravda, že i v rámci zákonného oprávnění lze provést zrůdnost."

4 1
možnosti
PH

P10e78t96r 94H49a15l78í74k

6. 3. 2013 14:21

docela mě pobavilo, když o dva blogy vedle nějaký pararazitolog chválí 38 senátorů. Asi to zjistil v průběhu svých pracovních výzkumů ;-D.

http://hylis.blog.idnes.cz/c/324809/Podekovani-cestnym-senatorum-a-soudcum.html

1 6
možnosti
PH

P30e45t82r 94H39a92l86í62k

6. 3. 2013 14:22

oprava: parazitolog

0 4
možnosti
MN

Karma, dalších slov není potřeba  R^

4 7
možnosti
ŠS

Velezrada i vlastizrada jsou v případě Kluase dva zcela jinak aplikovatelné termíny. Zatímco to druhé je nesmysl a vyžadovalo to právě tak bláznivou konstrukci, jakou činili někteří komentátoři..to první senátoři úplně zmrvili. Klaus by mohl být postižen nějak podobně třeba za to, že "lobboval" na čínském velvyslanectví "v barvách" PPF. Propagace komunismu, komunistů a maoistů od takové autority, jako je prezident republiky ... by měla být v tomhle rozsahu a v této formě naprosto nepřijatelná a postižitelná. Byl to aktivní čin. Zejména v den, který tihle komunisté oslavovali tak jak to interpretoval čínský tisk. Tedy veskrze nekriticky až oslavně ke zločinům, kterých se komunisté dopouštěli za "kulturní revoluce". Jinak s článkem nemám jinej problém.[>-]

3 3
možnosti
PN

P36e24t62r 85N12o97v94á66k

6. 3. 2013 13:17

zarazi mne, ze mi nikdo, NIKDO, opravdu Nikdo nedokazal vecne odpovedet v cem se pan Sokol viz nize plete 8-o

Amnestie s otázkou, kterou ale nikdo nepoložil 8-o

  -

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/tomas-sokol.php?itemid=18598

  -

8-o  pouze slysim z velke casti ruzne pocity, dojmy, domenky ... ... ... ale kde jsou argeumenty v cem se pan Sokol zasadne PLETE??? jsem zvedavy zda nekdo neco najde :-P

3 1
možnosti
ZH

Když nemám v ruce kulomet, nemá cenu se rozčilovat nad tím, co napíše bývalej ministr vnitra, jehož kancelář se podílí jak na obhajobách největších zlodějů této země, tak na vybírání pokut pro dopravní podnik v Praze. Díky zákonům, ke kterým pan Sokol jistě přispěl, brzo nastane doba, kdy se bude napřed věšet a potom teprve vyšetřovat. To však jistě Brož & Sokol & Novák budou v emigraci zakládat disidentskou buňku. ;-€

2 0
možnosti
Foto

Popsal jste situaci velmi přesně, jen bych doplnil pokud mohu, že výstup pana senátora Diensbira beru jako akt zhrzeného člověka, který neuspěl v přímé volbě na presidenta a snaží se na sebe upoutat pozornost a proto se jal být tím veřejným oznamovatelem. Jinak si nedovedu vysvětlit to, když prohlašuje že VK konal vlastizradu již dříve, ale to mu zřejmě nevadilo, nebo má tento právník jijné informace a existují vlastizrady menší a větší a za ty menší se jen dělá tytyty a za větší se dává k Ústavnímu soud, když se to hodí do krámu? Pan Okamura je je kapitola sama za sebe, ale nemám v povaze druhé urážet, tak to nebudu činit ani teď.

7 8
možnosti
Foto

Omlouvám se za chybu prezidenta.

2 4
možnosti
PN

P16e34t72r 47N65o47v93á30k

6. 3. 2013 13:07

Diky za clanek! MOC nechápu co ti senátoři sledovali ?

že pan prezident 100% s amnestíí konal dle zákona je předpokádám jasné každému kdo umí číst  8-o

ZE se nekteri snizili ke svezeni se na vlne populismu (na casto nepopularni amnestii - protoze se vzdy bude tykat mensiny)  me neprekvapilo, zel u nekterych mne to prekvapilo  ;-€

6 11
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon