Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

peter001

2. 2. 2010 15:48
Myslím si,

že celá šaškárna s vyhozenými 200M je na rezignaci nejen HH ale i ministryně zdravotnictví (viz příspěvek týkající se situace v Polsku). Nebývá to často, ale v této otázce zcela souhlasím s názorem prezidenta Klause.

0 0
možnosti
P

pesimista

2. 2. 2010 15:34
Také jsem se musel smát, jak HH vybruslil z problému

Moje žena ovšem tvrdí, že se nechal proti pras.chřpce očkovat a to věřejně jak mnistryně. Teď ale nemůže najít odkaz - asi to bylo v MFD. Pak by to ovšem byl důkaz, že toto očkování je na dvě věci.....

0 0
možnosti
PV

petrs51

2. 2. 2010 15:21
Mám takový dojem,

že kdyby stát nenakoupil očkovací vakcínu tak by teď byl pro změnu v palbě kritiky za to, že se neočkuje. Ono to vypadalo ze začátku tak, že žádná vakcína na trhu nebude a psalo se jak stát zaspal a nic proti chřipce nemá a teď se zase všichni můžou strhat s kritikou, že je to vyhazování peněz.

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

2. 2. 2010 15:12
nejdřív jsem se tomu sdělení smála...

ale pak jsem pochopila,že je to jen alibistické vyhnutí se očkování, které nařídí,aby se někdo neptal,proč jsme vyhodili vakcíny za víc jak 200 mega...hajzl alibistickej!

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...