Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Jiittkkaa

29. 8. 2011 19:24
Děkuji všem za příspěvek v diskuzi,

děkuji též za promazání (pročištění);-D diskuzních příspěvků a přeji všem hezký zbytek večera a hodně optimismu.:-)Jitka Gotterová

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

29. 8. 2011 17:50
...

A cenzor maze a maze, ale na tom, ze Hassan byl odsouzen za napadeni revizora v tramvaji nic nezmeni. A ze bez dukazu nactiutrha tez ne!

7 0
možnosti
1(O

1907 (FK Opava)

29. 8. 2011 17:57
Re: ...

Ale no ták, je potřeba pořád kopat do něj? Vždyť už se zmůže jen na multikulti kádrování a zakázání diskuzí ;-)

0 0
možnosti
RM

bikerboy8

29. 8. 2011 17:43
Ve Varnsdorfské ubytovně bydlí 167 Romů, do práce chodí tři

Na tohle přispíváme naší mzdou, živíme je a oni si doma dělají desátý dítě, aby měli víc peněz. Nechápu jak se jich někdo může zastávat. Když půjdu večer z hospody a uvidím deset Romů, tak je obejdu. Protože 9 z nich by mi chtělo zkopat za moji barvu a ten jeden by se nechal strhnout davem. Nesoudím nikoho podle barvy kůže, ale podle chování a pokud je 95 Romů ze sta takových jací jsou tak řeknu, že Romové jsou problémový, agresivní, nebezpeční a byl bych radši kdyby u nás v republice nebyli. Pokud za mnou přijde slušný Rom, čistě oblečený a s chováním na úrovni, tak nemám problém s ním jednat jako se sobě rovným, jako s každým jiným Čechem. Bohužel jsem takového zatím nepotkal. Potom si chudinky budou v televizy stěžovat, jak jsou na ně gadžové zlí a spoustu Čechů jim na to skočí a pak píšou nesmyslný články o tom jaký je tady rasizmus. Němci umí auta, Italové špagety, Španělé fotbal a Romové jsou nebezpeční a nepracujou. To neni rasizmus, ale realita!!

6 0
možnosti
L

lrkfa1

29. 8. 2011 16:31
Drzost Cikánů nezná mezí

to je prostě fakt .

0 0
možnosti
BK

Bob Kelso

29. 8. 2011 16:28
Pro autorku

karma pro ufňukaného Bangu dole v diskusi jen RvRvRvRv

0 0
možnosti
PB

P.Banga

29. 8. 2011 15:50
No... především to chce naučit se číst celý článek

Nikoliv jen části. Kdybyste totiž článek četla, věděla byste a./ policistům jsem se na místě prokázal press kartou. b./ s kontrolou OP skutečně nemám žádný problém c./ pokud by mne chtěli jen legitimovat, nemuseli mne kvůli tomu zadržet. Vaše příspěvky jsou skutečně neuvěřitelné... měla byste chápat, že všichni romové skutečně nemohou za to, že Vám někdo (jiný rom) vykrádal obchod. Pokud tvrdíte že ano, očekávám od Vás, že se vyjádříte k trestné činnosti Čechů/Neromů a přeberete za ní odpovědnost tak, jako mají všichni romové zodpovědnost za vykradení Vašeho obchodu. Mám pro Vás tip.. v Rumburku se před pár dny stala vražda a nemá jí na svědomí rom. Těším se na Váš jistě kvalifikovaný rozbor :-))) PS... "Problém není až v tom, že mne zadrželi... no co, to se stává. Problém je v tom, že Policie bezdůvodně brání novináři vykonávat svou práci a to je podle mne špatně". citace z mého článku, tuto pasáž jste patrně nečetla.

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

29. 8. 2011 15:55
Re: No... především to chce naučit se číst celý článek

Pane Bango, prosim Vas, prestante uz s tou o Karkulce, ze Vam policie branila v praci. Jak jste sam napsal, nejel jste tam pracovat, ale provokovat. Mel byste Policii podekovat a kazdy vecer se za ni modlit, ze Vas ochranila pred tim, co jste si jinak plne zaslouzil.

5 0
možnosti
GMX

Glock Mark XVIII

29. 8. 2011 15:36
A co jako?

Policie ČR nemá právo legitimovat občana ČR nebo jiného, cizího státního příslušníka pobývajícího na území ČR? Když pan policajt přijde a řekne "Legitimujte se mi." tak sklapnu kufry a vytáhnu OP, stejně tak to provede Patrik Banga nebo Franta Vopička a další.

Navíc ten policajt byl ještě tak slušný a vysvětlil mu, proč to po něm chce a přidal doporučení. POUČENÍ PRO POLICAJTY - PANU BANGOVI UŽ NIC NEVYSVĚTLUJTE A NEDOPORUČUJTE NAD RÁMEC ZÁKONA A POLICEJNÍCH PŘEDPISŮ, JE TO JAKO HÁZENÍ HRACHU NA ZEĎ. Ne nadarmo se říká, že "každý dobrý skutek je po zásluze potrestán".

3 0
možnosti
MHL

Michal Hanák lže

29. 8. 2011 19:18
Re: A co jako?

Jen tak mezi námi, ona PČR nemůže jen tak z plezíru někoho legitimovat. Ale povídali mi kamarádi u měšťáků, a potvrdil stáťák, je na to jedna pěkná obezlička: Při dotazu z jakého důvodu se mám legitimovat je nejjednosdušší odpověď "odpovídáte popisu hledané osoby".

Zkuste si představit tento dialog při "zadržení" cenzora Bangy a nesmát se. ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
PK

Péťa.

29. 8. 2011 15:08
Vynikající

R^ karma [>-]

0 0
možnosti
L

Livrak7

29. 8. 2011 15:29
Re: Vynikající

Přidávám se. Opravdu vynikající. R^[>-]

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

29. 8. 2011 14:50
Karma! Bez debat!

Napsala jste to perfektně! R^ Nevím, co bych dodala. Toto by měli otisknout všechna tištěná média na titulní stránce a našim "milým" politikům by to měli dát radši ve 3 kopiích, aby si to ti chudáčci zaneprázdnění a velmi těžce makající mohli přečíst v limuzínce s modrým majáčkem, až se po dálnici poženou 160 km/hod! R^ R^ R^

0 0
možnosti
P

pěnice

29. 8. 2011 14:20
Tak čtu,jak se cikáni bojí!!!

"Hrdinové", jen pokud jsou v přesile, pak zalezou a nestydí se vykřikovat, jak se bojí.Jako krysy.Rv

5 0
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4466x
Co na srdci, to na jazyku, neboli huba nevymáchaná. Na tomto blogu publikuji pouze svoje vlastní názory,pocity a postřehy, které nemusí být totožné s těmi vašimi.Každý zkrátka vnímáme svět kolem nás po svém. To, že mají lidé rozdílné názory neznamená, že se nemohou respektovat. Kliknutím na fotografii či jméno nad ní se zobrazí další články autora. Moje knihy TAK JDE ŽIVOT, LIDÉ JSOU RŮZNÍ, KRASOTINKY VE SVĚTĚ DUCHŮ a MANTINELY (k jejichž napsání mne inspirovaly osobní zážitky ve velkoobchodu MAKRO) lze objednat na knihy.gotterova@seznam.cz, http://www.stahuj-knihy.cz/,http://knihy.abz.cz/ a nově také v Kanadě a USA www.czech-books.com

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy