Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
XR

yxarinka

26. 5. 2012 9:08
případ znásilněného chlapce z Krupky

to úplně zapadlo - tam bylo prokázáno, že to byli cikáni (oni sami se nepovažují za romy)!!

Přesně jak píše autor - kluk si to vymyslel proto, že takové situace jsou zde bohužel normální a nikdo nepochyboval, že tomu tak bylo. Cikáni by se měli přizpůsobit většině - ale obávám se, že toho nejsou schopni Rv Kam tohle dospěje?

9 0
možnosti
JN

osvobozeni

27. 5. 2012 12:08
Re: případ znásilněného chlapce z Krupky

Jestli si to vymyslel!!!!

Třeba mu to někdo doporučil. Ono totiž pobíhat s devastujícím  zraněním vnitřních orgánu NELZE! To potvrdí každý, kdo měl obdobné zranění - aby mi museli odebrat např. onu ledvinu - třeba z autohavárie.

1 0
možnosti
TJ

vioš

26. 5. 2012 8:30
tak nereálné to není

Takový šílený zákon o ochraně Romů  vzniknout může. V minulosti tady platily různé absurdní zákony brutálně porušující  rovnost občanů v povinnostech, právech a svobodách, přičemž ústavní soud  vše schválil. Formulky v ústavě jsou prý  jen relativní a nelze je vztahovat na zcela všechny občany plošně. Stačí, aby zákon uvedl výjimky a je to. Viz třeba vojenská služba povinná jen pro muže, speciální ochrana žen při práci apod.

Od intelektuálů se základním vzděláním ani nic jiného čekat nelze.

1 0
možnosti
AB

Andrea B.

26. 5. 2012 7:31
Nova "gadzovska pohadka o zlych Romech"

aktualne zde primo v diskuzi - cituji pani Isabell: "Vždyť kolik bylo po Vítkovu vymyšlených případů žhářství, co narafičili sami cikáni? Nejméně tři byly zveřejněné. A majorita nijak netrvala na tom, že mají být tito lháři potrestáni a Kumar je ještě omlouval"... Pani Isabell se dostala do nesnazi, dokaze dohledat pouze jeden pripad z Opavy (mimochodem trestni oznameni padlo a to ze strany pana Vandase)... Ostatni dva pripady dolozit nedokaze (ale pry je to jinak velmi jednoduche, zabralo by ji to nekolik vterin - jsem pry jen malo zdatna pri googlovani a nekolik dalsich urazek, ale who cares :-) ), Pomuze nekdo zachranit cest pani Isabell a v ramci kolektivni viny i nas vetsinovych Cechu ?

http://zpravy.idnes.cz/vymyslenych-zlocinu-pribyva-djq-/krimi.aspx?c=A120525_181043_krimi_klm

2 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

26. 5. 2012 9:20
Re: Nova

Co jen to B. v nicku znamena?, Co jen to znamena, co asi? No ja bych vedel...ale tak sebekriticka autorka toho vykriku bolave duse asi nebude, ze. Nebo ze by to bylo Bedriska? Pak by tam ale mela mit jeste C. jako Cerveny Kostelec a O jako Opava a serii dalsich pismen - vsechno mista, kde si Cikani zalozili pozar a svadeli ten cin na bile extremisty aby z toho, jako obvykle, neco trhly...

9 0
možnosti
MH

Martin_H

26. 5. 2012 4:04
Máte skoro pravdu

"Pro křivé nařčení lze pachatele stíhat už dnes..." Jenže pokud oznamovatel neobviní konkrétní fyzickou osobu, nic se mu nestane

Musí přeci existovat paragraf, který by postihl nahlašovatele, jenž ohlásí trestý čin, který se realně nestal. Přesto se jím zabývá policie, čímž ztrácí možnosti k vyšetřování jiné reálné trestné činnosti.

Je úplně jedno, zda je za pachatele označen Rom, či někdo jiný. Vymyšlené případy policii zatěžují. V poslední době jich je nějak moc... ať už se jedná o vymyšlená znásilnění, z něhož je obviněn Vietnamec, či v tomto případě přepadení, která obviňují Romy.

K Romům tvořícím prý až polovinu osazenstva věznic. Nemůžu si pomoci, ale připadá mi, že důvodem, proč tam sedí hlavně Romové je nesofistikovanost jejich kriminality. Znám moc příslušníků bílé majority, kteří si ve své firmě nakradli nakradli železo. Nechytli je proto, že vědí, kdy toto železo krást, a jak postupovat, aby nebyli chyceni

3 0
možnosti
HD

opportunity

26. 5. 2012 5:31
Re: Máte skoro pravdu

Takže když pan Gorol označil za pachatele mačetového útoku servírku, tedy konkrétní osobu, je to žalovatelné?

6 0
možnosti
D

Dubina

26. 5. 2012 1:56
ja to vidim tak ze se nic nezmeni ,popisou se stohy papiru

a prijde mnoho diskusi - vse zustane pri starem ... romove byli- jsou a budou stejni ;-D

3 0
možnosti
HD

opportunity

26. 5. 2012 5:31
Re: ja to vidim tak ze se nic nezmeni ,popisou se stohy papiru

Takže se musí změnit náš přístup.

1 0
možnosti
FK

manilaman

26. 5. 2012 1:29
Mel jsem nachystany clanek na tohle tema

ale byl jsem pomaly. Nakonec jste to za me a jine napsal velice dobre. Ja jen dodam, ze tohle je jejich novy trik. Ano trik. Velice se jim tento pripad hodi do holportu. Zase nova vyhoda, zase uprednostnovani, zase vetsi diskriminace vetsiny a zase by delali to, co delaji dosud. Prepadali by kradli a utopcili a nikdo by nemohl nic rict ze strachu, ze ho narknou z falesneho obvineni. Jen by jim to dalo vetsi silu, vetsi kontrolu nad vetsinou. Neni to prece jasne? A jak jste spravne napsal, vyhody ty znaji dokonale,.ale povinnosti? Jake povinnosti?

11 0
možnosti
DN

danax

26. 5. 2012 0:34
došla jim trpělivost...přestanou nás živit

nebo nás vyvražděj a budou si vládnout sami....ne, počkat, oni si již mohou vládnout sami, když se srotí v brdech a vyhlásí nezávislost

5 0
možnosti
MC

greybeard-

26. 5. 2012 0:11
Došla jim trpělivost?

A koho to zajímá? Nám ta trpělivost s nimi došla před stovkami let a furt je máme na krku a furt je živíme.

5 0
možnosti
R

Rosomak

25. 5. 2012 23:03
Karmu nemohu dát

Tím, že se problém jinak pojmenuje, nezmizí.

Kdyby bylo místo Romové Cikáni, nezavánělo by to multi-kulti.

To je stejné, jako chtít říkat místo černoši afričané. Dneska jsem se s jedním afričanem bavil. Byl to blonďák s modrýma očima. Také jsem se bavil s jedním černochem. Ten byl zase z Británie.

0 0
možnosti
KT

Karolina TwinPeaks

25. 5. 2012 22:14
Rudlo, nemám tě rád,

ale tenhle článek se ti povedl (a ne pouze kvůli tématu) - karma!

2 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon