Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Petr Johan

25. 2. 2010 13:01
mám se co učit

Pane Streite, zírám.

Použití linku jako odkazu na jiný článek beru jako odkaz, abych nemusel vypisovat souvislé věci v článku psaném.

Použít 14-ti odkazů v jednom článku a všechny na vlastní starší články blogu nesvědčí o ničem jiném, než že článek je o Vašich článcích a bohužel se netýká osob, které jsou uvedeny v nadpisu.

:-/

0 0
možnosti
M

marav

25. 2. 2010 12:30
bravo- přesné

R^

0 0
možnosti
MP

MICHAL

25. 2. 2010 12:24
Konečně

někdo pojmenoval toto politické UHO. Nejhorší je, že ve stejném marasmu jsou soudy, média,občané.....takže  vlastní názor a  morálka  či čest, vlastně ani neexistují .Kontrola nad politiky  není, každému je lhostejné co se kolem nás děje.  Lhostejnost, to je  asi  nejvýstižnější slovo pro stávající stav společnosti.  To je taková typicky ruská mentalita...překročit žebráka na ulici.Nevidím světlo na konci tunelu.....Je nutné abychom všichni "ryli držkou v zemi", pak se možné probereme....

K čemu odvahu ptám se? Odvahu emigrovat?

0 0
možnosti

lubossula

25. 2. 2010 12:13
hm

a zaroven volba proti Topolankovi nema jmeno Paroubek;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...