Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Uniklo mi neco? To vazne nekde probehlo?

4 1
možnosti
OF

jop. dokonce to bylo i ve zpravach....v hlavnim sale odhadem 300 lidi. kdyz vezmu ze na pitomy obcasnky sdruzeni jsou potreba tri lidi, patrne tam nebyl nikdo nez zakladatele tech 100 iniciativ

2 0
možnosti
ŠS

Jediné, co mi na těch lidech vadí, že jsou hloupí. Jinak Bárta byl osvobozen a jistě se s tím bude ohánět. Z mého pohledu rozdával ze svého. Kdežto Nečas rozdává z mého. Z tvého. Myslím, že pokud by se do toho jejich projektu pustil opravdu někdo koncepčně důsledný, víc cynický realista s tahem na šibenici sofistikovaněji, ideolog a dosud nepoznamenaný pravo-levým magorismem ...asi by začali mít vládní zločinci problémy. Dost zásadní. Musel by ovšem tyhle lidi nejprve upozadit a pak dlouho a důsledně koordinovaně "vytahovat" na veřejnost s uceleným ideologickým obsahem. Jelikož je to jen přehlídka směšných egoistů...nemá se zatím vláda čeho obávat. Zatím.

8 0
možnosti
Foto

Nesouhlasím s Vámi. Kdyby byla v Česku dokonalá demokracie, kdy se sčítají hlasy všech voličů a ne jen jejich zástupců, pak by tato vláda by byla zcela jistě odvolána. Tak proč se vymezujete proti rozhodnutí Sněmu ? Jako demokrat byste s ním měl souihlasit !

4 4
možnosti
ŠS

Oni tam nemají intelektuály. Ve smyslu vizionářství. To má autor pravdu. O Ústavě toho veřejnost ví příliš málo. To není téma pro práci s masami. Ani na to nemají odborníky.

3 1
možnosti
SN

:-) Vážený kritiku všech, co s Vámi  nesouhlasí, aneb.....kdo nemyslí modře, jak kdy by nebyl!!! Vidím, že většina diskutérů je touto vládou nadšena, samozřejmě, každý z nich má k tomu svoje důvody. Píšete se zápalem, že těch pár lidí chce změnit způsob vládnutí této zemi. A co říkáte na stranu Karoliny Píkové, která má 100 členů ,(slovy sto), a pomáhá schvalovat zákony, které jsou proti kvůli většiny občanů této země, protlačovány parlamentem !!! To se Vám jistě líbí !  Buďte trochu objektivní !!! RvRvRv

10 11
možnosti
Foto

V47l46a36d25a 57V82a88n58e12k

22. 1. 2013 21:34

Peake narozdíl od těch kašparů prošla volbami ! Buďte trochu objektivní !;-D

7 1
možnosti
Foto

Tak moji úctu a obdiv pan Okamura neměl nikdy. Je to populistický, rychlokvašený tajtrdlík.

8 12
možnosti
SN

:-)  A Vy jste pane diskutére namyšlený všeználek, hotový brouk Pytlík! Vaše znalosti a přehled, s kterými se tak rád vychloubáte, se nedají s Okamurou, který je podstatně mladší než Vy, v žádném případě srovnat. Tam máte hluboké minus! Rv

9 5
možnosti
Foto

Proč víc neobhajují své názory? Proč přední zástupci HV nepropagují své názory a nevysvětlují je?

Mám dojem, že asi tuší, co za nesmysl stvořili a nechtějí s tím na veřejnost.

4 3
možnosti
AT

Jednou to zkusili - viz Popelkovo vystoupení v Hyde Parku. Dokonalý trapas. Když ani na několikátý dotaz, nedokázal Popelka odpovědět, co vlastně bude následovat po oné defenestraci, jaké další kroky jsou připraveny, bylo jasné, že se jedná jen o partu revolucionářů z povolání, kteří umí jen bořit a ničit.

3 0
možnosti
Foto

Naštěstí jsem chtěl psát až večer. No a teď už nemusím. Jo, souhlas.;-)R^

4 5
možnosti
TK

S tou vaší druhou větou nelze než zcela a bez výhrad souhlasit.;-D

2 0
možnosti
ZB

Jak dlouho bude příznivcům Tomia ještě trvat než pochopí, že je to jen trapný kašpar? Stejná politická šmíra jako další "vůdce lidu" Vít Bárta...

7 6
možnosti
JS

Největším problémem nás Čechů je ten, že se nedokážeme sjednotit. Je naprosto jisté, že je třeba tuto vládu i celý tento zkorumpovaný systém odstranit- s tím souhlasí většína Čechů- ale když se poprvé dokážeme dohodnout na jasné koncepci (Nová ústava), začnou na tom mnozí hledat nedostatky, bojkotují to a ve vašem případě i naprosto nepochopitelně zesměšňují.

10 9
možnosti
Foto

Kdo se dohodl na "Nové Ústavě"? Celý národ?

8 3
možnosti
Foto

Bárta na Hrad. Hurááááááá!!

7 4
možnosti
Foto

A nikdy jinak. I když hloupý on asi nebude, že?

2 3
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon