Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co když je ten státní převrat v případě provedení důchodové reformy přírodně historickým zákonem. Bude důchodová refoma, bude státní převrat. Něco jako Archimedův zákon.  Dokažte, že nikoliv. A vy chcete za Archimedův zákon dávat lidi do kriminálu?

6 4
možnosti
PGS

tAK LEDA PRD, VELEBNOSTI, JAK BY ŘEKLA kELIŠOVÁ

1 3
možnosti
PS

P47a48v80e55l 61S17y85c83h48a

5. 12. 2012 13:10

Někd bych si přál, aby všichni lidi na světě ztratili veškerou paměť a historie byla smazána. Třeba by konečně o lidech kolem sebe začali přemýšlet a ne pořád a dokola mávat historií...

4 2
možnosti

Lidé, kteří se nedokážou poučit z předchozích chyb, dopadnou špatně. Chybami se totiž člověk učí. A stejně, jako se dítě poučí ze své "historie" a podruhé si nesáhne na rozpálená kamna, tak z toho, co se talo v naší historii, se musíme umět poučit i my.

5 4
možnosti
JP

J81o25h82n 77P88e84t13r57e24s

5. 12. 2012 12:58

Svatá to slova! Jen poznámka-můj děda,z chalupnické rodiny,živíce se v dospělosti poctivou a tvrdou prací coby povozník,mi říkával: Když ti lemplové-(rozuměj komouši-1.republika) pochodovali Sudoměřskou ulicí(Žižkov),vždycky jsem říkávál ženě:Anno,zavři okenice,lůza jde!A dodával:Pamatuj si synku,východní vítr nese mor a nadýmá!...Jo,jo,byl to moudrý člověk...V

7 5
možnosti
PGS

Už jako malému mně dědeček vysvětlik, že bolševík, to je nejhorší a nejsprostší nadávka a kdo si tak říká, je největší lump!

2 1
možnosti
KD

A proč jste za té těžké totality, jako vnuk kulaka studoval vysokou školu? To jste neměl ani trochu hrdosti ? Proč jste to vše neříkal v hodinách Dějin KSČ a mezinárodního dělnického hnutí a na přednáškách Vědeckého komunismu.!!

6 6
možnosti
JP

Tak dnes na blogu již druhý (anti)komunistický článek v duchu Rudého Práva . Kde se  neustále  ti opravdoví a zocelení komunisté berou???

6 3
možnosti
DK

D48a61v20i46d 52K22r75á86l

5. 12. 2012 12:39

Necháme se podvést od soudruhů i my? 

a které soudruhy a z jakých stran máš na mysli, inžo?;-D

4 2
možnosti

no myslím, že přesně ty, co pořád vyznávají myšlenky komunismu. Ti, co tam kdysi vlezli kvůli kariéře - ale nikdy těm blábolům nevěřili a hned, jak to šlo, zase vypadli, byli sice kariéristi, ale ti pro mě dneska nejsou nebezpeční. Nebezpečí hrozí právě od těch, co zůstali - tudíž jim nevadí ti miliony mrtvých, co má komunismus na svědomí a jsou přesto ochotni tyto myšlenky podporovat - i za cenu dalších mrtvých, pozavíraných, atd. Vždyť jejich heslem vždycky bylo, že když se kácí les, létají třísky.

4 6
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1556x
Jsem elektroinženýr, obor technická kybernetika - robotika. Ročník 1961.Mým stále výraznějším zájmem jsou bojové sporty a hraniční možnosti ducha i těla.Experimentální psychologie a sebepoznání, filozofie i diskuse a předvídání důsledků techniky - TA.
V neposlední řadě i úplně obyčejný život,kde musíme ověřovat vše,co jsme se naučili.