Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GN

Gustav Nečas

3. 1. 2012 20:55
pan Gorol zásadně hledá viníky jinde

a nehodlá uznat i do očí bijící pravdu.

To už ostatně předvedl v případě mačetového útoku kdy se vší silou snažil najít spoluvinu, ne-li hlavní vinu na straně napadené majority.

8 0
možnosti
MB

meph

3. 1. 2012 20:34
Moc dobře napsáno

Především, pan Gorol nebyl schopný toho, čeho Vy evidentně schopný jste - nestrannosti. Policie neví přesně co se stalo ani po vyšetřování na místě, a přesto si je tento pán vším naprosto jistý více méně na základě informací z médií. Jako třešnička na dortu, obhajoba za pomoci tvrzení sousedky o hodných klucích je až úsměvná.

Ještě k té sebeobraně. Pokud mi někdo vyrve peněženku z ruky a začne s ní utíkat, tak můžu skřípat zuby, ale do zad ho střelit nesmím, tohle není sebeobrana. Přece jen jsme civilizovaná společnost (nebo se o ní alespoň snažíme), názory na trest za obyčejnou krádež můžou být různé, ale většina lidí by trest smrti doufám nevolila. Pokud ale vidím, že na mě kdosi útočí s nožem v ruce, nemůžu vědět, jestli mě chce okrást nebo zabít. Prostě odrážím útok, a to i za cenu smrti útočníka. On útočí na mě, a to způsobem, který mě bezprostředně ohrožuje na životě. Nechápu, jak může být tato evidentně nutná obrana považována za zločin.

31 0
možnosti
RB

Tajemný muž

4. 1. 2012 8:25
Re: Moc dobře napsáno

R^R^R^

Jednoduše může a to v případě, že na Vás útočí příslušník minority a Vy patříte mezi majoritu. Nebo se to aspoň snaží pan Gorol takhle prezentovat. Viz mačetový útok. Rv

0 0
možnosti
JAP

Culeto

3. 1. 2012 20:24
Nechtěl jsem ,ale přece jen

Rudolfe upřímně na kolik je tento Váš článek Vaší reakcí na náš právní systém a nakolik jen snahou o přiživení se na lidské tragedii?

3 0
možnosti
MP

Martin V2

3. 1. 2012 20:28
Re: Nechtěl jsem ,ale přece jen

Pod kolika blogy o smrti Vh bych našel tento Váš komentář?

13 0
možnosti
N

NB54

3. 1. 2012 19:59
Jak to bylo doopravdy

je jasný z toho, že ten třetí se nepřihlásil jako svědek na policii, ani se nepostavil před kameru.

0 0
možnosti
S

standysman

3. 1. 2012 20:06
Re: Jak to bylo doopravdy

Já to nechápu, kolik jich teda bylo? Jeden 63 letej bílej děda co se bránil. A dva nebo tři cikáni? A kolik teda mrtvejch? Já myslel že cikáni byli dva a jeden už není a zbyl jenom ten v nemocnici.

0 0
možnosti
S

standysman

3. 1. 2012 19:45
Nikdo z nás tam nebyl

Ale stejně mi to přijde dost jasný. Protože scénář, že by 63letej důchodce o půlnoci vyrazil jen tak ven na lov romů je dost přitaženej za vlasy. Jenom si nedokážu představit pokud by to přežili oba agresoři a on je střelil třeba jen do kolen a oba by tvrdili, že si pán začal. Bylo by to 2vs1, takže dokazovat nevinu je pak asi dost problém a ještě by jim musel platit doživotní rentu za těžké ublížení na zdraví apod. A cikáni vždycky chodí v tlupě, takže je potřeba mít vždy dostatek ostré munice.

8 0
možnosti
KD

SecondWisdom

3. 1. 2012 19:46
Re: Nikdo z nás tam nebyl

Koukni na tu výpověď postřeleného níže.

1 0
možnosti
M

mamlas

3. 1. 2012 19:33
cely je to zpusobeny tim, ze ti chlapci

tasili noze i kdyz vedeli ze se bude strilet...

0 0
možnosti
B

bull003@seznam.cz

3. 1. 2012 19:55
Re: cely je to zpusobeny tim, ze ti chlapci

Také mi to připomíná ten klasický vtip. V každém případě mi nemůže být líto útočníka, ať je třeba fialový a spíše je škoda, že ti dva utekli. Brzy o nich zase uslyšíme.

0 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

3. 1. 2012 19:32
Aniž bych se chtěl zastávat cikánů......

Ano,v tomhle případě vše skutečně nasvědčuje tomu,že se důchodce bránil hrubýmu násilí. Ano,cikánští mediální mluvčí mají v tomto,ale i v jiných případech místo silných slov raději mlčet a snažit se svou menšinu za kterou mediálně vystupují nějak zkrotit aby k podobným excesům nedocházelo. Ano,cikáni v poslední době dělají bordel kam se člověk podívá. To vše je pravda...........ALE

Možná by stálo za to pouvažovat nad tím proč se tolik násilí událo v poslední době,jakou to má příčinu a taky jak se dá cikánský problém řešit. Přečetl jsem si o tomhle Tanvaldském případu pár článků a se Šluknovem jej pojí krom toho,že vše páchají cikáni ještě něco. Stejně jako na Šluknovsko i do Tanvaldu kdosi se záměrem si pěkně namastit kapsu stěhuje problémové cikány z celé ČR. Skupuje levně domy a byty v regonech s vysokou nezaměstnaností,inkasuje od státu dotace na sociální bydlení a za tato peníze pak pro sebe výhodně ubytuje cikány,kteří tam dělají bordel

2 0
možnosti
L2

Lanta 2OO4

3. 1. 2012 19:32
Re: Aniž bych se chtěl zastávat cikánů......

.Dokud se toto bude dít tak problém s cikány nikdy nezmizí - naopak,bude

více eskalovat,protože jeden cikán = problém,více cikánů = časovaná

bomba.Takže co s tím? Především postihnout ty,.kteří ty cikány stěhují

do ghett a následně pak cikány rozmělnit po republice aby nebyli

pohromadě.

2 0
možnosti
TM

B.Walsh

3. 1. 2012 19:31
Takže si to sesumírujeme:

Pán si nejspíš zachránil život a společnosti ulehčil o 2 kriminálníky a třetí to může vykládat ostatním co jim hrozí. Daňoví poplatníci ušetří velkou hromadu peněz za vězení a nejrůznější dávky a co víc, eliminovaní kriminálníci už se dále nerozmnoží, takže další velké úspory. Podrženo sečteno-dobrá práce!

1 0
možnosti
IB

isabell

3. 1. 2012 20:20
Re: Takže si to sesumírujeme:

Mrtvý je snad jen jeden ne? A i ten po sobě už stihl zanechat dva potomky :-/

0 0
možnosti
B

bull003@seznam.cz

3. 1. 2012 19:27
Mě nejvíc překvapuje,

že cikáni budou pořádat demonstraci za to, že se oběti jejich zločinů nesmí bránit. To už mi připomíná Kocourkov.

14 0
možnosti
RB

Tajemný muž

4. 1. 2012 9:12
Re: Mě nejvíc překvapuje,

Kdepak, kdyby taková situace opravdu nastala, byl by to pro romy ráj na zemi. Mohli by si dělat, co by chtěli, a nikdo by se jejich řádění nesměl nijak bránit (ani útěkem či voláním policie). Vy se divíte, že to požadují? Já ne. Ať si požadují, co chtějí, aspoň všichni uvidí, co je to za lidi (Transparenty typu: "Žádáme, aby měla majorita zakázáno bránit se trestným činům, které na ní budeme páchat, ať už se jedná o krádež, napadení, loupežné přepadení či pokus o vraždu!") Ale jestli bude někdo na jejich požadavky slyšet, takového by měli zavřít do blázince. Ale myslím, že se několik zarytých multikulturalistů určitě najde... Rv

0 0
možnosti
SFU

Six feet Under

3. 1. 2012 18:47
A kdo je proti

Toho naženem do táborů s vysokým plotem ;-D  

To i ledajaký nácek,by se mohl styděl vedle pana Polaneckého R^

0 0
možnosti
NS

Fikos

3. 1. 2012 19:16
Re: A kdo je proti

Jste schopný pochopit psaný text?;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1257
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4346x
Obyčejný, pravicově smýšlející téměř padesátník s mírně nadprůměrným platem, zajímající se o politiku a spoustu dalšího, zkrátka jeden z mnoha.


@RudolfPolanecky
Soukromé blogové stránky
Rudolf Polanecký

Mé články najdete také na:
www.pravybreh.cz
Servery přebírající mé články:
www.neviditelnypes.cz
www.eportal.cz
www.ceskamedia.cz
www.ostrava-online.cz
www.moravskyjih.breclav.cz
FB skupina: Jsem pro postavení komunistů mimo zákon