Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

milanga

24. 3. 2011 7:31
můj dotaz.

Za první republiky,když byly schůze některých organizací,které vládě moc neseděly,byl na schůzi přítomen policejní komisař! Když se mu zdálo,že příspěvky jsou protivládní nebo příliš ostré,vyšel na podium ,řekl: Rozpouštím vaši schůzi a bylo vymalováno! Proč to nejde dnes?

0 0
možnosti
W1

Woren 1

22. 3. 2011 11:00
Nic než blábol

Pane Bango, vaše články po zkušenosti s nimi zásadně nečtu. Udělal jsem po dlouhé době výjimku a věřte, že stejnou chybu již neudělám.

0 0
možnosti
MN

Crowax

28. 3. 2011 0:27
Re: Nic než blábol

Howgh

0 0
možnosti
BMZ

Bijec modrých zlodějů

20. 3. 2011 17:32
Tak p.Bango, tuhle jsem byl na pivku

s mým kamarádem a s Vaším kolegou z redakce.... No a tohle se Vám líbit nebude....  Kolegy jste silně neoblíben, trpí Vás tam jak osinu v ...... , sice se chovají naoko kolegiálně, ale skutečnost jest jiná, žere je Vaše bezdůvodné protěžování a prosazování, snad dle kvót multikulti Vás tam zaměstnali  ..... Je mi Vás líto, že musíte pracovat v této falešné atmosféře, ale zavinil jste si to sám ;-(;-(;-(

0 0
možnosti
LO

L.Odarčenková.blog.iDNES.cz

20. 3. 2011 18:32
Re: Tak p.Bango, tuhle jsem byl na pivku

Jedna paní povídala, co ??? :-))) Na to skočí čtenář bulvárů.

0 0
možnosti
LH

Lubomír H

20. 3. 2011 16:49
Proč je tohle smazáno ?????

Vážená paní,

přestaňte v souvislosti s N.B. drze mávat praporem holokaustu a srovnávat Židy a Cikány. Narozdíl od Cikánů, kamkoli Židi přitáhli a usadili se, dokázali se integrovat ještě během první generace, provozovali obchod, bankovní služby, přispívali k rozvoji měst, vzdělanosti. Kamkoli přišli Cikáni, nejen že nepřispěli k rozvoji, naopak, přispěli k ochuzení domorodého obyvatelstva, a to se během generací nezměnilo. A asi nemusím nějak zvlášť rozmazávat rozdíly ve vzdělanosti těchto dvou skupin.

Když už jste nakousla holokaust - ne všichni Židi, zabití za války, skončili v lágrech. Schválně, porovnejte počty Židů a Cikánů (vztaženo k paritě v celkovém počtu obyvatel v ČSR před válkou) v osvobozeneckých čs. armádách.

0 0
možnosti
V

VyMeTaky,2

21. 3. 2011 18:34
Re: Proč je tohle smazáno ?????

Protože Banga.

0 0
možnosti
LO

L.Odarčenková.blog.iDNES.cz

20. 3. 2011 11:16
Většině lidí v diskuzi :

To, co tady předvádíte pod článkem p. Bangy, už není nesnášenlivost. To už je NENÁVIST a touha PO POMSTĚ !!! Nejlépe vyhlazením cikánského národa, přesně tak jako za ll. světový války, kdy se nacisti snažili vyhladit Židy. Měli byste si denně připomínat holocaust, koncentrační tábory, vyvražďování lidí jakkoliv postižených, nemohoucích, hubených, černovlasých, hnědookých, žen a dětí, apod. Snad by se ve vašem nitru  cosi probudilo. Cit a emoce, který jsou ve vás někde hodně hluboko, nebo je nemáte vůbec. Copak nevidíte, co se děje ve světě ??? Třeba momentálně v Lybii ? Všude se vraždí a zabíjí. A vaše názory a myšlení o Cikánech mě jen utvrzuje v tom, že většina z vás by klidně přistoupila na lynčování a posléze zabíjení Cikánů. Takovou nevraživostí začínala II. sv. válka. A já se nechci dožít III. sv. války !!!   LIDI - PROBUĎTE SE !!!!!

0 0
možnosti
WG

Wladimir Graupele

20. 3. 2011 11:32
Re: Většině lidí v diskuzi :

To je strašně smutnej příběh ;-(

0 0
možnosti
JH

Queribus

20. 3. 2011 9:40
To snad nemyslíte vážně?!?

Nejen, že je váš článek snůškou polopravd se zjevným úmyslem nakydat špínu na ty, kteří mají jiný názor, dokonce v něm nacházím prvky toho, proti čemu tak protestujete. Totiž rasismu... Jen tak mimochodem, kde jste byl, když se v Novém Bydžově přepadalo a znásilňovalo? Kde byl pan Kocáb? Kde byl pan Liška, když snědí útočníci bili chodce? Měl by jste se stydět, že neměříte všem stejným metrem.

Další věcí, která se mi hnusí, je zneužití náboženského pochodu (procesí) k vyjádření svých politických a rasových názorů. Vy jste vědomě plivl do tváře všem věřícím, vy humanisto. Podle mého názoru by měli mít všichni občané stejná práva i stejné povinnosti. Jestli si myslíte, že je to názor rasistický, pak jsem rasistou

0 0
možnosti
MSE

Marconi01 second edition

19. 3. 2011 21:51
Vasco 75

Vy snad budete samotný velký Banga. Když jsem Vám napsal, proč je Banga lhář, mlčíte. Ale hned se navážíte do dalších. Nejvíc k smíchu je Vaše zastávání se cenzorů. Vy si opravdu myslíte, že nahlášením příspěvku zabraňujete trestným činům? Nebo, že neotevřením diskuze k tématu Patrik zabraňuje Banga trestným činům? Nebo to, že někdo napíše, že Banga je idiot, je trestný čin? Ptal jste se mě, jestli jsem normální. A Vy jste?

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

19. 3. 2011 22:48
Re: Vasco 75

Pokud se vás týče, tak mlčím, protože vy sice tvrdíte, že jste mi napsal, proč je Banga lhář, já jsem to však ve vaší odpovědi jaksi nenašel. Píšete poněkud zmateně, o čemž svědčí i tento váš poslední příspěvek. Ptát se vás znovu, jestli jste normální, už nebudu. Očividně nejste. Plácáte páté přes deváté, podsouváte mi nesmyslné tvrzení, že pokud někdo o někom řekne, že je idiot, považuju to za trestný čin, tvrdíte na základě nesouhlasu s urážkami, že se zastávám cenzorů a dokonce spekulujete o tom, že jsem Banga. Opravdu s vámi diskutovat nechci a nebudu, nemíním ztrácet čas s někým, kdo očividně mluví z cesty. ;-)

0 0
možnosti
Č

českej.venkovan

19. 3. 2011 15:28
...aha

..lžete....pane bango......lžete

0 0
možnosti
I

Intesen

19. 3. 2011 19:38
Re: ...aha

...sotva hubu otevře !!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
HM

zluta-rozinka

18. 3. 2011 22:48
trochu kecáte, že.. :(

"...Nikomu se nic chvála bohu nestalo.  ..............Několik lidí

bylo zatčeno, několik lidí zraněno...."

0 0
možnosti
MC

greybeard-

18. 3. 2011 22:19
Jsem zhnusený

z toho, že redakce iDnes drží ve svém středu člověka jako je pan Banga. Vždyť je to obyčejný romský rasista, zcela vědomě lže a ještě navíc mu dají možnost ovlivňovat diskuze. Je mi úplně jedno, zdali mne zabanují a odeberou nick. Plátek, který zaměstnává podobná individua stejně nestojí o čtenáře. On, jako cenzor diskuzí si ohřívá svou romskou rasistickou polívku jako bloger a sám sebe pasuje na VIP přičemž ani nedodržuje pravidla VIP. 

 

0 0
možnosti
I

Intesen

20. 3. 2011 9:34
Re: Jsem zhnusený

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Jsem především novinář, trošku spisovatel a trošku muzikant. Držitel ceny Magnesia litera (2023) za knihu Skutečná cesta ven. Autor povídky (Žižkovák), která vyšla v antologii The Book of Prague (CommaPress UK) nebo povídky Erža, která vyšla v antologii Krev, monstra a cukroví (2023 - Epocha).