Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak! Vykašli se na zvědavce.;-)

0 0
možnosti
MK
EK

Pročítat kandidátní listiny je zajímavé, například za ANO kandiduje ve Středočeském kraji věštec, za ČSSD u nás kandiduje celkem 8 ředitelů domovů pro seniory a může mi někdo rozumný vysvětlit, proč za KSČM kandiduje mnoho těch, co v roce 1989 ještě tahali za sebou kačera, popřípadě se ani nenarodili?

1 0
možnosti
Foto

:-) jo, taky mi na tím zůstává rozum stát

0 0
možnosti
Foto

Myslím si že jste se rozhodla správně :-)R^

Já vím že se mnoho lidí dívá na politiku přezíravě, až pohrdavě. Ale sami do politiky jít nechtějí. Ono není snadné dělat politiku, stojí to hodně času, námahy a nervů. Je to stresující a nevděčné povolání. Proto si vážím každého člověka který najde tu odvahu, jde do politiky a snaží se měnit věci k lepšímu. A to nejmenší co pro tyto lidi můžu udělat je jít k volbám.

0 0
možnosti
MV

autorka !hitu" Yamaha jako hejtmanka? to nevymyslis, to proste musi priletet.

a Kupka je take muj tip

2 0
možnosti
AN

A37l56e90š 30N72o47v43á56k

29. 9. 2020 12:27

když mohl být zpěvák ze Superstar ministrem...:-)

0 0
možnosti
RE

Myslíš hejt-woman?;-D

0 0
možnosti
MB

Na chalupě, jsem kdysi objevil nezaměstnaného zedníka. Práci neměl - Logické, když se nedaleko stavěl Hyundai ! V krčmě byl řečný a horoval pro KSČm. Ideální partner k pivu - velebil i M. Mamulu ! Já jej vedl k práci - rozumu, vše marné. Nakonec jsem zůstal v šoku - Sdělil, že k žádným volbám, zásadně nechodí - Nemá žádný volný čas, musí přece pít pivo ...

Mé poučení - K volbám je dobré jít. A volit dokonce kohokoliv, je svoboda. Pokud tak člověk neučiní, skutečně se pak stává - "Mým zmiňovaným zedníkem". Jeho postoje, to jsou pak vlastně, ty kecy u piva. V práci máme taky komunistu, ten pilně chodí. "Já mu vždy říkám - Václave, vol pravou rukou" ! ... :-) ...

1 0
možnosti
Foto

Kdoví koho by ten pivař volil, ale jinak souhlasím :-)

2 0
možnosti
Foto

I já přiložím svou roušku ke společnému dílu. R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 436
  • Celková karma 28,83
  • Průměrná čtenost 1229x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik