Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

honzajaka

27. 2. 2010 12:11
tady

se nedá říct, že je to parazitování. Ty 2 miliony jsou z koncesionářských poplatků a z reklamy, takže je to v podstatě z hlavní činnosti, což není proti zákonu. A myslím že je to dobře, že mu je dali, protože kdo ho dneska zaměstná, když má na krku nějakou tu šedou ekonomiku

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.usmiva@seznam.cz

27. 2. 2010 12:08
Je to parazit.

Spodina společnosti. Bohužel tyto padáky ve státních podnicích jsou vředy dnešní společnosti. Koncesionářské poplatky jsou dávno přežité a měly by se zrušit. Není důvod na "veřejnoprávní" rozhlas. Stejně tak rozežranost ČT, která za tyto peníze provozuje již čtyři televize.

0 0
možnosti
JN

Qvark

27. 2. 2010 11:51
Omyl

Když ty dávky Romovi nedáte, bude to rasismus.

Když řediteli 10 platů odchodného nedáte, bude to úspora.

0 0
možnosti
K

karton1111

27. 2. 2010 11:47
To je tak když cigáni jsou z 99% zloději

a flákači a omlouvají to několika jedinci z majority co jsou stejní. Ovšem toho poměru si jaksi zapomenou všinout, že banga?;-D

0 0
možnosti
JK

truepapas123

27. 2. 2010 11:50
Re: To je tak když cigáni jsou z 99% zloději

..pán je zřejmě dukátový milionář ?

;-D;-D

0 0
možnosti
K

karton1111

27. 2. 2010 11:44
Nicméně musím říct, že to přirovnání nesedí

U tohoto pána totiž jaksi nehrozí, že mi ukradne okap a dá ho do sběru a mě ještě zavřou za to, že ho cigánovi nedám dobrovolně (rasismus). Zatímco hrozba ze strany cigošů je permanentní. V tom asi bude ten rozdíl ale to vy jako cigoš samozřejmě nevidíte, jak jinak.;-D

0 0
možnosti
K

karton1111

27. 2. 2010 11:42
dneska jsem byl v obchodě a viděl jsem tam

bílou mouku, rasismus jak poleno. Odhalil bych tento nechutný rasismus sám ale vy jako cigán a novinář jste proto vhodnější, možná dostanete i pulitzera když to správně rozmáznete. Je to skandální!:-)

0 0
možnosti
Z

Zdeněk777

27. 2. 2010 11:30
Moc hezky jsem si početl

Trefný nadpis a dobrý text. Zkrátka - kvalitní blog. Díky :-)

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

27. 2. 2010 11:33
Re: Moc hezky jsem si početl

Zdeněk Banga, nebo Ryšavý?

0 0
možnosti
PB

P.Banga

27. 2. 2010 11:01
No vida....

Diskuse o 150 příspěvcích a minimum lidí pochopilo, proč jsem použil srovnání které jsem použil. Vám nevadí, že mr. Medek legálně obral stát o dva miliony korun? Myslíte že to nejde z vašich peněz? Srovnání s Romy je zcela na místě, mluví se o tom, že mr. Medek do funkce šel i když věděl, že dělat nebude. Když Romale berou dávky, ukazuje se ně ze všech stran, jsou to paraziti, zloději a nevím co ještě a přitom gádžo dělá to samé v bleděmodrém a nikomu kdo o tom může rozhodnout to zřejmě nedochází.

Milý kolego Limburský, s řečmi o rasismu běžte laskavě k šípku, vůbec jste nepochopil o čem je řeč. Jistě jste si všiml, že se umím opřít i do vlastních řad, pokud mám pocit že je toho třeba.

A prosím... pokud se někomu nelíbí že jsem adminem tohoto blogu, případně nedej bože ve VIP... byl jsem tam daleko dřív, než jsem se stal adminem.

0 0
možnosti
Z

Zapata

27. 2. 2010 11:14
Re: No vida....

Bohužel, většina z těch diskutujících nic nepochopila. Pokud chci někoho kritizovat, musím si napřed zamést před vlastním prahem. Tak jsem tvůj blog pochopil já. Krade cikán? Cikáni kradou. Krade Čech? No to se občas stává, ale my jsme jiní.

Nejsme! Jsme stejní, ne-li horší než cikáni.

0 0
možnosti
A

ac97c

27. 2. 2010 10:25
Takže to shrnu

Veřejnoprávní rozhlas i televize jsou socialistický přežitek, který slouží jen jako penězovod vybraných lidí a jako skládka umělců, kteří by se museli živit jinak. O nezkreslenosti podávání informací, politické nezávislosti stejně nemůže být řeč. Také se ukazuje, že koncesionářské výpalné je příliš vysoké, když je i na zlaté padáky ředitelů těchto molochů.

Ale způsob jakým je tento článek pojat, ve smylu "my cigáni, vy gádžové" dokazuje, že autor je rasista, stejně jako mnoho jeho soukmenovců, je jen otázkou zda ne ještě většími než majorita a tudíž nemají komu co v tomto vyčítat. Ale protože je zde dvojí metr v posuzování rasismu a nekorektnosti, i protože je v iDnes dosazen jako admin (nevím jaké kvality musí mít člověk, když dostane tuto funkci), nejen, že tento rasistický článek není přesunut do soukromých nebo smazán, dokonce je vyzdvihnut mezi "zaujalo nás". Obrázek si o rovném přístupu může udělat každý sám.

0 0
možnosti
O

Obludni_K

27. 2. 2010 9:00
Vážený autore,

měl byste si dle mého názoru zabanovat svůj vlastní článek a to zdůvodu bodu 3 kodexu diskutéra. Pokud byste se rozhlédl kupříkladu po Idnesu, zjistil byste že respondenti tuto trapnou kauzu ostře odsuzují, a nezdá se že by se jí pokoušeli omlouvat z titulu sociální či jiné příslušnosti. Výraz nadpisu je velmi nešťastně volený. Zjevně nechápete že zloděj zůstává zloděj a grázl grázlem, a je jedno jaký, i kdyby byl zelenožlutofialově puntíkovaný. Měl jsem vás za serióznějšího, no, aspoň vím na čem jsem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6189x
Těžko říct. Jsem trošku muzikant, víc novinář, komentátor a vedoucí tohoto blogu. V roce 2023 jsem dostal Magnesii literu za knihu Skutečná cesta ven, jejíž audioverzi jsem namluvil a s kapelou Trio Romano k nahrál soundtrack. Vysloužila si třetí místo v kategorii absolutní vítěz v soutěži audiokniha roku.