Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Je to pochopitelně svinstvo, ale trochu viny leží i na příbuzných. Možná se po tom prvním podvodu dalo něco preventivně udělat proti jeho opakování. Například napsat do spořitelny, že vzhledem k věku klienta požadují, aby s ním agent spořitelny příště jednal za přítomnosti třetí osoby. Nebo tam poslat notářsky ověřený dopis toho dědy, že po vypršení stávající smlouvy už nebude chtít její další pokračování. Asi to všechno nejsou právně uznatelné doklady, ale určitě by měli něco v ruce a pro toho šmejda by nebylo tak jednoduché stejný podvod zopakovat.

0 0
možnosti
Foto

I27v63o 40C14i61l66i11c74h

12. 2. 2015 7:17

Někteří lidé se neštítí ničeho ;-(

0 0
možnosti

Zuzko, z toho je tak smutno, že se těžko něco píše. Snad jen, že je třeba to dávat pořád ve známost. A proto si zasloužíšR^

0 0
možnosti
ZS

Maruško, za R^ děkuji!

Vystihla jsi to naprosto přesně, tímto blogem to chci dát ve známost, nic víc, nic míň...

1 0
možnosti
Foto

Opět kvalitní práce ;-)

1 0
možnosti
Foto

Otázka je kdo je větší šmejd. Zda onen člověk či spořitelna, která má takto nastavená pravidla. Absolvoval jsem nějaká školení pro zástupce a vím jak to chodí. 90% lidí tam je proto, že jinou šanci nemají nebo si to aspoň myslí. Absolvují nalejvárnu, kde jim do hlavy vypálí vidinu pohádkových příjmů a zároveň přesvědčení, že okrást druhé je v pořádku. Já se ozval a byl jsem vnímán jako vyvrhel. Mávnul jsem tenkrát nad tím rukou a dál jsem si jel po svém. Nadřízený zastupce o mně nejdřív ztratil zájem jako o perspektivního kádra a brzy začali řešit, že klienty dostatečně "neokrádám". Tím moje kariéra u spořitelny skončila. Jenže kolik z těch co živěj rodinu si to může dovolit? Neobhajuji toho šmejda, jen říkám že nemorální společnost plodí nemorální jedince a můžeme se nad tím rozčilovat, ale nezměníme to pokud nezačneme čestnou morálku znovu vyznávat jako prioritu. A k tomu má naše společnost hooodně daleko.

2 0
možnosti
ZS

Václave, vím, co chcete říct...

...a dle mého, slušný člověk dělá tak, aby se za svou práci nemusel stydět...

2 0
možnosti
FF

:-)Já vím, Zuzko, vážné téma...ale znáš mě....rozhlásil jsem po příbuzenstvu, že až ztratím hlavu, ať mě zastřelí.

0 0
možnosti
ZS

Františku, taky to říkám, ale... snáz se říká, než provádí...

1 0
možnosti
BT

pokud s tím půjdete k soudu tak vyhrajete

0 0
možnosti
DT

Strašné. :-/ Tohle už je oficiální podvod, zažalovat.

0 0
možnosti
Foto

Tak, jak jste to, paní Součková, popsala tady, tak to odešlete i se jménem zprostředkovatele na pobočku i na hlavní kancelář a zdůrazněte žalobu a zveřejnění - já jsem se tak domohla korektního jednání pro jiné staré lidi a jednalo se o velké sumy z pojištění majetku a životního pojištění - což byl de facto stejný případ jako Váš. Nesmíte se nechat. Nejhorší co můžete udělat je rezignace. Stojí to čas - to je pravda, ale je velká konkurence a pobočky chtějí vydělávat!!!:-)

2 0
možnosti
Foto

Mísí se ve mně obrovská, až nepopsatelná radost z toho, že čtu článek od Zuzky se smutkem a vztekem na popisovanou situaci. Bohužel ten šmejd (použil bych raději jiný,m čtyřpísmenný výraz, který začíná zkratkou pro Závod Míru a končí zkratkou pro Rodinný Dům) nedělal nic nelegálního a nikdo mu nedokáže, jakým nebo kterým způsobem podpisu pod smlouvou dosáhl, pokud nemá Tánin děda doma bezpečnostní kameru.

3 0
možnosti
ZS

Martine, ano! ano! ano! ...a děkuju!

Parádní popis onoho - toho...

2 0
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3262x
„V okamžiku, kdy jsem pochopila, že dokážu všechno, co si umanu, se můj život obrátil naruby. Životní zkušenosti mi ukázaly, že se nemusím brát vážně a s úsměvem jde všechno líp. Limity, které mám, si tvořím sama ve své hlavě a je jen na mně, jestli je překonám.“

 

Jsem autorkou knih:

Když se dáma rozběhne aneb Ani v padesáti není pozdě

Deník běžkyně v nejlepších letech s podtitulem Co vám o běhání nikdo neřekne,

a knih fejetonů ze života:

Běh života s úsměvem

Diagnóza žena

Když mi budete chtít něco sdělit, můžete napsat: zuzkasouckova@atlas.cz

 

Pokud se vám mé psaní líbí, navštivte také moji fb stránku, kde často glosuji běžné životní situace:

https://www.facebook.com/zuzkasouckovaspisovatelka/?pnref=lhc

Vaše vzkazy mne potěší.