Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

wrangler

25. 5. 2012 19:54
Skutečně?

Nám už došla dávno!!!;-€;-€;-€

3 0
možnosti

Obyčejný člobrda

25. 5. 2012 20:00
Re: Skutečně?

A ty děláš co? Podpora, sociálka, pivečko, klídek, ale jako spořádaný občan nemáš Romy rád? Znám spoustu bílých šmejdů, kteří se neštítí ničeho. Přesto bych nikdy negeneralizoval. Barva kůže není pro rozumné lidi kriteriem kvality toho, kdo ji nosí. Bohužel diskuse i Ruda ukazují, že mezi bílými Čechy je takových 70% debilů. To sice říkal už dávno jeden profesor psychiatrie, ale stejně to není lichotivá vizitka.

3 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

25. 5. 2012 19:51
Jen ještě Rudolfe nějak obhájit, že ti Ukrajinci vytáhli

z Michala Davida 100.000.- korun. Dej na modlení, jestli je ještě nerozfofrovali. Mohou je vrátit, ale jestli už nakoupili uzené maso, kyselé okurky, ořechy a vodku, potom by měli Romové pravdu, že šlo o podvod. Mohla bych o špatných vlastnostech Ukrajinců vyprávět své. Měla jsem je léta v podnájmu.

0 0
možnosti
VS

vic7859

26. 5. 2012 1:11
Re: Jen ještě Rudolfe nějak obhájit, že ti Ukrajinci vytáhli

Na vas prispevek by se hodil ten novy zakon, podle ktereho by bylo mozno trestne stihat puvodce vymyslenych narceni.

3 0
možnosti
B

benzin

25. 5. 2012 19:45
I Kristalova Noc byla podporena podobnymi blaboly

I Kristalova Noc byla podporena podobnymi blaboly. To vsechno jsou jenom pisatelovy dojmy. Neopiraji se o zadne exaktni vyzkumy.

Peta rekl ze to byl rom, jednoduse protoze je to Cesky folklor, podporeny medii. A do medii se to dostalo jenom protoze rekl, ze ho prepadl cikan o jinem vymyslu by media nenapsala ani carku. Peta jak Peta, co je ale desne je uroven medii. Jsou schopni nekolik dni tisknout na prvni stranky naproste LZI a vubec jim to neprijde divne. A kdyz prasne ze to jsou lzi, tak to hodi na chudaka kluka.

A az nekdo zase poukaze na to ze mu neco udelal cikan, i kdyz to nebude pravda, tak to bude i protoze tu bezela tyden naprosto LZIVA kauza, ze ktere za dva roky lidem zbude v pameti jenom to, ze v Breclavi meli problem s cikanama.

2 0
možnosti
MH

sabesto

25. 5. 2012 18:27
Nejsem rasista

Tvrdím, že nejsem rasista. Už na základní škole jsem kamarádil s cikánem a seděl v lavici s cikínkou dívkou. Tenkrát to ještě nebyli romové, ale normální cikáni a nevadilo jim tom. Byli oba přijatelní a slušní! Na VŠ jsem měl za spolužáka zase cikána Jardu, měl jsem ho docela rád, protože jsme spolu vycházeli bez problémů a byl do party. Dnešní Romy (možná s malým) nemůžu! Ten kluk Petr, který si možná udělal zranění sám, možná že na žádost "někoho" lže, že si to udělal sám pádem z "osmého do sedmého" asi udělal dobrou službu této společnosti, ale nepřispěl soužití s menšinami. Došla jim trpělivost, to je hezké, ale proč nejsou trošku pokorní. Kdyby nepáchali to, co se na ně běžně svádí, tak to nikdo nezneužívá. Pořád si myslím, že Petra přepadli a že  jeho poslední vyjádření je jen výmluva pod tlakem!

18 0
možnosti

Obyčejný člobrda

25. 5. 2012 19:40
Když ne rasista, tak trochu retardovaný asi ano

Taky jsou lidi, co si myslí, že Elvis ještě žije, že Američani nikdy nebyli na měsíci, že dvojčata NY odstřelial CIA .... Přihlaš se do spolku.

2 0
možnosti
DP

Daniel P.

25. 5. 2012 18:25
Takový zákon by byl de facto rasistický naruby

Proč naruby?

0 0
možnosti
E

evon

25. 5. 2012 15:31
Už se bojíme!!!

;-D;-D;-D Abyste se nám nedejbože nechtěli odstěhovat a vyžírat nějaký jiný stát!!! ;-D;-D;-D

7 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v1

25. 5. 2012 14:16
v nadpise bych vyměnil dvojtečku za čárku

;-)

17 0
možnosti
MS

Michal007

25. 5. 2012 14:38
Re: v nadpise bych vyměnil dvojtečku za čárku

To mi připomnělo reálněšokialistický vtip.

Jaký je rozdíl mezi námi a Švédy? - ??? - Žádný! Švédi mají korunu, my máme korunu. Švédi mají Gustava, my máme Gustava. Švédi mají všeho dost, a my už máme taky všeho dost!

9 0
možnosti
VJ

velký jarda

25. 5. 2012 14:12
a to je dobře

že ji došla trpělivost. Dneska je krásný den tak by se měli sebrat a odejít. Nám všem ostatním se bude strašně moc stýskat.

6 0
možnosti
PH

petrph

25. 5. 2012 14:11
ona je to vůbec hloupost

Tvrdit že "došla trpělivost " po jednom udání. Takhle až těch případů budou stovky , lidé budou hromadně  nahlašovat policii že je Romové ohrožují ,polici bude zasahovat preventivně, zadržovat stovky Romů, dlouho je vyslýchat, kontrolovat zda u sebe nemají něco ukradeného, a až pak je pouštět, tak pak ať si stěžujou..:-)

3 0
možnosti
TP

assco

25. 5. 2012 14:13
Re: ona je to vůbec hloupost

co je rovnou zatýkat, na co udání, když v tom máte tak jasno?

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

25. 5. 2012 14:06
Nevim jestli mate dost informaci Rudolfe..

ale ja se jim vubec nedivim... Vymyslenych "romskych utoku" pribyva, jen v posledni dobe byly zverejneny 3 - breclavsky Petulka, liberecka "porezana" divka, a nejaky podivny pseudopolitik, ktery daval videa i na youtube. K tomu muzeme pricist italsky pripad, kdy si divka vymyslela znasilneni, diky kteremu byla vypalena romska vesnice... Osobne vim o dalsim pripadu, ktery nebyl vubec publikovan, a takovych budou desitky, ne-li stovky ... Vam to nestaci ? Mne ano !!!

2 0
možnosti
MF

Politicky aktivní spermie

25. 5. 2012 14:08
Re: Nevim jestli mate dost informaci Rudolfe..

Vymyšlených romských útoků je jen zlomeček těch skutečných, takže asi tak...

26 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon