Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

karhukoira

24. 2. 2009 4:17
Co je normální pro Ktb?

Jste asi nějaká staromódní či co. Proč v době, kdy si chlap bere chlapa a ženská ženskou a případně spolu budou mít i děti, se divíte, že se lidé zadlužují? Co je asi normálnější, jestli v tom vůbec nějakou normalitu najít lze?!

0 0
možnosti
K

karhukoira

24. 2. 2009 3:33
Pravda přichází z Novy,

potažmo i od KBK, případně ze Střepin. Škoda, že jsme na to museli čekat tolik let, než nám autorka prozřela.

0 0
možnosti
HP

Hery Potrovka

24. 2. 2009 7:23
Re: Pravda přichází z Novy,

Myslíš, že na Nově kecali, když nám ukázali jak se chovají romové? Nebo myslíš, že romové jsou opravdu ublížení chudáci?

0 0
možnosti

oldiess

24. 2. 2009 1:12
Doporučoval bych trošku objektivity.

Aniž bych se teď  dotýkal  vámi popisované situace, tak jste se dopustila velké chyby tím, že posuzujete cizí problémy jen ze svého pohledu. Takže uvádíte: "Nutil ho snad někdo ty děti mít, když je nemá jak zajistit a čím živit?" aniž byste si uvědomila, že výchova dětí není záležitostí na pár měsíců. Takže těžko někomu vyčítat, že přes optimistický výhled má třeba po deseti letech problémy s tím, jak děti zajistit. A dále píšete jak jste svůj třídenní výpadek ve splátce retušovala tím, že jste obratem poslala splátky hned tři. Víte, ne každý kdo si vzal úvěr si tohle může dovolit. Většinou si půjčky berou lidi bez volných finančních prostředků. Pro úplnost opakuji, že to jsou věci, které se netýkají zdaleka jen Chomutova. 

0 0
možnosti
K

katkaBK

24. 2. 2009 1:16
Re: Doporučoval bych trošku objektivity.

Víte, možná přistupuji k životu odpovědněji, než řada jiných lidí. Nevzala bych si úvěr, pokud nevidím dlouhodobě dopředu jistotu, že ho budu moci platit. Dnes si ale lidé půjčují tak lehkomyslně... Stejné je to i s dětmi atd atd. Holt jsme každý jiný. Nebýt lehkomyslných, těžko by se uživily firmy na drahé půjčování peněz ;-)

0 0
možnosti
MB

ma.bre

23. 2. 2009 23:55
Díky, myslím si to samé!

Ale abych si rýpla i do poměrně slušných lidí - nejvíc mě naštve, když mi někdo, o kom jsem si myslela, že je "normální" a slušný člověk, začne vyprávět, jak je na sociálce a jak si přitom hezky vydělává velké peníze bokem! To mám chuť mu vrazit "mackovku" a poděkovat mu, že mu ty dávky smím platit ze svých nekřesťanských daní!

A paní starostce tleskám! Dluhy se platit musí, a když něco prošvihnu, tak holt musím zaplatit i pokutu. Ale vysvětlete to těm chudinkám, pro které je obtížné to pochopit - jak pravila Džamila!

0 0
možnosti
K

katkaBK

23. 2. 2009 23:55
Re: Díky, myslím si to samé!

"mackovka" - to je dobré ;-D;-DR^

0 0
možnosti
SV

svetla666

23. 2. 2009 23:49
Navrhuju Kocába a Abasovou tam dát na rok !

a máme ušetřeno .-) a nové ministry a mluvčí nehledejte je krize jsou zbyteční a ušetříme... .-)!jen je vho´dte do jámy lvové a´t cítí...všemismysli s čím musí slušní  lidé spolužít![>-]Rv

0 0
možnosti
A

agent

23. 2. 2009 23:43
Výborně!!!

Výborně!!! Svatá pravda!!! Děkuji za tento článek!!! BRAVO CHOMUTOVE!  Nastěhujte tak Kocába, Lailu, Dajlu a všechny ty blby, kteří se zastávají parazitů!

0 0
možnosti

Lubomír

23. 2. 2009 23:39
nevim

jestli je dr. Motejl pseudohumanista, kazdopadne je excelentnim pravnikem. A ten kdyz zvedne prst, tak bych to nebral na lehkou vahu. Nehlede k tomu, ze tamni pani starostka se jiz skvele vyznamenala nechutnymi tahanicemi kolem Kamencoveho jezera, takze absolutne nepoziva mou duveru. Ale jinak bych souhlasil, je treba udelat vse proto, aby si z nas neodpovedni neplatici prestali delat legraci. To rozhodne ano, ale v ramci zakona. A tady nevim nevim. Dr.Motejl ma stale prst nahore, tak fakt nevim

0 0
možnosti
K

katkaBK

23. 2. 2009 23:47
Re: nevim

Ano, naprost s vámi souhlasím - dr. Motejl zaslouží úctu a jeho slova je třeba brát vážně. Jako právník jistě dobře chápe, že i dlužníci by měli ctít zákony. Věřím, že pokud se skutečně seznámí se situací, bude s postupem souhlasit. Není možno donekonečna přehlížet, jak určitá skupina lidí bezostyšně nedodržuje zákon, a ještě z toho má většina legraci....

Mimochodem .- úřad dr. Motejla ale také není neomylný - znám jistý případ, který přijeli řešit mladíčci sotva 25-letí /těsně po škole). Nedokázali být objektivní. Těžko jim to zazlívat - v jejich věku ;-) Ale od té doby i tento úřad beru s jistou rezervou. Nechci případ popisovat do detailů - možná si ho nechám jako další téma pro blog.

Přeji pěkný večer, K.

0 0
možnosti
LL

Blbec z Xenemunde

23. 2. 2009 23:37
0 0
možnosti
K

kion123

23. 2. 2009 23:35
Karma

R^[>-]!

0 0
možnosti
K

karhukoira

23. 2. 2009 23:33
Jo, jo, ve Střepinách

cosi zamektali, rádoby objektivního, nicméně v předchozím zpravodajství (TV noviny) spíše dávali za pravdu těm chudákům postiženým. Pokud by Nova skutečně stála za to, pak vezme své skryté kamery a udělá skutečně objektivní pořad třeba o fenoménu nejrůznějších neplatičů, Jenže s těma se nejde scházet po luxusních kavárnách a navíc je zima... Proto byl John v Jižní Africe a kde se teď hřeje politikův synek Janek Kroupa, to by mě zajímalo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4878x
Novinářka (Český rozhlas - st. Praha a Radiožurnál 90-93, TV Nova 94-98). Od r. 98 podnikám (mediální tréninky a poradenství). Od r. 1990 pomáhám opuštěným a týraným zvířatům (vedu Kočičí Azyl CZ). Od června 2012 vydávám časopis HAF & MŇAU - měsíčník pro všechny milovníky a majitele psů a koček.