Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

www.soudci.info

1. 8. 2012 10:54
řešení

Milé hloupé soudkyně a hloupé matky, bránící vychovávat děti otcům, kteří o to mají zájem, pod záminkou jednoho domova. Máte jedinečnou možnost, jak dětem jeden domov zachovat. Ponechejte je v péči otců.

4 0
možnosti
S

suem

1. 8. 2012 10:57
Re: řešení

Má cenu reagovat? Dokonalá reklama!

5 0
možnosti
S

suem

1. 8. 2012 10:25
není přílišná SP propaganda na škodu?

Nemohu se ubránit názoru, že se SP stává TERMÍNEN pro boj partnerů a nikoli blahem pro dítě. A právě takto psané články, někteří diskutující, jakož i štvavé kampaně proti ženám neprávem nazývané fašofemistky, smysl SP poškozují. Vážení pokud se bude v tomto trendu pokračovat tak se otráví i ta malá skupina nezaujatých lidí, kteří mají ještě chuť a sílu toto dále sledovat a číst podbné bláboly.

7 0
možnosti
IX

IfčaX

1. 8. 2012 10:42
Re: není přílišná SP propaganda na škodu?

Docela výstižné. Ve svém okolí mám dva otce, kteří děti ve střídavé péči (nebo v něčem střídavé péči velmi podobném) mají. Ani jeden z nich nikdy neslyšel jméno Hodina nebo Cihlář... Prostě se normálně starají o své děti; se svojí ex spolupracují tu lépe, tu hůře - tak jak je normální v mezilidských vztazích. Ale pokud už se vzájemně rafnou, dořeší to jako problém jich dvou, nepřidávají se kvůli tomu k bojůvkám "tatínků" proti "matkám".

5 0
možnosti
ZV

Z23E14

1. 8. 2012 10:16
děsí mě,

že se nikdo nezeptá dětí samotných. Když je dítě schopné pochopit, co by střídání obnášeno, mělo by být schopné se i vyjádřit, jestli o to stojí. Konec - konců, střídat se bude díte. Vždy existuje způsob, jak to i malému dítěti vysvětlit.

Funguje to, samozřejmě, jenom v případě, že nejde o střídání jen tak z principu, stylem Cihlář a Hodina.

http://www.jedendomov.cz

6 0
možnosti
MV

macecha_marie

1. 8. 2012 14:22
Re: děsí mě,

Dětí se právě ptají (někdo - OSPOD, soud, znalec...nebo všichni). Přiznám se, že se mi to zdá hrozné, (zejména u těch menších dětí). Sama nevím, jak bych v dětství na takovou otázku odpověděla - vybrat si jednoho a druhého "zradit"?...nevím. Příjde mi, že by to měly být (a klidně i povinné mediační) dohody mezi dospělými. Děti se v tomto směru vyprofilují později a jednoho krásného dne si prostě řeknou. V zásadě si myslím, že v tom bychom je měli (moje jsou už dospělé) děti ve schopnosti samostatně říct názor, podporovat. Ono se jim to bude v životě hodit.

2 0
možnosti
S

suem

1. 8. 2012 8:50
vyjádření po letech střídavky

Dnes dospělá dcera a otec již děda, který se s manželkou dohodl na SP. Dítě nikam nependlovalo tedy mělo jeden domov a rodiče se střídali u "ní v bytě". Dcera není schopna navázat trvalý vztah má již třetího partnera u 5ti leté dcery. Otec po 14letech takto fungující SP doslova prohlásil "byl to bordel pro holku" Jediný komu tato SP vyhovovala byla matka, měla alespoň jeden týden klid. Tak vy na to pánové střídavkáři?

10 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

1. 8. 2012 9:16
Re: vyjádření po letech střídavky

Střídavkářům je jedno co to udělá s dítětem. Hlavně, že budou mít "svých" 50%! Viz: SP v pojetí kamaráda Hodiny a Cihláře - http://www.youtube.com/watch?v=1a_SeewM6m8  ;-€

6 0
možnosti
8

837

31. 7. 2012 20:50
Proboha teď zjišťuji že jsem se

nějak nešťastně zapletl do nějaké vleklé občanské války, kde svazácká úderka je pesan pavel, bílá paní, rracek a třídní nepřítek Hurtová.8-o:-)

1 0
možnosti
AJ

astrudina

31. 7. 2012 21:06
Re: Proboha teď zjišťuji že jsem se

no, alespoň vám bude paní Hurtová věřit, že jste opravdu 837, páč neznáte souvislosti;-D;-D

3 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

31. 7. 2012 17:57
www.stridavka.cz - Děti potřebují oba rodiče

Pomáháme dětem zachovat oba rodiče, navzdory snahám různých militantních násilnických a feministických spolků, které se pod heslem jednoho domova snaží připravit dítě o jednoho rodiče.

