Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Dodatečně všechno nejlepší!:-)

0 0
možnosti
Foto

Parádní blog, zdravím!;-)R^

0 0
možnosti
IL

I22v83a48n68a 20L60a66n97c65e

17. 5. 2022 13:40

Krásné narozky a jsem ráda, že jste se opět rozepsala a nafotila pěkné fotografie. R^R^R^

0 0
možnosti

Už jsem se lekla, že jste přestala psát. Jinak vám přeji vše nej nej k narozeninám. Máte je ve stejném datu, jako můj tatínek. Letos by mu bylo 90 let.

0 0
možnosti
Foto

Nene, jen jsem neměla chuť psát o válce, plynu, drahotě... a o divadle psát nemůžu, byla by to reklama.

0 0
možnosti
Foto

Hezky si to příkladně užíváš:-)

0 0
možnosti
Foto

Pak, že nic jinýho než to zakázaný není.;-)

0 0
možnosti
Foto

Hloubětín vždy na jaře rozkvétá do krásy... Rád Vás konečně "nachytám" v H55. Máte to nějak pravidelně? I když co je u divadla pravidelné ;-D

1 0
možnosti
Foto

Pravidelně ne, ale jak mám chvíli, tak se tam ráda stavím. :-)

0 0
možnosti
PC

Přeji vše nejlepší k narozeninámR^.

Blog skvělý, Finn bezkonkurenční krasavecR^;-)

1 0
možnosti
Foto

S hodnocením Finna souhlasím, za hodnocení blogu moc děkuji:-)

0 0
možnosti
JM

J52a88n 32M86a36r14e42k

16. 5. 2022 18:56

Tak jsem rád paní Zuzano, že jste zpátky na blogovišti. Vaš blogy NIKDY nejsou depresivní psaní, jako mnohé jiné. Doufám, že už zase zpíváte a vůbec, že jste v pohodě.

Mám jednu všetečnou otázku: Píšete, že si zajdete do Kyj do nějaké restaurace na nějakou dobrůtku. Bydlíte někde blízko? Já jsem bydlel v Hostavicích mezi 1948 a 1950 a do Kyj jsem chodil do obecné školy 'U Spudilů', hned naproti kostelu Sv. Bartoloměje, který v příloza ukazujete. Ta škola je už zbouraná, k vůli rozšíření silnice, ale před asi 20 lety jsem navštívil svoje bývalé spolužáky a fotili jsme se před tou školou a pak jsem tu školu fotil ještě jednou, jako celou budovu. Poslal jsem ji též spolužákovi Ph.Dr Zdenkovi Poustovi, se kterým jsem stále ve styku a při každé mé návštěvě Česka jdeme někam na dlabanec. Zdeněk mi tehdy říkal, že ta moje fotka školy je jediná,která existuje Kyje tehdy nebyly součástí Prahy.

U toho rybníka jsme se něco nablbli, a jeden kamarád Jarda Drahota zvaný DRÁČEK se tam při jednom takovém našem blbnutí málem utopil. Stále žije a jednou, když jsem mu to jeho 'topení' připoměl mi řekl: "Honzo, kde se já vyskytnu, tam je vždy nějakej Prů..r Tak ještě jednou zdravím...Honza

1 0
možnosti
Foto

Jasně že zpívám, to k mému životu neodmyslitelně patří. Bydlím v Hloubětíně, to je od Kyjí malinký kousek. Moc zdravím a teď si na Vás pokaždé, až půjdu k rybníku, vzpomenu.:-)

0 0
možnosti