Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Držím palce, nenechte se otrávit! Nám zase tři estébáci málem ukradli dům, kde bydlím. Tak jsem poznal jejich metody a pochopil, že takto je cinknutá celá republika a ještě hůře. Tak jsem se v 60 letech stal aktivistou. Něco o tom jsem napsal zde: https://www.bez-obalu.eu/inpage/za-pet-minut-dvanact/ a taky zde: https://www.bez-obalu.eu/inpage/sedm-stupnu-poznani/ :-) Ing.arch. Lubomír Bombík

0 0
možnosti
JP

Smekám před Vámi. JP

1 0
možnosti
Foto

Jaroslave, to ne, to nemusíte.

0 0
možnosti
PT

"Předsedou vlády je bývalý člen KSČ a agent StB"

Nenávist holt krade rozum, a potom jaksi fakta nezájem, ono v KSČ bylo mnoho kavárenských ctihodných mužů a žen, kavárenská intelektuálka Šiklová, Pithart, Svěrák, rektor university karlovi Zima, on i rektor Bek už měl zažádáno, naši kavárenští akademici ti se zapletli s KSČ skoro všichni ale tady to podivně nikomu nevadí. Jinak píšete o strašlivé StB, která pronásledovala vaši rodinu, ale proč do toho taháte Babiše, ten byl prý spolupracovník kontrarozvědné ochrany zahraničního obchodu, tihle se zabývali korupcí a podvody v zahraničním obchodě, ti neměli s estébáky co tady vedli boj proti vnitřnímu nepříteli společného vůbec nic. Ale to nevadí kavárna přeci dokola opakuje "babišestébépodvodníkudavaččapíhnízdo" tak si musíme také trošku kopnout, je to přeci tak sluníčkově kavárensky cool.Rv

1 2
možnosti
Foto

Pletete si pojmy s dojmy, jen kovaní soudruzi si mohli dovolit dopouštět se korupce a podvodů v zahraničním obchodě a kontrarozvědná ochrana na ně dozírala jen proto, aby to proti nim mohli použít, až se to bude hodit. Protože do zahraničního obchodu by se nikdy nedostal nikdo, kdo nebyl dostatečně prověřený, stejně jako by se do jejich kontroly nedostal nikdo, kdo nebyl dostatečně prověřený. Tak a nejinak ten systém fungoval, každý hlídal každého a každý na každého donášel. Systém byl neuvěřitelně zvrhlý a nelidský, nechápu, proč se to pokoušíte relativizovat, asi k tomu máte nějaký důvod. To je Váš boj, ale myslete na to, že to byl režim, který dostal každého, takže logicky by dříve či později došlo i na Vás. Sluníčka a kavárnu si klidně vetkněte, kam slunce nesvítí.

5 0
možnosti
Foto

Moji milí, nečekala jsem tolik slov chvály a podpory, a ani jednu jedinou zlou reakci...jsem z toho naměkko...děkuju!

4 0
možnosti
PK

Napsala jste to velice dobre, bohuzel musim souhlasit s mnoha, ze to je smutne cteni. Po ctyricetiletem otroctvi to mnoha lidem jeste nedochazi.

1 0
možnosti
KT

V roce 2018 po téměř třicetiletém životě ve "svobodné" zemi, je to věru smutné čtení, ale dobře napsané.

Komunisté byli vychovávání ke zlobě a nenávisti, je to základní premisa jejich ideologie a až na výjimky se nemohou změnit. O estébácích a jejich přisluhovačích ani nemluvě.

Škoda kroniky, mívají neocenitelnou vypovídací hodnotu o minulosti.

6 0
možnosti
ZJ

... i já přidávám karmu R^R^!

3 0
možnosti
JA

J88i35ř45í 32A51l21e94x11a

9. 11. 2018 8:20

"Krásné" a užitečné čtení. Váš příběh obsahuje extrakt problémů, ve kterých jsme byli a jsme opět. R^

Ale obávám se, že k obrácení nehodných to nepovede..:-/

2 0
možnosti
AW

Taky často kroutím hlavou nad dnešní situací: To si to lidi nepamatujou? Nebo je jim to jedno? Nebo je to pohodlnost?

Je škoda, že odcházíte. Nebude jim to hrát do karet? (Ale vím, že 100x nic umořilo i osla.)

5 0
možnosti
JA

J21i21ř42í 48A79l14e25x25a

9. 11. 2018 8:16

Ale oni si pamatují. Případně si nemají co pamatovat. Protože bolševický režim zdevastoval morálku, kulturu a charaktery (a to se v rodině předává na další generaci). A protože "elity" za tohoto režimu byly přesunuty z oblasti inteligence do oblasti tupých podporovatelů režimu. Takže pokud někdo volí darebáky, které zmiňuje autorka, není to proto, že by neznal jejich darebáctví, ale pro to, že je považuje za správné.

4 0
možnosti