Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Je celkem logický ten přístup, že už nemáme čas na kličkování a hrajme s tím co máme zrovna v ruce, když je dobrá šance vyhrát.

Nemohu s touto logikou souhlasit, víte vždy byly a jsou tím nejzákladnějším základní svobody člověka, často je lidé kladli i nad svůj vlastní život a tvrdě o ne bojovali. Na jejich základě existuje elementární právo a spravedlnost. Mám se všeho jen tak vzdát, mám podlehnout mediální masáži o válce, poslední možnosti, nebo dokonce o posledním výstřelu před tím, než budou mražáky v ulicích.

Ta nemoc jednou odezní, ať už tomu vlády pomohou více či méně. Budeme pak naše zachránce na rukou nosit? Budeme říkat: "Sice jste před tím loupil, podváděl, udával a lhal, ale vše je zapomenuto náš zachránče". Nebo si snad dokážete představit, že někdo bude mediálního národního hrdinu soudit? Jsem přesvědčený o tom, že babišův tým s tím počítá a velké vítězství propukne v létě příštího roku na to bude napasován přesný termín voleb. Národ zvolí hrdinu, i když má těch škraloupů víc než dost (a Rath sedí za takovou prkotinu).

Já snad nechci zas tak moc, chci svobodu, abych mohl vyjednávat podmínky smlouvy, když to podepisuji, chci vědět co je tam psáno, co se bude dělat a proč, rozhodně nehodlám podepisovat prázdné papíry a dopiš si co potřebuješ. To jen proto, že mě pomocí viru tlačí do kouta. Jeden bodrý kamarád právník (dej mu pámbu nebe) mi řekl něco co mě několikrát zachránilo: "Nikdy není takový spěch, aby se podpis nedal odložit na zítra."

Takže já vás i ostatní nabádám, odložte svůj podpis bianco šeku Prymulovi a vládě, když víte co jsou zač, proč jim dávat podepsaný prázdný papír, jen ať vyloží karty a tu smlouvu s námi projednají, kdy, co a proč a hlavně za kolik.

1 0
možnosti
KT

Stoprocentní souhlas.R^

0 0
možnosti
KD

policie by mela jiz finalne doresit jeho neslavne pusobeni jako Reditele Hradecke nemocnice a firmu jeho dcery, do te doby je zcela neduveryhodny hochstapler na urovni Mynare z hradu

3 0
možnosti
Foto

O jeho působení v Hradci Králové vím, máte pravdu v tom, že by se to mělo vyšetřit, ovšem až poté, co zvládneme covid. Je toho hodně, co se musí vyšetřit, jen se obávám, že není vůle, dokud v čele vlády sedí Bureš...

0 0
možnosti
MV

chapu - taky radsi pisu o obycejnostech, ale ceho je moc, toho je prilis moc

a tak da v tematech, o ktera jindy moc nestoji, neco do placu

a Tobe se to, Zuzo, povedlo naramne

"casu je malo a voda stoupa" - takze rousku a chovat se rozumne

moc zdravim

3 0
možnosti
Foto

Marku, moje řeč! Roušku na pusu a rozum do hrsti

0 0
možnosti
ES

Tak jsem si to všechno prečetl a konstatuji. Po válce je kazdý generál.To se to kritizuje z domova bez zodpovědnosti za cokoliv. Doporučuji všem kritikům jít do politiky a ukázat nám jak se to dělá.Jen kecat a kecat a kritizovat dovede kazdý hlupec ,ale udělat něco svojí prací ,schopností a intelektem to nedovedete ,dovedete jen kecat a kritizovat něco čemu vůbec nerozumíte.

1 0
možnosti
Foto

Nemyslela kámoška spíš "generátor nahodilých slov" než "nahodilý generátor"? ;-)

0 0
možnosti
PK

Plukovník a 10 milionů Švejků. :-)

0 0
možnosti
Foto

děkuju za pěkný článek a souhlasím s Vámi... Ale co jim neodpustím, a to ani plukovníkovi, že měli problémy řešit daleko dříve... Místo toho řešili, co by těm důchodcům před volbama ještě přiklepli, aby měli hlasy... To je neodpustitelné... Teď jen doufám, že se budeme konečně chovat rozumně a tu mrchu koronáčskou zatlačíme do kouta...

3 0
možnosti
Foto

dík za pochvalu a souhlasím s Vámi, taky neodpustím, a nejen tohle

0 0
možnosti
Foto

Také nemám pana Babiše rád. Lepšího ale zatím nemáme. To co se samo nabízí jsou zoufalci. Tak nám poraďte kdo na jeho místo.

9 3
možnosti
Foto

Já bych to řekla jinak. Horšího nemáme...

4 0
možnosti
Foto

Zuzanko, perfektně řečeno!!! R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 430
  • Celková karma 29,33
  • Průměrná čtenost 1255x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik