Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

buxus

4. 3. 2008 9:26
Taky karma

.. bez připomínek k předchozím tématům. :-). Jen by mne skutečně zajímalo, jak se může akumulace stříbra v jednom typu hub tolik lišit od jiného typu. Také bych rád věděl, do jaké míry je tento proces selektivní, tedy kupříkladu, zda tyto houby akumulují stříbro společně s kovy stejné skupiny, či umějí stříbro "rozlišit" a vybírají si jen tento kov.

0 0
možnosti

BH

4. 3. 2008 9:18
No vida :-D

Pěkný článek plný zajímavých informací (tedy alespoň pro mě) - jednoznačně karmuji. A zároveň prosím, abyste se do budoucna při psaní držel tématu, kterému rozumíte, protože v některých Vašich předchozích článcích tomu tak nebylo.

Přeju hezký den a fandím Vám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7783x
Jsem biogeochemik a mykolog, pracuji v Ústavu jaderné fyziky a v Geologickém ústavu Akademie věd ČR. Zabývám se environmentální biogeochemií kovů, rolí hub v geochemických cyklech prvků (geomykologie) a taxonomií a ekologií velkých hub. Jsem agnostik a antiklerikalista. Politická orientace: pravý střed. Mám rád přírodu, punkovou hudbu, víno, ženy a zpěv. Nemám rád kremlofilní báby, fundamentalisty a psychopaty všeho druhu, zejména náboženské a politické zprava i zleva.