Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ČP

čurila plenkovič

3. 4. 2010 22:46
porušování z ákonů se nosí

nebuďte z toho smutnej, to je realita, Správnej Tým, jak vo něm oslavně pěje Míša Vodkolotoča, i s picinou, porušuje jej dnes a denně třeba poplatky, návrhy  ve sněmovně atd. a už to nikomu ani nevadí, ani novinám, v tom množství to nějak ztratí a zevšední.....

0 0
možnosti
JT

pepinuvhrnec

3. 4. 2010 22:42
Pecina to zkouší všelijak

Nevím jestli přes marjánku, ale přes ČT určitě. Souduh nestranický ministr Pecina se při včerejší sockomoušský tiskovce, motal kolem Prasoubka celej natěšenej, ale v dalších asi stopadesáti opakováních vystoupení hnojometa Paroubka, už ANI JEDNOU na záznamu nebyl. Že by česká televize nechtěla dělat vlny s tím, že se soudruch mynystr nějak moc angažuje v předvolební kampani hnojometa Paroupka??

0 0
možnosti
H

hlidanejcenzorem

3. 4. 2010 22:40
taky jsem to na škole hulil

a jak je to dneska - když to budu mít v kapse tak to je v pořádku,když to budu hulit je to přestupek?Když budu ožralej mával flaškou tak co?Oboje by mělo být na veřejnosti zakázané - být ožralej a sjetej.Jenže je úplatnej polda a ouřada to pravý?

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 4. 2010 22:55
Re: taky jsem to na škole hulil

Pozor, užívání drogy není trestné. Trestné je jen držení nadlimitního množství drogy. Pod tou záminkou chtějí šikanovat podlimitní kuřáky, byť s jednou cigaretou. Nejde o to, že by byli sjetí. To nechtějí ani zkoumat. Prostě sebrat, zabavit, protokol, pokuta.

0 0
možnosti
BM

BořekŠikula

3. 4. 2010 22:22
Pecina není můj šálek kávy

Sice Pecina není můj šálek kávy, ale tady jste vedle vy: těch 15g je limit trestného činu, marjánka ale legalizována není, to je váš omyl.

Je tedy špatné, že ministr vnitra požaduje, aby byl zákon vymáhán i tehdy, jde-li "pouze" o přestupek?

Němci se možná taky domnívají, že byla marjánka legalizovaná - a nebo jen (důvodně) předpokládají, že jako přestupek prakticky není stíhaná. Mají tedy ke zvýšeným kontrolám dost dobrý důvod. A jak vidět, na oprávněnou námitku nedůstojného odebírání vzorků u pangejtu zareagovali pořízením karavanů k tomuto účelu.

0 0
možnosti
DS

Streit

3. 4. 2010 22:28
Re: Pecina není můj šálek kávy

Dejte mi odkaz přímo na paragraf, který zakazuje užívání podlimitního množství drogy. Když něco není přímo legální, třeba jako prostituce, ještě neznamená, že to je trestné. Přestupkem pak je třeba veřejné pohoršení. Ale tady coó?

0 0
možnosti
A

Alfie

3. 4. 2010 22:19
Tuhle posedlost nechápu..

Nejspíš to bude tak, že na dealery tvrdých drog, kteří se noc co noc vesele předvádějí na veřejnosti (třeba na Václaváku) a kšeftují se svým zbožím, na ty si policie netroufne. Ať už proto, že se jich bojí, nebo že je podpacená. tak budou honit a stíhat huliče? lidi, kteří nikomu neškodí, sami nejsou svoji drogou vyřazováni z běžného fungování, nejsou agresivní ani jinak nebezpeční? Proč? Aby byla čárka ve výkazu boje proti drogám? Jiný smysl v tom nevidím. Takže místo velkých darebáků budeme stíhat děti, fakt skvělý :-(

Podotýkám, že marihuanu jsem párkrát zkusila neoslovilo mě to a neholduju jí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...