Diskuse

To snad ne!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^...mě to přišlo trochu podezřelý, když se žena dívala "jen" na ligu mistrů...Každý kdo takhle zapáleně sleduje fotbal(moje dcera) ví, jednak který manšafty konkrétně proti sobě hrajou, o co jim jde, kdo chytá a kdo je lídr...a přesně tak to i komentujou...Ale formu podezření jsem nebyla úplně schopná rozklíčovat...a až na konci mi to bylo jasný :-)...každopádně dooost dobrej vtípek s tim rozuzlením...

0 0
možnosti

R^ Johanko, díky ... to jsem si tu Ligu mistrů ještě googlila, nechtěla jsem zacházet do podrobností právě proto, že jsem měla pocit, že bych to "zvojtila" ... hezký den Ti přeju ;-D

0 0
možnosti
Foto

J10a87n 45D32l88o91u21h50ý

11. 4. 2014 4:05

a já Vám tak fandil ;-D mám známé, který to maj takhle otočený.. když je potkám každýho zvlášť, je to v poho.. horší je to u nich na návštěvě 8-o nemluvě o zmatku v hlavě když odcházím ;-)

1 0
možnosti

Jane, to mě mrzí, že jsem Vás zklamala;-D Doufám, že mi zachováte přízeň i přesto, že jsem obyčejná ženská;-D

0 0
možnosti
Foto

Já jsem ti to, narozdíl od Karla, baštila... ;-)

3 0
možnosti

Heli, díky... Ty nezklameš;-)

1 0
možnosti

P95e89t47r 46P18á46l55k49a

10. 4. 2014 17:07

to se mi taky stává. Zrovna včera zase prudila s nějakou kravinou (matně tuším, že chtěla, abych šel vykoupat děti). Jako by to nemohlo počkat do poločasu.

0 0
možnosti
Foto

Liga mistrů, fotbalový svátek. Včera i předevčírem neskutečný zážitek. U nás se nediskutuje o programu, je jasně dáno na co se budeme dívat. V úterý to byla Chelsea,  nervy ale postoupila, včera můj top tým Bayern, také velká eufórie. Vše mám před zápasy připravené, čaj, něco k zakousnutí a mobil. Syn žije v Olomouci, je fotbalista a také velký fanda. Většinou se naše týmy utkávají jako soupeři, já včera jásala, on byl šťastný jen jednu minutu, to když dal Manchester gól. Na zprávu o zhodnocení situace se zmohl až ráno, tak těžko nesl jeho vyřazení.

Tipujeme spolu Fantasy ligu, naši i anglickou, jsem v naší skupině sama mezi mladými muži, ale anglickou ligu dokonce vedu, takže nejsem žádné béčko. Fotbal miluji, jsem ráda že je tady jaro, začaly soutěže a víkendy mají šťávu.

 Dělala jsem házenou a pro nedostatek času později přešla na fotbal. Bylo nás pár nadšených děvčat, na dresy a jízdenky jsme si vydělávaly pořádáním zábav a hrály jsme jihomoravskou ligu žen. Někdy jsme dobíhaly na vlak ještě v kopačkách, já jako brankář jsem měla strašně neforemné trenýrky, branka proti té házenkářské mi připadala obrovská, ale hrály jsme srdcem a případné úspěchy jsme uměly oslavit.

Proto zde apeluji na všechny ženy, to že vás fotbal nebaví neznamená, že se to nemůže změnit. Sedněte si vedle svých protějšků a začněte sledovat hru. Uvidíte že vás to dostane a když to nebude hra samotná, tak pohled na ty mladé, šikovné chlapce také není k zahození. Nemluvě o tom, že příjemný zážitek u televize může míti své pokračování, ovšem jen v případě, vyhraje-li tým, kterému váš manžel fandí.;-)

1 0
možnosti
Foto

;-D Úžasný ;-D Jako bych se viděla - jenže u hokeje. Fotbal mě tak nebaví ;-D Ale manžel neprudí a přidá se ke mě. Jen před pár lety, to jel v televizi seriál - myslím, že to byla ta nekonečná série na Primě, už opravdu nevím, jak se jmenoval a v době, kdy bylo Mistrovství světa v hokeji,  jsem natěšeně a netrpělivě očekávala začátek zápasu a manžel se stále koukal na Primu -na onen seriál - s tím, že to stejně ještě nezačalo...Byla jsem na mrtvici a pak mě napadlo, jestli u nás náhodou není něco špatně... ;-D

1 0
možnosti

Heli, díky ... mě nebaví ani hokej ani fotbal, jenom běhání;-)

1 0
možnosti

A52d86a59m 38S42t89a25v23a

10. 4. 2014 15:59

Zuzanko, vy jste teda  zdatná i jako ajťák! Blahopřeju! A nebo vám to nainstaloval  ten váš, zřejmě  virtuální, malíř pokojů?

0 0
možnosti

No Adame, děkuji, můj je sice zrovna ajťák, ale představte si, že jsem to zvládla sama... huráá... byl to sice boj, ale zvítězila jsem nad hmotou... až budete potřebovat něco ohledně techniky, obraťte se na mě;-D;-D;-D (počítačovou expertku;-D)

0 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3262x
„V okamžiku, kdy jsem pochopila, že dokážu všechno, co si umanu, se můj život obrátil naruby. Životní zkušenosti mi ukázaly, že se nemusím brát vážně a s úsměvem jde všechno líp. Limity, které mám, si tvořím sama ve své hlavě a je jen na mně, jestli je překonám.“

 

Jsem autorkou knih:

Když se dáma rozběhne aneb Ani v padesáti není pozdě

Deník běžkyně v nejlepších letech s podtitulem Co vám o běhání nikdo neřekne,

a knih fejetonů ze života:

Běh života s úsměvem

Diagnóza žena

Když mi budete chtít něco sdělit, můžete napsat: zuzkasouckova@atlas.cz

 

Pokud se vám mé psaní líbí, navštivte také moji fb stránku, kde často glosuji běžné životní situace:

https://www.facebook.com/zuzkasouckovaspisovatelka/?pnref=lhc

Vaše vzkazy mne potěší.