3 0
možnosti
KK

rracek

31. 7. 2012 18:03
Re: www.stridavka.cz - Děti potřebují oba rodiče

o dítě se připraví jedině ten rodič, který ho ani nekontaktuje, ani nenavštěvuje, který případně ani na dítě neplatí. Není dobrým rodičem ten, kdo prohlásí bez ohledu na dítě: napůl a tečka. A pak s dítětem šoupe tam a sem, udělá z něj návštěvníka u obou rodičů. Soudruzi ze stridavky jsou schopni ušoupat dítě za každou cenu, a když je pak dítě po letech zdevastované, tak to stejně svedou na matku, jak jinak. Soudruzi ze stridavky všude uvádějí - žena rozbíjí rodinu, žena si uzurpuje dítě, žena manipuluje, žena vám brání v zachování rodu...Na dítě a to co ono potřbuje nemyslí nikdy. Někdy mám pocit, že ve stridavce nejsou pouze lidé s jehovistickými sklony, ale lidé, kteří s ženami mají nějaký osobní problém, který by si měli v hlavě nejdříve vyřešit sami.

9 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

31. 7. 2012 17:35
www.jedendomov.cz = dítě nepřipravené o domov

Občanské sdružení Jeden domov pomáhá zachovat dětem poslední jistotu po rozchodu rodičů a to jejich domov, navzdory snahám militantních násilnických sdružení typu stridavka.cz, k213, iustin.cz a pod. Více na http://www.jedendomov.cz V[>-]

10 0
možnosti
8

837

31. 7. 2012 18:30
Re: www.jedendomov.cz = dítě nepřipravené o domov

No jeden domov,  ale jak to realizovat když jsou dva kvalitní rodiče, snad by měli zavést nějaké soudní losovačky, kde by se určilo kdo bude ten hlavní rodič s hlavní výchovnou váhou a kdo bude ten vedlejší rodič s malou výchovnou váhou.

Nebo což to udělat třeba tak že dítě do 7,5 let kdy potřebuje spíše matku nechat u matky a od 7,5 let k otci a potom tam kam se rozhodne.

Tohle by se asi soudružkám z akce "Jeden domov" moc nelíbilo ony spíš tím myslí že ten správný jeden domov je u matky a ty správné peníze jsou půlka výplaty od  zcela ošklivého otce a ta správná výchova je říkat potomkovi "botičky ti koupím až 15 tého až ten blbec pošle zase peníze".

1 0
možnosti
W

www.soudci.info

31. 7. 2012 16:25
Soudkyně proti dětem

Ono by hodně maminek přestalo tatínky odstavovat od výchovy dětí, kdyby neměly takovou podporu ze strany opatrovnických soudkyň. Máte podobnou zkušenost? Podělte se o ni: http://www.soudci.info/diskuse.html

4 0
možnosti
AJ

astrudina

31. 7. 2012 16:58
Re: Soudkyně proti dětem

Jinými slovy, napráskejte je...;-€

2 0
možnosti
KK

rracek

31. 7. 2012 16:19
ještě k nicku teerezka, co je te´d tak šťastná...

Samozřejmě příspěvek teerezka považuju spíše o reklamní tah zde aktivních stránek stridavka. Kdybych to měl brát vážně - tak  bohužel tady jde spíše o maminku, která se ve svém rodičovství trochu

minula....Vzhledem k tomu, že jí připadá úděsné mít doma pořád dítě,

uklízet, vychovávat - tak asi nepočítala ani s dítětem, ani s manželem.

Teď je spokojená, že aspoň polovinu času má jen pro sebe, doma nemá ani dítě ani smetáky... já bych každé terezce, která je spokojená, že si uspořádala rodinný život podle svého přál jen to nej -ale promiňte, tady už jste to s tou propagandou přehnali:-):-):-)

6 0
možnosti
8

837

31. 7. 2012 16:25
Re: ještě k nicku teerezka, co je te´d tak šťastná...

Nikoliv ta paní uvažuje velmi rozumně a racionálně, protože rozumné a racionální je když jsou na péči o dítě dva, lhostejno zda v jedné domácnosti nebo ve dvou domácnostech.

Spíš vidím jako velmi podivné  takto usilovně  vyrábět nějaké pseudoargumenty proti střídavé péči, ještě by to tak člověk chápal i nicku bílá paní která tady do obecného problému tahá svoje problémy soukromé.

4 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

31. 7. 2012 16:14
2 0
možnosti
KK

rracek

31. 7. 2012 16:21
pro www.stridavka

Neříkal jsem včera, že jste jako jehovisté?  A nepsala pani Hurtová, že nejsem první, kdo ve vás jehovisty vidí? nedivte se té podobnosti, jehovisty taky nezajímá, co cítí děti, protože oni ví nejlíp, co je pro ně dobré a jak to bude  - a basta. A tak jako vy odkaz na své stránky - i oni u každého podchodu vnucují své letáčky.. Ach jo.

5 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1630x
Žena, kterou zajímá všechno od politiky, přes ekonomiku až po "obyčejný" život "obyčejných" lidí.