Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Holdes

5. 5. 2009 17:35
To ještě nic není

Dobrý den paní Kateřino,

to co píšete nemůže padnout na úrodnou půdu.

Stačí se jen zamyslet nad tím, kdo udává slovo ve veřejnoprávních sdělovacích prostředcích. Podotýkám za naše peníze.

Ráno ve studiu 6 stále stejné tváře, dopoledne na Radiožurnálu ti samí lidé s podobnými hosty a aby toho nebylo málo v událostecg komentářích opět . Druhý den si to vymění nebo popřehazují. Jen tito lidé udávají ton informovanosti národa. Bohužel. Ale konkrétně pp.Veselovský, Železný, Dvořák apod, z dam např. pí. Drtinová expertka prakticky na vše. Není to krásná práce. A kdo chodí do pořadů. Tady už můžeme o odměnách nebo za odměnu?? pouze spekulovat.

Takže krásné téma, karma R^, ale to je asi tak vše co můžeme dělat.Jinak Váš pejsek je hezkej.

0 0
možnosti
H

hnupobijce

5. 5. 2009 17:34
Vite proc ?

Protoze kdyby tu anketu nechala bylo by to zase vmesovani medii o cemz pisete... proc ? Protoze pruzkum verejneho mineni ma striktni pravidla a pokud vim CTV se touto oblasti nezabyva,od toho jsou specializovane agentury o kterych vysledcich take muzeme vest polemiku.je to jako by pruzkum delalo iDnes-90%volicu si preje ODS.

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4878x
Novinářka (Český rozhlas - st. Praha a Radiožurnál 90-93, TV Nova 94-98). Od r. 98 podnikám (mediální tréninky a poradenství). Od r. 1990 pomáhám opuštěným a týraným zvířatům (vedu Kočičí Azyl CZ). Od června 2012 vydávám časopis HAF & MŇAU - měsíčník pro všechny milovníky a majitele psů a koček.