Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IV

Ivo Vašíček

2. 2. 2010 19:23
Jo, jo

Celý zdravotnický systém (povinné zdravotní pojištění) je dílem farmaceutických lobby. Teď však půjde do tuhého, socialistické zdravotní systémy brzy zkrachují a spotřeba léků klesne. Pokud se farmaceutickým firmám nepodaří prosadit povinné zdravotní pojištění v Číně budou mít vážný problém.

Slyšel jsem taky cynický vtip: Důchodová reforma měla být vyřešena očkováním proti prasečí chřipce.

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 2. 2010 22:28
Re: Jo, jo

:-)R^

0 0
možnosti
W

welch

2. 2. 2010 19:17
Co s vakcínami?

Pravda, pravda. Ale co oni si teď s těmi vakcínami mají počít, že? Vyprodukovali je patrně v obrovském množství a bezduché naději na vysoký zisk. Nějaká početná skupina obyvatelstva, u které se očkování dá logicky zdůvodnit, se přece musí najít!!

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

2. 2. 2010 22:23
Re: Co s vakcínami?

Ale ta vakcína není jogurt. Ona má značně delší možnost použití.

Když budete mět rozhodovat, kdo má prvotně nárok na očkování, tak musíte rozhodnout pro určitý okruh občanů, postupně dle důležitosti.

Pokud někdo odmítne, jeho věc. Nechám písemně potvrdit odmítnutí, v případě nákazy a léčení tohoto občana  mu nechám uhradit léčbu.

Zase se udělala dobrá mediální bublina, která za chvíli lupne.

Je ale fakt, že strach ze světa byl šířen ještě rychleji.

0 0
možnosti
SL

Manco Kapak

2. 2. 2010 18:59
Pandemie komedie

Otázka zní:

1.Kolik peněz stálo to.že tobylo prohlášeno za pandemii? 

2.Kolik peněz to vyneslo výrobci vakcíny?

3.Kolik vlivných lidí v ČR za to dostalo zaplaceno?!!8-o

0 0
možnosti
MH

hmhm

2. 2. 2010 22:36
Re: Pandemie komedie

a ještě za :

4. kolik peněz bude stát ekologická likvidace miliónu vakcín - minimálně 2x tolik než nákup

0 0
možnosti
RR

RumBum

2. 2. 2010 18:27
ze to bylo cele podvod je ted uz asi jasne kazdemu,

ale kdyby se nahodou nejaka pandemie konala - a to nemuze vyloucit dopredu nikdo - tak ho dnes kamenujete, proc tech vakcin objednal tak malo. A on jich opravdu, v porovnani s jinymi staty, moc neobjednal.

0 0
možnosti
JD

gagaryn

2. 2. 2010 21:23
Re: ze to bylo cele podvod je ted uz asi jasne kazdemu,

na tomto tvém tvrzení, "že kdyby" byl celý ten podfuk postaven.

0 0
možnosti
PV

Pavel57

2. 2. 2010 18:14
klídek ...

Budte v klidu, vždyť zase o tak moc nejde ..... Výdycky se najdou lidi, kteří se raději nechají očkovat, aby při chřipce nemuseli ležet s horečkou a měli jen rýmu. Vždycky se najdou lidi, kteří se očkovat nenechají a buď neonemocní, nebo si to normálně odmarodí jako jindy. Letos chřipka zmutovala do H1N1, tak se udělala zmutovaná vakcína. Život jde dál, nerozčiloval bych se, vyhlásil bych, že tu vakcínu si mohou nechat dobrovolně a zadarmo píchnout občané kteří chtějí a je to. A všichni budou spokojeni.

0 0
možnosti
F

Fumu

2. 2. 2010 18:10
Vyhoďte Víta,

je to jeho ukázková neschopnost! Hygienik a prasečí chřipka;-D;-D;-D

0 0
možnosti
SN

kuča

2. 2. 2010 18:07
Jako obvykle.............

:-)karma!

     Dnes už jsem se zúčastnil diskuse s dr. Šmuclerem, také trochu demagog, který zřejmě nesleduje od počátku humbuk kolem prasečí chřipky. Mně jen udivilo, když jsem to četl, že si náš vyjímečný HH  diagnostikoval sám virus prasečí chřipky, aniž by to prošlo  laboratorním zhodnocením. Je to génius a takovým patří svět.;-O

0 0
možnosti
VP

Profík

2. 2. 2010 16:39
Vakcína je nepotřebný luxus

Prasečí chřipku spolehlivě zabíjí vitamin D.

0 0
možnosti
SN

kuča

2. 2. 2010 18:14
Re: Vakcína je nepotřebný luxus

:-) doplnil bych to: Každé ráno, než nasadím protézu ,hygienu ústní dutiny vykloktat O,O5 slivovovice(1 velká). Nevyplivovat, polknout( se sebezapřením), a podívat se do počítače, jak prasečí chřipka kosí miliony lidí.

     Ty nedělní OVM - to zas byla jednou sranda. Jurásková a její řídící pracovník - dnes se na něj rád podívám v Hydeparku..............;-O

0 0
možnosti
A

agent

2. 2. 2010 16:24
Jako vždy perfekt článek!

A stále platí, "na každou svini se najde řezník" nebo místo něj chřipka! I když, nevěřím, že jí má! Jde o kecy  a velký průser, kdyby zde byl někdo a objasnil vše, co souviselo s vakcínami!Tedy s kšeftem kolem nich!  A s Juráskovou bych souhlasil  pouze v povinném očkování : Vláda-senát-parlament- lobbysté-poradci!  Jinak si nedovedu představit někoho nutit, když neohrožuju - třeba jako syflem...!  Nevědí co s tím, stálo to mraky peněz, tak budou z lidí dělat voly! Nechci se rouhat, ale toho pyskouna kníratýho bych vyhnal do lomu nebo lesa a tam by z něj skákala chřipka i prasata!

0 0
možnosti
M

milenkamikes

2. 2. 2010 15:51
mně je fuk

jestli má Vít zrovna chřipku prasečí, ale co mi hlava nebere - proč se proti ní tedy nenechal očkovat už dávno, když ostatním to vřele doporučuje.

Z jeho strany je to zcela jistě trik, jak přesvědčit všechny ty tvrdošíjné odpůrce očkování.VVV

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...