Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Ringo.ringo

18. 3. 2012 13:12
Pěkný blog

krásně jste sesumíroval všechny ty myšlenky, které mi probíhají už několik měsíců hlavoua vždycky si vzpomenu na pěknou pohádku "Tajemství staré bambitky". My jsme se uz dostali do faze, kdy stat ne ze vybira dane, ale stat prachsproste okrada sve obcany, aby prerozdelene penize mohli rozdfofrovat politici a jejich kamaradi v kseftu. Zminim jednu z tech pekne uzakonenych kradezi - dovoz zbozi ze zemi mimo EU. Celnik zadrzi balik napr. se starym sberatelskym bazarovym predmetem. Cchce po me znat, kolik jsem za tu vec zaplatil. K te cene mi priorazi cenu postovneho. Presahneli to 22 Eur, chce po me z ceny 20%, poplatek za praci celniho deklaranta a pro mimoprazske jeste po me ceska posta stahne dalsich 96 korun za zastupovani ve veci celniho rizeni. Chovaji se jak prachsprosti lapkove.

11 0
možnosti
PP

ippokorny

18. 3. 2012 12:28
Nečas všechno nestihne

Když máte nějaké informace, pošlete doporučený dopis, zprávu přes datovou schránku ministrovi zemědělství o vašem podezření zneužití pravomoci veřejného činitele a uveďte všechny údaje, co máte. Ten může navrhnout odvolání pro neschopnost a pokud je opravdu uzavřena taková smlouva o poradenství, je tu něco podivného a stačí zkontrolovat "ekonomické rady", zda nejsou opsány z internetu.

Také můžete podat trestní oznámení na policii. Policie může někoho vyslechnout a zjistit, zda tu něco takového je a věřte, že soudce může míst stejný názor, jako vy a vyčíslí škodu.

Ale napsat blog nestačí.

http://www.pfcr.cz/pfcr/page.aspx?KategorieID=101

Ředitel je statutárním orgánem Pozemkového fondu. Ředitele jmenuje a odvolává vláda na návrh ministra zemědělství.

1 0
možnosti
AN

alexandernovak

18. 3. 2012 11:41
Zajímalo by mne jako laika,

jak může DPH zvýšit takřka vše, když většina všeho zboží, energií a služeb je již v základní sazbě. Rozuměl by tomu v tom případě, kdyby např.byla elektřina a plyn v pěti procentní sazbě tak, jako tomu bylo tuším do roku 2003 a nyní by šla na 20%. Takové zdražení potřebných energií se opravdu přenese úplně do všeho a v každé ekonomice země je prvopočátkem pozdějších problémů, ale nyní ?

0 0
možnosti
LV

baloun

18. 3. 2012 11:58
To je mediální masáž pro zvýšení čtenosti

jednoprocentní zvýšení DPH vstřebají výrobci a prodejci. Už letos spousta například vydavatelství novin a časopisů zvýšenou DPH kompenzovala snížením daňového základu, takže koncová cena zůstala.

Dokonce některé tituly od března začaly zlevňovat.

1 0
možnosti
LJ

Apolena Kolenatá

18. 3. 2012 10:25
S obsahem článku

lze rozumného člověku jen souhlasit, jen bych autorovi poradila kontrolu textu spolu s následným ostraněním překlepů a řádně užívat interpunkci:-). Jinak superR^

0 0
možnosti
M

mipud

18. 3. 2012 9:20
Plný souhlas + dodatek

Plně souhlasím s tímto článkem. Nejvíce mě pobavil zbroják na motyku, ale na druhou stranu se to bohužel dá očekávat.

Ještě bych k tomu chtěl něco dodat: celý život pracuji rukama v továrně jako dělník. Všimli jste si jak na nás obyčejné lidi všude zapomínají? V reklamě paní natékají nohy když sedí celý den v kanceláři, koupíte si časopis a tam Vám poradí ať si do práce na stůl vedle počítače koupíte aromalampu, nebo něco podobného. Když se jedna paní zeptala pana Nečase kde jako uklízečka má vzít peníze na to aby utáhla domácnost, tak jí odpověděl že si má najít lepší práci a když se ho zeptala kdo to potom bude dělat, když si tohle řeknou všichni, tak radši zmizel.

Ve velkých městech, kde spousta lidí pracuje někde v kanceláři ani nepochopí, že to co si koupí v obchodě musel někdo, kdo maká rukama vyrobit, nebo vypěstovat. Prostě si nás neváží.

Z toho vyplývá i to jak se k nám, obyčejným lidem s podprůměrným platem chová i naše slavná vláda.

Prostě: Velebnosti, du blejt!

19 0
možnosti
R

raks

18. 3. 2012 9:18
ODS to jistě nemá ráda

a používání textů K. Kryla je prý zneužívání autora

"klít, pít, co hrdlo ráčí,

vždyť osud stáčí už poslední lok".

Už aby táhli do horoucích pekel i s jejich konkubínami

7 0
možnosti
P

papajos

18. 3. 2012 9:10
další vývoj je jasný

přijde levice a skončí šetření ... začne rozhazování a půjčování si ;-) ...řecká cesta.. do těch pekel půjdeme rychleji a na socanským koni ...

no..upřímně..i kdyby zůstala u vesla pravice, myslíte že by se dluh někdy ještě zmenšoval? Ne ne... nepopulárních kroků jako jsou zdražování a vyšší daně by přibývalo, ovšem lépe bychom na tom byli jen v porovnání s těmi co jsou v dluhové spirále o něco hlouběji... do pekel padáme tak jako tak.

Bude nás tu jednou spravovat věřitel z Číny? či nějací Rothchildové za oponou? Tipněme si...;-D

4 0
možnosti
JE

jo.hanna

18. 3. 2012 8:53
Jsem

pravicově smýšlející člověk, který hledá pomocnou ruku vždy a nejdříve na konci své paže. Tudíž chápu, že restruktualizace financování je nutná, a jsem ochotná spolkonout vyšší zdanění a další nepopulárnosti. ALE pouze za předpokladu, že nám půjde příkladem naše politická vládní i nevládní garnitura následovaná všemi nutnými i zbytečnými úřady a institucemi. Myslím, že s tímto názorem nejsem osamocena.... ale pokud to půjde tak, jak to vypadá nyní, budete, páni ministři a poslanci, velmi brzy bývalými ministry a poslanciRv

27 0
možnosti
E

eldaha

18. 3. 2012 11:02
Re: Jsem

Souhlasím s Vámi. Jen se obávám, že ti, kteří ty současné nahradí, nebudou o nic lepší. A to jsem životní optimistka.

1 0
možnosti
TJ

třešeň japonská

18. 3. 2012 8:12
Máte pravdu,

ovšem těžké zlodějny se teď budou dít mnohem rychlejším a drastičtějším tempem. Nezbývá už moc co rozkrást a páni z vládní koalice vědí, že jejich čas se krátí. Bude to neuvěřitelná šlupka, bez jakýchkoli skrupulí, protože mají obrovský strach z lidí. Karma.R^

6 0
možnosti
JB

Zdravííím

18. 3. 2012 7:54
pane bože.....

dej at ze současných stran po volbách všechny táhnou z parlamentu, nejlépe na pracák kde budou v oranžovejch  vestách makat zadarmo , ale konečně užitečně, nevolte žádnou ze současných stran všechno je to jedna svoloč....já idiot jim věřil..

i ty brutální vélečný reparace, pardon  restituce ti pane bože odpostim..a každej den se pomodlim otčenáš a zdrávas...

3 0
možnosti
  • Počet článků 101
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1968x
zakonzervovany konzervativec

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy