Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xychteen

30. 9. 2010 2:17
Některé vaše články jsem fakt nemusel...

...ale tenhle se docela povedl :-) Přeji pěkný den.

0 0
možnosti
KV

valissen

30. 9. 2010 1:29
Karma

ČT je pro mně jenom obrovská černá díra, ve které mizí obrovské prachy. Chodím lidem, kteří to neumí, ladit TV a nikdo se na to zcela jasně nedívá.

Proto autorovi R^R^R^

0 0
možnosti
KK

Santa1

30. 9. 2010 7:59
Re: Karma

Ano, lidé, kteří si ani neumí naladit televizi, to je přesně ten repre vzorek populace, líp jste to ani nemohl definovat.R^;-D

0 0
možnosti
TT

Thorough

30. 9. 2010 0:54
Jedna věc je veřejnoprávní televize

jako instituce a druhá věc je forma jakou je taková instituce v ČR realizována. Ta forma si zaslouží spoustu kritiky, ale stát svá veřejnoprávní média potřebuje. Na to že je potřebuje, proč je potřebuje a dovodit co by bylo následkem kdyby je neměl může přijít samostatně každý průměrně vzdělaný občan který umí hledat informace.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

30. 9. 2010 7:54
Re: Jedna věc je veřejnoprávní televize

Pak by ale stát měl platit tu veřejnoprávní z daní  a nemaskovat to jakýmsi koncesionářským poplatkem, který ani koncesionářský není.  A stačil by jeden veřejnoprávní kanál, ne čtyři.  Patří snad na veřejnoprávní TV reklamy, teleshopping a béčkové krváky ?

0 0
možnosti
P

petr.jurcinek

30. 9. 2010 0:11
hhh

njnjn....argumenty docela zajímavé, ale obávám se, že to je nebezpečné, státní televize má přece každá západní země. No, koukám, že nejsem sám, kdo tohle ví a uvědomuje si. Zabijete českou televizi a jen ohrozíte kulturu a vzdělanost národa. Komerční televize přijdou o docela zásadní konkurenci, stále ještě větší než samotný internet, jenže ten se brzo také skrouhne a omezí - oddůvodní se to nějak pěkně populisticky - pedofilní porno, kterého je stejně jako šafránu....

Ano, jistě, česká televize evidentně pěnězi mrhá a nikdy nebude BBC....ale, přesto všechny ty kabelové stanice - různé Z1, Public TV jsou na hranici profesionality a amatérismu. Já bych se oběšel bez špatných seriálů a různých soutěží a Stardance, ale prostě česká televize je tady skoro 60 let. Má velikou tradici.

0 0
možnosti
D

dampfer

29. 9. 2010 23:22
Zdá se

že když ten Janeček vůbec nevadí KSČSSD, že jim zřejmě věrně slouží a provádí jejich pokyny a povely čte z výrazu očí,

0 0
možnosti
CF

Cthulhu Ftagn

29. 9. 2010 22:31
Mylite se...

Souhlasim s vami v tom, ze zakon na vybirani koncesionarskych poplatku je absurdne napsany (viz rada pripadu, kdy i za nefunkcni televizor musi nekdo platit). Take nesouhlasim s tim, ze by poplatky mela vybirat externi firma. Ale zbytek vasich nazoru je ocividne naprosto mylny.

Verejnopravni televizi a rozhlas maji takrka vsechny demokraticke zeme s tim, ze tato sluzba za tech par korun stoji. Soukromou televizi nikdy nedonutite vysilat veci, ktere jsou potreba a ktere jsou "bohulibe". Od zprav (kouknete se nekdy na soukrome stanice, co vydavaji za zpravodajstvi) az po programy pro hluchoneme, verici, mensiny, inteligenty... Navic maji verejnopravni media VELMI omezene prijmy z reklamy. To je pro divaka/posluchace obrovsky komfort, ktery ale nici podnik jako takovy znici, pokud by mel byt vydelecny a sobestacny.

Mohl bych pokracovat dal. Ale dovolte mi nakonec poznamku. Jako novinar vam mohu rict, ze ve verejnopravnich mediich je mnohem vetsi svoboda projevu nez v tech soukromych

0 0
možnosti
LH

Tryskomys Muf

29. 9. 2010 22:12
Nechci Vam kazit iluze

Nechci Vam kazit iluze pane Streite ale vyvod databaze do soukromych dat neni az takova katastrofa jak se Vam muze zdat na prvni pohled. Dokud data patri statu, tak lide za ni "zodpovedni", stejne nesou nulovou realnou zodpovednost, a je to v podstate stejny statni moloch a bordel jako kazdy jiny. Tudiz vyvedenim do soukromych rukou se paradoxne muze bezpecnost dat zvysit.:-) Tot jen poznamka na okraj.

0 0
možnosti
DS

Streit

29. 9. 2010 22:42
Re: Nechci Vam kazit iluze

Iluze nemám žádné. Ale špatné může být ještě horší.

0 0
možnosti
MM

mosulský machredz

29. 9. 2010 21:53
oo

je to marné, tahle diskuse nic nezmění - jediná léčba je nedostupná - íránská superzbraň - létající člun s kulometem směr KH R^

0 0
možnosti
PK

nicjmeno

29. 9. 2010 21:52
Nesahejte nám na Palcáta

Soudruh Janeček si za své zásluhy v předlistopadovém režimu přeci zaslouží blahobyt: http://www.webvize.cz/videos/24/palcát-králem

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...