Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejlépe si odpočinu u detektivek a krimithrillerů, ale bohužel nemám v poslední době moc času číst něco jiného než maturitní četbu. Snad se zadaří a budu číst něco, co sama chci. Ještě jsem se nedostala ke knížkám, které jsem dostala k loňským Vánocům.

Měj se krásně Zuzko. Díky za příjemný předvánoční blog.R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Take krásné Vánoce. Některé současné ságy bych bez čtečky nepřečetla, knihy však potřebuji, abych rychle našla citace či úryvky k četbě. Knihou PB jsem zatim jen listovala, dávám přednost románům pred životopisy. Ale on mou take necetl, takže jsme si kvit. 😀

0 0
možnosti

Vánoční svátky bez zbytečného mňoukání a stresu ze spálených rohlíčků přeju, Zuzano. Svět knížek byl ke mně vždy vlídný a laskavý, o vánocích jsem nalézal pod stromečkem pokaždé nějakou pěknou knihu, takže jsem usoudil, že Ježíšek je sečtělý. A já se na něj snažil celý život dotáhnout.:-)

0 0
možnosti
Foto

Pohádky jsem si sama nečetla, je tolik zajímavějších věcí ke čtení.;-) A děsně mě štvalo, když mi naši ve třetí třídě schovali Bez dcerky neodejdu. Asi ve dvaceti jsem si ji půjčila z knihovny s pocitem, že páchám něco zakázaného...

0 0
možnosti

I78v49a71n44a 52L47a28n52c74e

19. 12. 2022 22:52

Bez dcerky neodejdu jsem nikdy nečetla:-(

0 0
možnosti

Děkuji za přání, krásné Vánoce také Tobě, Zuzanko, i Finnovi:-)

0 0
možnosti
Foto

Zuzaně a Finnovi taky přeji pěkné svátky :)

2 0
možnosti
Foto

My zase přejeme Filipovi:-)

2 0
možnosti
Foto

Také jsem jako dítě přečetl vše, nač jsem přišel, stále čtu také jen skutečné knížky, ale ta elektronická mě docela láká, koukal jsem na to a docela se mi líbilo. Tobě karma, Zuzi. PS: Na Tučkovou už se dlouho chystám, ještě jsem jí nečetl, všichni jí chválí.

3 0
možnosti
Foto

Já už mám elektronickou několik let a stále nadšená. Teď například odjíždím na rehabilitační pobyt a sebou můžu mít celou knihovnu v jedné. V MHD super formát do kabelky. Mám podsvícenou, takže večer neruším lampičkou, písmenka si nastavím jak je mi milé.. Jasně, nevoní papírem..ale mě by se ty papírové už nikam nevešly..

3 0
možnosti

I14v94a26n69a 69L82a64n82c95e

19. 12. 2022 13:01

"I hlupák dokáže přečíst knihu, ale nedokáže vám ji převyprávět." (Zdenˇka Ortová)R^ Také upřednostnˇuji české autory, nyní čtu od Tučkové: Žitkovské bohyně, hlavně neztratit nitˇ, opravdu těžké čtení, hlavně když nečtu každý den. V knize je obsaženo mnoho let a je tam hodně postav.

Nádherně se četla kniha: "Hana" od Aleny Mornštajnové. Jedním dechem jsem ji přečetla a objednala jsem si ji i v angličtině. Vnučka je sice třináctiletá, ale byla bych ráda, aby si ji jednou přečetla, a prozatím čtení v češtině nepraktikuje. Ale co není může být, pro jistotu tuto knihu bude mít ode mne v angličtině.

Krásně se četla Cesta do blikajícího pekla, od Šárky Medkové, už se těším na její druhou knihu...:-)R^

4 0
možnosti

Od Mornštajnové doporučuji i knihu Slepá mapa (já od ní přečetl všechno).

2 0
možnosti
Foto

Pravidelně dostávám pouze poukázky do knihkupectví a výběr je čistě na mně.:-) a poslední 2-3 roky čtu už jen české autory.

A nejlépe si odpočinu u knih Zuzky H. Její humor nemá konkurenci.

Pěkné Vánoce Zuzko a Finne.V

1 0
možnosti