Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A to musela být báječná doba;-D

0 0
možnosti
Foto

Jano, bolševici nám ji teda dost kazili...

0 0
možnosti
Foto

už je i na fcb...to se mi líbí :-)

0 0
možnosti
Foto

R^Děda měl vlastně nádherný pohřeb:-)

0 0
možnosti
MS

Podobné vzpomínky ze socialistických pracovišť má většina z nás. R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Holka, to je jak z toho vtipu, jak najednou známý ožrala jezdí v luxusním fáru. Udiveně se ho ptají, kde na to vzal, když tak chlastá. Odpověď: Ale, konečně jsem se dokopal k vrácení prázdnejch flašek... Posílám R^ a taky V:-)

2 0
možnosti
MS

Když už jsme u těch vtipů, tak taky jeden alkoholický:

To takhle přijde O'Brian v pátek do pubu, poručí si pět panáků a naráz je vypije. Takhle to jde každý pátek, až se ho barman zeptá: "Proč si ty panáky nedáte postupně?" "Nás je totiž pět kamarádů a jsme zvyklí se takhle scházet. No a ti čtyři jsou daleko, tak piju za ně." Chodí tam dál, až jednou si dá místo pěti panáků jenom čtyři. "Co se stalo," ptá se barman, "umřel vám kámoš?" "Ne, já jsem přestal chlastat." :-)

0 0
možnosti
Foto

Část života jsem strávila jako malířka mařížské keramiky v pražské smíchovské dílně. Tam se také nejlépe malovalo s vínkem doneseným z nedaleké vinárničky. Ráda na to vzpomínám.

1 0
možnosti
Foto

jojo, mařížská keramika...znala jsem Kryštofa Trubáčka, chodili jsme spolu kreslit do proslulé lidušky na Žižkově ve Štítného ulici...

1 0
možnosti
JB

tak to musím jít zapít panákem kvalitního jamajského rumu ;-D na škole se nám taky hromadily lahve, ale my je vraceli průběžně. pokaždé to vyšlo tak na jednu lahev vysoce nekvalitního čůča

1 0
možnosti
  • Počet článků 429
  • Celková karma 31,78
  • Průměrná čtenost 1258x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik